28 C
Willemstad
• zaterdag 16 oktober 2021 10:27

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Bah, Cova

Ingezonden-brief
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we M.K.F. Sommer aan het woord

HET INGEZONDEN stuk van J.D. Ferwerda van zaterdag 17 september deed me associëren met wat ik dacht toen ik een terminiaal zieke patiënt thuis bezocht ten tijde van de staking met meneer Cova als manipulator. Mijn doelgroep is al dertig jaar voornamelijk de allerarmsten op Curaçao. Deze stervende lag in een klein kamertje dat nauwelijks geventileerd kon worden, behalve door een staande fan. Hij had ook nog verhoging, pijn ondanks sterke medicatie en licht benauwd.

- Advertentie -

Ook dacht ik: het is toch ongehoord dat E. Cova geen rekening gepresenteerd krijgt van grote bedrijven, bijvoorbeeld voor de gederfde omzet. Net zoals in begin jaren negentig toen hij ook toen straffeloos Punda afsloot en andere strategische punten op de grote wegen liet blokkeren.

In 2005 was meneer verantwoordelijk voor de val van de regering door zijn ongenuanceerde uitspraken over Nederland en de Verenigde Staten.

Als ik me goed herinner dan zou de schade die hij de gemeenschap berokkende met het inmiddels verdwenen waterpark op Piscadera van dezelfde orde van grootte zijn als nu anoniem vanuit het ‘bedrijfsleven’ werd geschonken om de boel te sussen.Voor het geval het niet zo is, zal hij zeker reageren.

M.K.F. SOMMER

- Advertisement -

Curaçao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

  1. Vergeet niet dat Cova ook verantwoordelijk is voor het financieel debakel van het Wild Water park op Piscadera waarin miljoenen overheidsgeld, lees geld van u en mij, in rook opging.

    Vergeet ook niet dat Cova verantwoordelijk is voor de ondergang van ALM, dat hij veranderde in een sociale werkplaats voor mislukte partijleden die ook nog eens, met familie en bysides, gratis vlogen.

    Tja, Cova, een mislukte tuinkabouter die zich sterk maakte voor Papiaments onderwijs maar wel zijn eigen kinderen naar de International School stuurde.

    Deze dappere demagoog zoekt zijn publiek wel uit, arbeiders met het IQ van drie, ok – vier, leguanen, die niet door zijn goedkope geschreeuwde retoriek heenprikten en als lemmingen achter hem aanliepen.

    Is er geen plaats voor hem in Capriles of Betesda?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Carls’ blog | Keizer Karel

DEN HAAG - Terwijl gevolmachtigde minister Carlson Manuel in het vliegtuig zit op weg naar Curaçao (gezien zijn kruistocht tegen verspilling van geld van de Curaçaose belastingbetaler...

Democracy now! | Friday, October 15, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 15 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Schade Ansary bij Ennia meer dan 700 miljoen gulden

Door wanbeleid van oud-beleidsbepalers en aandeelhouders zou Ennia volgens toezichthouder de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) een schade hebben geleden van minimaal 700 miljoen...

Nu.cw | Ewout Genemans in gevangenis op Bonaire voor nieuw programma

De Nederlandse presentator Ewout Genemans gaat met zijn programma ‘Ewout’ langs in de gevangenis op Bonaire. Hij laat zich drie dagen opsluiten en gaat in gesprek met...

DolfijnFM | Ruim 11.000 inwoners van Curaçao hebben QR-code aangevraagd

Ruim 11.000 mensen op Curaçao hebben een QR-code aangevraagd. Daarmee kan naar Nederland gereisd worden. Vanaf aanstaande dinsdag, 19 oktober is de code ook nodig om evenementen...
- Advertentie -