27 C
Willemstad
• donderdag 21 oktober 2021 22:30

Laatste reacties

- Advertentie -

If it walks like a duck, quacks like a duck, it probably is a duck!

Ik viel zowat van mijn stoel toen ik las dat onze minister van Justitie een bedelbrief naar de Amerikaanse Minister van Buitenlandse zaken heeft gestuurd om de bevroren banktegoeden van loterijbaas Dos Santos vrij te geven.

Eerste wat ik dacht was deze man heeft óf “Brass Balls” óf hij zit zo vast in die stoel dat niemand hem eruit kan wippen óf hij is te stom voor woorden.

Hier is iemand die een lopende zaak tegen hem heeft vanwege witwassen van geld die hij waarschijnlijk in Amerika heeft geparkeerd wat bevroren is op last van onze Openbare Ministerie, en komt nou onze eigen Minister van Justitie bedelen om dat vrij te geven en de beslaglegging op te heffen. Dus meneer denkt dat hij boven de wet staat en onze openbare ministerie opzij kan zetten in een (tot nu toe) democratisch land.

- Advertentie -

Deze praktijken kennen we in Venezuela, Bolivia, Cuba en tegenwoordig ook Suriname waar niemand wat te zeggen heeft en de door het volk gekozen ministers doen wat ze willen.

Op de eerst plaats zal de Amerikaanse Minister van Buitenlandse Zaken in een deuk liggen want die is weldegelijk op de hoogte van wat er hier gebeurt, kijk maar naar de CIA waarschuwingen op Internet over Curaçao, en nou komt de minister die de openbare ministerie gewoon opzij zet om voor een verdachte op te komen.

Moet ik nog verder gaan?

Laten we eerlijk zijn dit stinkt nog erger dan de Isla raffinaderij op een zaterdagnacht, maar ja tegenwoordig doen ze open en bloot waar ze zin in hebben en mocht er een motie van wantrouwen door de oppositie ingediend worden wordt het toch van tafel geveegd en kunnen we rustig doorgaan met Chivas te drinken in het Mariott op een luie zondagmiddag!

- Advertisement -

Maar nou snap ik waarom deze jongens met kogelvrije vesten moeten rondlopen en omringd moeten worden door bodyguards en politie escorte overal waar ze naar toe gaan, want als je wat beloofd en je komt het niet na kan dat hele nare gevolgen voor je hebben, wat als gevolg heeft dat volgende keer als je Chivas wil drinken het zo uit je lichaam loopt vanwege de vele kogelgaten en dat zou heel erg jammer zijn.

Ik blijf lachen op deze klip want deze mensen eisen respect van mij maar ik heb meer respect voor mijn hond dan voor deze mensen, mijn hond heeft tenminste een ruggegraat!

Arthur Donker

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Opinie | Het toppunt van onverdraagzaamheid

Naar aanleiding van het stuk van de Asosashon over homo’s van dominees en pastoors die verenigd zijn in de associatie van christelijke voorgangers (APK) wil ondergetekende graag...

Telegraaf | Politici Bonaire boos op Ollongren: ’Dit verraadt onbekendheid met het leven in Caribisch Nederland’

Den Haag - Een Kamerbrief van demissionair minister Ollongren (Binnenlandse Zaken) waarin de bevolking van Caribisch Nederland wordt opgeroepen om korter te douchen en de airco vaker...

Democracy now! | Wednesday, October 20, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 20 oktober 2021

 Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Overheidsschuld Curaçao ruim vier miljard gulden

De overheidsschuld van Curaçao is ten opzichte van het einde van het kwartaal weinig veranderd. De schuld van het tweede kwartaal van 2021 is ruim 4 miljard...

PBC | Inflatie Caribisch Nederland stijgt weer

Persbureau Curacao KRALENDIJK – De prijzen op Bonaire zijn in juli, augustus en september 4,3 procent gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor. Dit meldt het CBS. In...
- Advertentie -