26 C
Willemstad
• donderdag 15 april 2021 07:36

ParadiseFM | Horeca hoopt op versoepeling

Werknemers in de horeca hopen dat er na meer dan drie weken lockdown binnenkort sprake kan zijn van enige versoepeling van de coronamaatregelen. Dat meldt de Extra vandaag....

PB | Koning Willem-Alexander spreekt over coronabesmettingen en vaccinatieprogramma op Curaçao

Zijne Majesteit de Koning heeft woensdagavond 14 april online gesproken met gouverneur George-Wout van Curaçao, met het hoofd van de afdeling epidemiologie en onderzoek van het departement...

PBC | Qatar Airways via JetBlue naar Curaçao

Persbureau Curacao NEW YORK – Vanaf 19 april aanstaande gaat de Amerikaanse prijsvechter JetBlue tickets verkopen voor vluchten van Qatar Airways van negen Amerikaanse luchthavens naar Doha in...

PBC | Politie Curaçao op zoek naar vermiste Suzette

Persbureau Curacao De politie van Curaçao is opzoek naar de 16-jarige Susette Perez Martines. Ze is hier geboren en liep zaterdag 30 januari, ruim twee maanden geleden, weg. Zij...

PBC | Vier patiënten bezweken aan Covid19 in het ziekenhuis

Persbureau Curacao Vier patiënten zijn sinds gistermiddag bezweken in het CMC aan de gevolgen van corona. Het totaal aantal slachtoffers op Curaçao, sinds het begin van de corona-uitbraak...

DH | US citizens being evacuated from St. Vincent to St. Maarten via cruise

PHILIPSBURG--The United States (US) Embassy is coordinating with Royal Caribbean Cruises for a maritime evacuation of US citizens from St. Vincent to Dutch St. Maarten on Friday,...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaExtra | Journaal 2 februari 2021

Extra | Journaal 2 februari 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Even terug op de media prijzen die onlangs zonder jury rapport zijn uitgereikt, moet zeggen dat ze in Nederland ook wat van kunnen.

  Blijkbaar moeten ze in Nederland bij de publieke omroep aan positieve discriminatie doen dus hebben ze een zwarte nieuwslezeres en een zwarte mevrouw, Govanca Ostiana die op dinsdag avond Op 1 presenteert. Nou het is een marteling om naar te kijken, de ene stomme vraag na de andere ze is duidelijk de zwakste van al die presentatoren.

  Niet dat ik perse tegen positieve discriminatie van negers zijn maar daar moet toch een geschiktere zwarte in heel Nederland te vinden zijn.

  Op deze manier werkt positieve discriminatie averechts want iedereen denkt logischerwijs dat zwarten in Nederland een kans moeten krijgen ook al zijn ze ongeschikt voor de functie.

 2. Volgens mij is dat de stem van Oscar van Dam, die we daar horen. Laatst hebben ze een mevrouw van Direct TV, Naphtaly Leito nog tot verslaggever van het jaar gekozen.

  Naphtaly Leito is een verslaggeefster van Direct TV die de laatste tijd iets van 15 kilo is afgevallen, helaas moet ze nog de D-Cup laten vervangen voor een C-Cup want dat is geen gezicht.

  Er is geen jury rapport dus we weten niet waarom Naphtaly een betere verslaggever is dan Oscar van Dam.

  Het wordt nog erger het programma “We Talk” ook van Direct TV natuurlijk is gekozen (lach niet) tot de meest informatieve programma op TV gekozen. Het is een programma dat door twee dames met een heeeeel laag IQ gepresenteerd wordt. Het programma duurt een uur en het is net als een uur bij de tandarts zitten, de ene domheid na de andere.

  In het programma hebben ze vaak een stelling en het publiek kan dan via whatsapp of messenger hun mening geven. De laatste keer hadden ze de stelling, “zou je voor een partner om het geld of liefde kiezen”.

  Toen dacht ik gelijk met zo een instelling worden ze zeker informatieve programma van het jaar, jammer dat ook hier geen jury rapport was.

 3. Naf 8000 voor honderd dagen onschuldig in de gevangenis! Man that’s peanuts.

  Laat één van de advocates van Ox & Wolf eens de gewone man bijstaan en dan alleen op basis van de gemaakte kosten (griffierechten) en zonder honorarium ad. 450,00 + OB per uur. Dat zal natuurlijk niet gebeuren want er is alleen interesse in bedrijven en miljonairs want die hebben veel geld, hopi Plaka, bankrekeningen met 7 cijferige pecunia. Daar wil je wel wat voor doen, vooral als je een ‘pinnacle mentality’ hebt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties