33 C
Willemstad
• dinsdag 28 september 2021 16:05

Laatste reacties

- Advertentie -

Hoyer2 | ICT-beleidsplannen onderwijs gerealiseerd zonder betrokkenheid overheid

Saskia Luckman-Meyer in gesprek met Rick Hart

Saskia Luckman-Meyer

De Stichting De Cultuur Kameleon werkt samen met leerkrachten en docenten aan een ICT-beleidsplan. Dit gebeurt zonder dat het ministerie van Onderwijs hierbij betrokken is.

De beleidsplannen ‘Digitalisering van mijn School’ kwamen via het ‘Model 4 in Balans’ tot stand. Dit model houdt in dat er een balans is gemaakt tussen de visie, deskundigheid, digitale geletterdheid en de ICT-infrastructuur.

- Advertentie -

Volgens Saskia Luckman-Meyer refereerde minister van Onderwijs Marilyn Alcalá-Wallé, eerder dit schooljaar hier naar als een goede manier om per school een ICT-plan te maken, maar is er geen ondersteuning vanuit de overheid.

Luckman-Meyer legt uit.

Tijd: 5.43

- Advertisement -

Bron: Radio Hoyer 2

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

  1. AlcaLM Walle heeft helicopterview over het onderwijs.

    Of beter: vliegtuigview. Als ze daar weer in zit op haar maandelijkse reis naar Nederland, afgewisseld met het bezoeken van muziekfestivals in Bardados, Trinidad, Sint Maarten en Suriname.

  2. Heel goed als je iets voor elkaar wilt krijgen moet je het zonder, Marilyn Alcalá-Wallé doen. Wij weten allemaal hoe rancuneus Alcalá-Wallé is dus hier horen ze nog van.

    Helaas binnen het onderwijs kijkt iedereen naar elkaar en niemand neemt initiatief, vroeger hadden we op school kinderen die thuis te vreten hadden en kinderen die naar school met honger kwamen.

    Wij hebben helaas geen data verzameld om te kijken welke het beste deed, anders hadden we nu kunnen besluiten om onze kinderen te laten verhongeren om hun cijfers omhoog te krikken.

    Tegenwoordig is de tweedeling tussen kinderen die met playstation opgroeien en kinderen zonder playstation. Als ik zie dat kinderen met een playstation vanuit hun 5de, 6de leeftijd al leidinggevende kwaliteiten ontwikkelen, in teams leren werken en vreemde talen leren, denk ik dat het een kwestie van tijd is voordat we af zijn van al die onbenullen die dit land besturen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Tuesday, September 28, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 28 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Nederland pakt gokmaffia Curaçao aan

Nederland gaat de gokmaffia op Curaçao flink aanpakken. Dat kondigde voorzitter René Jansen van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa) maandag aan in de...

Nu.cw | 93 procent van coronapatiënten CMC niet volledig gevaccineerd

Van de 181 opgenomen coronapatiënten in het Curaçao Medical Center (CMC) zijn 169 personen niet of niet volledig gevaccineerd. Dat is 93 procent van de ziekenhuisopnames in...

Nu.cw | ENNIA: “Foute berichtgeving pensioenbetalingen september”

De pensioenbetalingen in de maand september worden gewoon uitbetaald door ENNIA. Dat bevestigt de directie. Op sociale media gaat een bericht rond waarin wordt vermeld dat de...

Opinie | Discriminatie

Opinie Dr. Jeff Sybesma Op 25 september 2021 stond in het Antilliaans Dagblad het onderstaande bericht (zie aangehechte bijlage). Ik twijfel niet aan de getrouwheid van het artikel...
- Advertentie -