26 C
Willemstad
• zaterdag 10 april 2021 23:21

NU | Tientallen vluchten naar Aruba, veelal Amerikaanse toeristen

Aruba kent zaterdag het grootste aantal vliegtuigen dat op één dag op de luchthaven landt sinds het begin van de coronapandemie. Naar verwachting komen meer dan dertig...

PBC | Vaccinatiestraat Marinebasis Parera geopend

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Sinds vrijdag kunnen mensen op Curaçao ook bij onze marinebasis terecht voor hun vaccinatie tegen COVID. Defensie verleent hiermee militaire bijstand, op verzoek van...

PBC | Raffinaderijbesprekingen van Corc slepen voort

Persbureau Curacao De eigenaar van de raffinaderij, overheidsbedrijf Refineria di Kòrsou (RdK) blijft onderhandelen met het Corc-consortium om de olieraffinaderij van Isla opnieuw te starten. De bestaande MOU...

PBC | Zerotolerance bij handhaving covidmaatregelen Curaçao

Persbureau Curacao Het Openbaar Ministerie en de politie van Curaçao hanteren een zero-tolerance beleid wanneer het gaat om handhaving van de Covid-maatregelen. Het opvolgen van de maatregelen moet...

PBC | Update: Advocaten alleen bij noodzaak de weg op

Persbureau Curacao Advocaten mogen alleen bij noodzaak overdag en na de avondklok op straat zijn voor hun werk. Dat meldt de deken van de Orde van Advocaten, Carine...

PBC | Reproductiegetal op Curaçao blijft boven de 1

Persbureau Curacao Willemstad- Alhoewel het aantal gevallen wellicht iets zijn gedaald is de positivity rate onverminderd hoog. Volgens epidemioloog Izzy Gerstenbluth ligt deze rond de 35 procent. Ook...
- Advertisement -spot_img
HomeLandenCuraçaoHoyer2 | Floris Suite Hotel meest LHBT-vriendelijke hotel van winterzon-bestemmingen

Hoyer2 | Floris Suite Hotel meest LHBT-vriendelijke hotel van winterzon-bestemmingen

Frank Holtslag in gesprek met Rick Hart

Directeur Frank Holtslag van het Floris Suite Hotel

Het Floris Suite Hotel staat in een artikel van het Amerikaanse Forbes Magazine op nummer 1 als meest LBGT-vriendelijk hotel.

Het gaat om een artikel met een top 5 van hotels waar je als LBGT-er het beste kunt verblijven tijdens de de romantische periode rondom Valentijnsdag. Floris Suite Hotel Spa & Beach Club is dus verkozen tot nummer 1 hotel.

Directeur Frank Holtslag van het Floris Suite Hotel reageert.

Tijd: 3.54

Bron: Radio Hoyer 2

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. Jesus mijn Iphone toetsenbord geeft probl. Excuse . Het lijkt Zuid Afrikaans . Probeer het nog een keer.

  De moraal van mijn reactie is dat ik de redactie verzoek subjecten als Wim1 en Clapas een keer te weren van dit forum, gezien hun uitermate onbeschaamde reacties, iedere keer maar weer .

 2. Reds tie wordt het nu niet de booger’s find subjected als wim1 en Clapas te bannen?
  Deze onbeschaamdheid loopt sel de spuigaten uit. Disrespectful!

 3. @ Ericlapas,

  Het interesseert mij niet wie wel of niet in een psychiatrische kliniek heeft gezeten. Waar het om ging was je domme opmerking over het feit dat jij van mening bent dat homoseksualiteit een welvaartsziekte is, dat je in de gevangenis besmet kunt worden en natuurlijk dat je de verfoeide bijbel er weer bijhaalt als rechtvaardiging voor je onzinnige opmerkingen.

  Wie dat soort opmerkingen plaatst hoort inderdaad thuis in een kliniek en dan maakt het niet veel uit of je daar dan al eerder hebt gezeten of niet.

 4. Volgens @Joep, “Indien je inderdaad in de psychiatrische kliniek hebt gezeten, dan zou ik maar weer opnieuw inchecken.” Blijkbaar kan je, je niet kwetsbaar op dit forum opstellen. Ik heb per ongeluk iets over mijn verleden gedeeld en er wordt nu de spot mee gedreven.

  Volgens mijn behandelaar zolang ik mijn medicijnen blijft slikken en een kop telefoon aan hebt om de stemmen niet te horen, komt alles goed.

 5. @ Volgens mij ben jij ook uit nood ontstaan in de gevangenis. Zelden zo’n domme opmerking gelezen als wat je hier hebt geschreven. Velen houden hun domheid voor zich, maar jij loopt er overal mee te koop. Heel apart.

  Doe eens wat onderzoek en dan zul je leren dat homoseksualiteit, in dezelfde percentages, voorkomt in de dierenwereld. Homoseksualiteit is geen ziekte, is dus ook niet te genezen en waarom zou je ? Het is gewoon een normale eigenschap van mensen en dieren. Alleen idioten, die in het onzichtbare mannetje in de lucht geloven, blijven maar beweren dat ze het beter weten.
  Indien je inderdaad in de psychiatrische kliniek hebt gezeten, dan zou ik maar weer opnieuw inchecken. Met dit soort opmerkingen hoor je daar namelijk thuis.

 6. @ericlapas:”Volgens mij is het iets dat uit nood in de gevangenis is ontstaan.”

  ericlapas | 16 januari 2019 om 16:04 |
  ” in de FOBA”, sommige dingen blijven mij verbazen op dit eiland, dat is de psychiatrische afdeling “. Ik heb zelf daar gezeten en er is 24 uur bewaking, hoe kon dit gebeuren?

  Tsja….jij bent de ervaringsdeskundige…jij zal als geen ander weten hoe het zit.

 7. Ik heb even de moeite genomen om dit te analyseren, was niet zo moeilijk, volgens mij gaat het hier om een welvaartsziekte. Het is niet bekend dat Tula en Carpata het tijdens het snijden van mais het in de bosjes met elkaar deed. Ook is niet bekend dat Jezus ooit op zijn pad twee mannen die verliefd op elkaar waren is tegen gekomen. Zelfs Ced Ride zingt over Mossa Nena en Boetchie Fiel. Volgens mij is het iets dat uit nood in de gevangenis is ontstaan.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties