28 C
Willemstad
• vrijdag 19 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

Hoyer2 | Seniorenconvent bendevorming op Curacao

Ana Maria Pauletta

Ana-Maria Pauletta | Extra

PAR Fractie-leider Ana Maria Pauletta vraagt een seniorenconvent aan, een besloten vergadering van de fractieleiders in het parlement, met de minister van Justitie over het bendegeweld op Curacao.

De georganiseerde criminaliteit komt steeds dichterbij, constateert de volksvertegenwoordiger. De onderwereld is ook al flink geïntegreerd in de samenleving. Toch lijkt er schroom te bestaan om de zaak aan de orde te brengen in het parlement, zegt Pauletta.

Als dat zo is dan wil ze het taboe doorbreken. Niet alles over het onderwerp kan in de openbaarheid worden gebracht, vandaar een besloten bijeenkomst.

Nog maar enkele dagen geleden werd Curacao opgeschrikt door een roofmoord op een 81 jarige vrouw.

AUDIO : Ana Maria Pauletta-seniorenconvent

TIJD: 4:59

Bron: Radio Hoyer 2

Artikel delen

10 reacties

  1. John bash, natuurlijk zijn er gangsters onder de parlementariers oa: cooper, monk, dos santos, schotte ex-parlementarier hoop voorgoed, constantia , oh rojer, pisas, thode etc etc.

  2. Alleen al die blik op die foto, daar waar de inteligentie vanaf spat….wat een eiland. Met dit soort vrienden heb je geen vijanden meer nodig!!

  3. Niet alles kan in de openbaarheid worden gebracht. Onderwereld geïnfiltreerd in de samenleving. Pauletta weet meer dan ze zegt. Zijn er parlementariërs onder invloed van de gangs?

  4. Wat miss Piggy hier doet, is duidelijk voor de bühne, op zich misselijkmakend dat ze ten kosten van een vrouw van 81 goedkoop wilt scoren.

    Iedereen weet dat gangs zich met drugshandel bezighouden want daar is het grote geld te halen, dit lijkt meer werk van een junkie die wilde scoren.

    Aan de andere kant een villa midden in een wijk als Kanga is ook een beetje de kat op het spek binden en aangezien de dader een raam heeft geforceerd, was de beveiliging niet in orde.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...