28 C
Willemstad
• dinsdag 6 juni 2023

PBC | Oplossing voor wachtlijst bij CMC

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Inspectie voor de Volksgezondheid heeft ingegrepen in de problematiek van de wachttijden voor operatiepatiënten. Met ingang van maandag 5 juni een wordt een...

PBC | ‘Psychiaters in dienst bij Klinika Capriles zitten ver onder de inkomensnorm van de LNT’

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Psychiaters in dienst bij Klinika Capriles/GGz Curacao verdienen niet een veelvoud van het maximum, dat is vastgesteld in de nieruwe Wet Normering Topinkomens, LNT....

PBC | Eerste kwartaal 2023 ziet honderden onbeantwoorde brieven aan ministers

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Tijdens het eerste kwartaal van 2023 zijn er maar liefst 181 brieven, afkomstig van Statenleden en gericht aan ministers, onbeantwoord gebleven. Minister van Algemene...

PBC | Regering Curaçao zoekt 650 miljoen om pensioenen ENNIA te redden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Er is zeker 650 miljoen nodig om de pensioenen van ENNIA te redden. De regering van Curaçao heeft besloten op zoek te gaan naar...

PBC | Uitspraak in hoger beroep tegen Ansary uitgesteld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD.- Halverwege deze maand kondigt het Gemeenschappelijk Hof de datum van de uitspraak aan in de zaak die de Centrale Bank/ENNIA tegen Ansary & Co hebben...

PBC | Rojer wil in Parijs revanche op Spelen

Persbureau Curacao PARIJS – Jean-Julien Rojer wil zich volgend jaar op de Olympische Spelen revancheren. Twee jaar geleden liepen de Spelen van Tokio op een grote teleurstelling uit,...
- Advertisement -spot_img

Elsevier | Na ‘couppoging’ dreigt Maduro met wapens in te grijpen

HomeMediaElsevier | Na ‘couppoging’ dreigt Maduro met wapens in te grijpen

Door Bauke Schram

A protester holds a Venezuelan flag as he takes part in an anti-government demonstration in Caracas, Venezuela, 26 June 2017 | EPA/CRISTIAN HERNANDEZ

Het Hooggerechtshof van Venezuela is gisteren beschoten vanuit een helikopter. President Nicolás Maduro heeft schoon genoeg van de protesten tegen zijn bewind en dreigt met een gewapend conflict.

In Venezuela heerst al maanden chaos. Demonstranten gaan dagelijks de straat op en clashen vaak met politie. Er zijn al tientallen doden gevallen en de rust lijkt maar niet terug te keren.

Lees verder: Maduro stuurt Venezuela naar de rand van de afgrond

Maduro weigert af te treden

Het Hof ontbond het parlement, waar de oppositie sinds 2015 een meerderheid heeft. Het Hooggerechtshof is op de hand van president Nicolás Maduro, die ondanks zijn verkiezingsnederlaag twee jaar geleden weigert af te treden.

De socialist Maduro – opvolger van wijlen oud-president Hugo Chávez – probeert door repressie de teugels in handen te houden. Met de ontbinding van het parlement heeft zijn regering de oppositie volledig buitenspel gezet. De oppositie spreekt van een staatsgreep en roept Venezolanen opnieuw op om de straat op te gaan en te protesteren.

Terwijl de oppositie van een staatsgreep door het Hooggerechtshof spreekt – om de macht in handen te houden van Maduro – zegt de president dat juist de betogers een coup trachten te plegen. Als hij inderdaad wordt afgezet, zal het Hof niet schromen om geweld te gebruiken, is de boodschap van Maduro.

‘Gewapende terreuraanslag’

De aanval van dinsdag kwam vermoedelijk van handlangers van de oppositie. Vanuit een gestolen politiehelikopter werden vijftien schoten afgevuurd en vier granaten gegooid, zegt minister van Informatie Ernesto Villegas. Als de granaten tot ontploffing waren gekomen ‘had de aanval tientallen mensen van het leven beroofd’, volgens Maduro.

Socialistische revolutie faalde op alle fronten. Maduro stuurt Venezuela naar de rand van de afgrond

‘We zullen deze helikopter vinden en de mensen oppakken die achter deze terreuraanslag zitten op de instituties van dit land,’ zegt de socialistische leider.

Al jaren verzet een groot deel van de bevolking zich tegen het bewind van Maduro. Hij wordt gezien als een genadeloze dictator die de Venezolaanse economie aan de rand van de afgrond heeft gebracht. Ook bij de regering en de veiligheidsdiensten groeit het verzet tegen de alleenheerser.

Bron: Elsevier

Dit artikel is geplaatst in

32 reacties

 1. @allen, afgelopen met het gekissebis, deze commentbox gaat sluiten omdat de discussie niet langer op het onderwerp is gericht.

 2. Goed zo Mano om mijn woord op deze forum te gebruiken” je ziet spoken ” Hahahaaaaaaaa maar ik sta altijd met beide benen op de grond en met schone geweten.

 3. @Enri schreef;
  “Ja ja Mano maakt mij maar zwart maar het is Drechi pe zelf die jou samen met Eric lapas, LaStiwz had opgenoemd als lid van zijn groep die iedereen moet aanvallen”

  Beste Enri, ik hoef je niet zwart te maken, als het goed is ben je zelf degene die de aandacht van anderen op jouw virtueel personage vestigt, alsof je ‘t opeist… 😆

  We zitten maar op een forum, de meeste leden kennen elkaar niet.. ik weet in ieder geval niet wie wie is, maar dat boeit mij geenszins, juist daarom zit ik zijnde anoniem mijn persoonlijke meningen op een forum neer te kladden. Ik ben er zeker van dat ook jij veel belangrijkers te doen hebt dan virtuele emotionele schuldvragen opwerpen die eigenlijk nergens, maar dan ook werkelijk over nietsnada gaan.

  Wees als ik, eenmaal mijn pc afgesloten zit ik echt niet meer te denken aan of over hetgeen zich op het virtuele forum afgespeeld heeft. Gewoon omdat ik me dan weer bevind in de wat wij de mensen denken de reële wereld is…. Hoewel virtueel steeds meer op realiteit begint te lijken, want de uiteenlopende meningen op het of op een forum zijn natuurlijk wel degelijk échte meningen..

  Dus plak je persoonlijke meningen vrijelijk op het forum, trek je maar van niemand iets aan, ook niet van mij, maar probeer voor je eigen best zo min mogelijk spoken te zien. Dat lukt jou neem ik aan toch wel? 🙂

 4. Redactie nog iets, hij schrijft:

  “Sluit U de boxen dan maar, want het is per slot van rekening uw blog, maar ik ben het met uw eenzijdige stellingname niet eens, en protesteer uit de grond van mijn hart”

  Dat zouden ze willen, niet doen hoor. Ik groei met de dag dus met de dag voel ik me steeds minder geïntimideerd door negatieve uitspraken van geestelijk arme zieke mensen.

 5. Zien jullie nu wat ik bedoel?
  Ik denk dat dit heerschap echt ver bezijdens de echte wereld leeft.
  De man interpreteert alles zoals hij dat wil, begrijpt meestal niet wat hij leest, legt ALTIJD maar dan ook ALTIJD de schuld bij iemand anders, weet nooit wat er echt bedoeld wordt, zal en moet altijd het laatste woord hebben, anyway, ik vind dat hij niet goed wijs is.
  Zo direkt gaat hij nog zeggen dat ik een politieke partij aan het oprichten ben, omdat ik vanmorgen gezegd heb dat dat het geval is. En dat in navolging van een grap van iemand anders op dit forum.

  Ik denk/hoop dat dit “on topic’ is, anders zou ik dit met ontzegging toegang moeten bekopen, maar het zij zo dan. Dan hebben ze hun zin.

 6. @Beste Drechi pa bosnan Tur en Enri, het was minder persoonlijk bedoeld dan dat onze comment wellicht overkwam. We zien gewoon graag – en dat geldt inderdaad voor alle reageerders – dat discussies ontopic worden gevoerd, plus iets minder schuttingtaal zou ook welkom zijn. Onze comment was eigenlijk meer bedoeld als een algemeen vriendelijk verzoek. De dreiging de commentbox onder dit artikel te sluiten is in deze de maximale KKC-commentpolis straf 🙂

  @Mano dank voor de toelichting dat hebben we verkeerd geïnterpreteerd. Hoe dan ook als iemand merkt dat zijn naam wordt gebruikt door een ander, worden we daarop graag geattendeerd.

  @Ericlapas, ”socialistische revolutie faalde op alle fronten” stond in de originele tekst, vandaar overgenomen als tekst onder een foto. We hebben zeker niets tegen socialisme, integendeel.

 7. Ja ja Mano maakt mij maar zwart maar het is Drechi pe zelf die jou samen met Eric lapas, LaStiwz had opgenoemd als lid van zijn groep die iedereen moet aanvallen toen hij van z.g vakantie kwam.

  Zij kan het zelf bevestigen als zij achter zijn woorden staat.

 8. @Redaktie KKC,
  Dank dat U de moeite heeft genomen om hetgeen op het ogenblik plaatsvindt op KKC even onder de aandacht te brengen. Nogmaals, dank voor uw commentaar!
  Wat mij daarentegen toch wel even van het hart moet, is het feit dat IEDEREEN dan wel zoals u het verwoordt “on topic” moet blijven, en niet alleen Drechi pa bosnan Tur en Enri.
  Er zijn hier mensen die, “on topic of niet” altijd van de gelegenheid ge(mis)bruik maken om hun gefrustreerde gevoelens ten aanzien van bepaalde met name genoemde mensen te uiten. Wat de “topic” ook is!!!!
  Dagelijks, of het er nu mee te maken heeft of niet, termen als “Gerrit de Raaf”, “MFK troll”, “bagger*** van Stella”, de “opgerekte **** van Drechi pa bosnan Tur” gebruiken zijn U als Redaktie niet opgevallen? En what about de rasistische verdachtmakingen van sommigen hier op dit forum? Ziet U alleen maar de uitlatingen van Drechi pa bosnan Tur en Enri, en de rest niet?
  Als dat zo is, dan kan ik alleen maar concluderen dat er hier dan wel degelijk sprake is van afsplitsing en terecht wijzen, en dat er dan geen sprake kan zijn van vrije meningsuiting.
  Sluit U de boxen dan maar, want het is per slot van rekening uw blog, maar ik ben het met uw eenzijdige stellingname niet eens, en protesteer uit de grond van mijn hart.

 9. @Redactie schreef;
  “Want mocht er onder uw naam worden gecopycat, dan vinden we dat trolling. Dit duidt op een nieuwe ongewenste trend die we in de gaten moeten houden. Gaan we beter op letten. Dank.”

  Neen beste redactie, u begrijpt het verkeerd, of liever, ik heb het niet goed genoeg uitgelegd oftewel beschreven.
  Ik heb nooit gemerkt dat er (of ik) onder mijn naam gecopycat word.
  Het is dat Enri mij letterlijk iedere dag noemt in 1 of een paar van zijn reacties. Volgens hem vorm ik samen met de anderen die hij al geruime tijd van allerhande politieke en ambtelijke misdaden verdenkt, een zeer hechte politiekhomoseksueel getinte groep… 😆 🙂 😆

  Hij probeert mij ergens in te betrekken waar ik me toch niet bij zal laten betrekken, doodgewoon omdat ik er niets van begrijp. Het hindert mij ook niet, maar ik dacht vannacht hem toch effe proberen duidelijk te maken dat het, z’n eigen geschapen wereldje, allemaal nergens op slaat. En dat op den duur zijn bijdragen genegeerd zullen worden. Ik bedoel het goed met Enri hoor… 🙂
  Dat was het eigenlijk.

 10. Nu dat de Redactie van KKC kritiek heeft op reageerders, stel ik mij voor dat de Redactie van KKC zelf ook open staat voor kritiek. Ik zie een foto met de tekst, ” socialistische revolutie faalde op alle fronten”. Zelf vind ik onverantwoord om zo een tekst zonder nuancering te publiceren. Er zijn mensen zoals ik die leven en ademen socialisme. Hoe moet ik verder als het socialisme niet meer zou bestaan? Voor al mijn broeders en zusters die in een beter leven hier op aarde vertrouwen, het socialisme is alive and kicking and will never die.

 11. @Drechi pa bosnan Tur en Enri, graag zouden we de discussie on-topic blijven zien. Onderlinge strijd moet echt niet teveel de overhand nemen zodat de discussie over het onderwerp Zo niet dan zien we ons gedwongen de box van het betreffende artikel te sluiten voor verdere discussie en dat druist in tegen onze gedachte van vrije meningsuiting. Graag.

  @Mano, goed geformuleerd. Desalniettemin, we horen we dergelijke zaken wel graag als klacht. Attendeer ons in dit soort gevallen wel even svp. Want mocht er onder uw naam worden gecopycat, dan vinden we dat trolling. In dat geval kunnen we daar extra attentie aangeven. Dit duidt op een nieuwe ongewenste trend die we in de gaten moeten houden. Gaan we beter op letten. Dank.

 12. @Keta,
  Mag ik een ander keertje gebruik maken van je suggestie voor de naam van onze (coming VERY soon!!!!!!!!!!!) politieke partij?
  Wij hebben al een naam, en die is afkomstig van Max mijn hond, dus van een IETSjes hoger niveau dan jou suggestie Keta…..
  En NEEN: je mag geen lid worden van onze partij. We hebben geen behoefte aan landverraders, asjeblieft!
  (Stel je voor: Keta: Minister van Campo-zaken!!!!!!)
  Weet je waarom Kate? We zijn al een keer aan Nederland verkocht door je trawanten, je “partners in crime”. En we staan op het punt om weer hetzelfde te ondergaan. Er is immers een goede, grote deal pending!!!!! Overigens afkomstig uit de hoek van PS, maar wie let er nou op anderman’s veren op dit moment……
  In conclusion Keet, je bent dus niet eens als stemmer welkom. (En maken jullie je aub niet blij: Bram en de rest trouwens ook niet!! You know who you all are) :):):)

 13. Mano verbaas mij niet als jouw naam word gekloond om anderen uit te schelden. Dit doen een pathologische leugenaar en sadist als Drechi pe.

 14. La Stiwz die politieke partij die je in gedachte heb zal geen zetel halen, zal ik jouw een naam advies geven voor jouw politieke partij?

  (PPdC) Partido Poliico di Chupadonan,

 15. Ik was het niet van plan, maar nu is het dan toch ervan komen. 😆

  Ik snap het niet, zodra ik me op het forum begeef, zie ik ergens mijn naam/pseudoniem op het scherm verschijnen, er zijn dagen dat ik mijn naam minstens onder 3 verschillende forumartikelen ontwaar … en dat al minstens 7 weken, letterlijk iedere dag, maar dan bedoel ik ook ‘echt’ letterlijk! 😆

  Ik klaag er nooit over, want eigenlijk stoort het me niet, of beter gezegd, ik stoor me er niet aan, het doet me niets. Ik heb er geen gedachten bij of over, geen emoties, kortom het doet mij allemaal niks.. Maar het is wel interessant om te aanschouwen hoe ik door voornamelijk ene Enri in een strijd wordt betrokken waar ik part noch deel aan heb…. 😆

  Sterker, ik weet niet eens waarover het gaat, ik snap er geen jota van, al sla je me dood… Maar feit is dat ik constant genoemd word. 😆
  Nou ja, ik ben van nature geen groepsmens, ook op fora ben ik onafhankelijk, d.w.z. dat ik geen partij trek, alleen als ik het nodig vind.
  Zou het bijvoorbeeld ook eens kunnen zijn met een forumlid waarmee ik het zelden of nooit eens ben. Dat neemt niet weg dat er een aantal leden zijn waarmee ik het beter kan vinden dan anderen, niet echt gelijkdenkenden, op sommige gebieden wel gelijkdenkend.

  Die Enri denkt dat ik van hetzelfde slag ben als hij…. Ik word zomaar, ongevraagd in een bepaald politiek hokje gestopt terwijl ik echt Apolitiek ben, ik ben er niet echt in geïnteresseerd, alleen als het spannend wordt doe ik ff mee met de politieke praats. Ben nooit ambtenaar geweest, wou het ook nooit worden..Nooit lid van een politieke partij geweest, nooit gestemd, doe ik uit principiële redenen niet..

  Dus Enri, je mag mij nog duizend maal duizend dagen bij jouw oorlogje betrekken, maar je moet wel weten dat het zoooo afgezaagd begint te worden. Ik bedoel maar, voel je zelf niet dat het eigenlijk nergens op slaat?
  Ik zal je vertellen hoe het werkt.
  Op een gegeven moment slaan de meeste lezers jouw bijdragen over, ze zien je reacties wel, maar ze slaan er geen acht meer op…Omdat het allemaal van hetzelfde is, dag na dag, en dan wordt het afgezaagd.

  Maar goed, ik heb toch gereageerd op een Enri’s forumoorlogje waar ik part noch deel aan heb en waar ik bovendien ook geen snars van begrijp.
  😆 🙂 😆

 16. @Enri:
  Misschien zul je schrikken of verbaasd zijn, maar het volgende:

  Politiek gezien sta ik dichter bij jou, en mijlen ver van Dpbt,, Mano, Lapas en Peter P. Echter hun denkwijze is veel meer de mijne. Iets is zwart of wit. Jij lult alleen maar grijs.

  Om een kort voorbeeld te geven: als ik er zin in zou hebben zou ik met Dpbt,, Mano, Lapas en Peter P. een politieke partij oprichten. Over meer dan de helft, misschien wel meer dan 70% zijn we het niet met elkaar eens.
  Over de grote lijnen, het belangrijke wat hier nu nodig is, wel.

  Ik, en wat ik lees, ook zij denken niet in futiliteiten als papiaments/nederland/engels, T.H.T. data en ander klein bier.

  Zie de grootste problemen van slechte scholing , een kut moraal wat belasting betalen betreft, hoge criminaliteit, niet gekwalificeerden op verkeerde plaatsen, etc. Zaken waar je het niet anders dan eens over kunt zijn.

  Dpbt,, Mano, Lapas en Peter P zijn reaguurders met een uitgesproken mening. Niet altijd mijn mening, maar niet dat halfzachte gejeremieer van jou, Enri.

  Een politieke partij met Dpbt,, Mano, Lapas en Peter P en mij geef ik 5 jaar met veel slagkracht. Veel minder criminaliteit, werkloosheid en ander zaken die er wel toe doen. Daarna zal deze pratij uiteen vallen omdat het grote geheel is bereikt en de interne verschillen op non onderwerpen te groot gaan worden.

  Volgens mij heeft Curacao zo een partij nodig (zonder mij, want ik heb er geen zin in) en niet het PAIS -achtige gedoe waardoor ik bij Fort Nassau nu buiten naast de kanonnen geen sigaartje meer mag roken.

  Misschien snap je nu waarom ik jouw één van de grootste eikels vind op het eiland en niet Dpbt,, Mano, Lapas en Peter P.

 17. Keta,
  Heb je ECHT niets nieuwer dan de gebruikelijke uitspraken????? Ai no… Laf. Semper e mes un kos: Gay, Culoroto,Schotte, hondje. Nada mas.
  Esei so ja kaba ta proba ki tipo di hende mente pober pober pober bo ta!

 18. Dit riekt naar het begin van een burgeroorlog.
  De laatste op het Zuid Amerikaanse continent. Een aantal van onze vrienden zijn met achterlating van hun spullen naar diverse landen ‘gevlucht’ mag je wel zeggen. Overigens niet in bootjes hoor.
  Uiterst triest dit.

 19. Drechi pa bo chupado y culoroto bo ta keda met jouw gayprofiel hahahaaaaaa.
  Hondje, Corallo zei dat hij KKC zal aanpakken en dat bent je en jouw maatjes aan het doen woef woef woef grrr grrrr.

 20. @enri – staat geschreven: “ik loop alleen en kan gaan en staan waar ik wil zonder vrees” “homofiel getint, mannen chuperen andere mannen” enz ….

  Ik begin het te zien Enri. Je hebt mijn ogen geopend !

  Ontelbare keren hebben we samen op KKC ruzie gemaakt maar ook gelachen. En waarom doen we dit met elkaar? We hoeven niet alles met een zuikerlaagje te bedekken, uiteindelijk zijn zowel jij als ik op zoek naar niets anders dan de waarheid toch?

  Je schaamt je niet over wat mensen denken. Ik waardeer dat van je, want hoe dan ook, je bent erg trots om jezelf uit te drukken. Je kijkt verder dan “gender” normen en je bent gewoon steevast jezelf.

  En nu is volgens mij het belangrijkste dat, ongeacht wat er mag gebeuren, wij 24 uur per dag altijd van elkaar houden, respecteren en voor elkaar opkomen.
  Jij bent de vriend die ik zal koesteren tot de dag dat ik sterf.

  ps: en stoor je maar niet aan Mano, Drechi en LaStiws; het is hun probleem dat ze niet uit de kast durven te komen

 21. Keet,
  (Wat heb je liever? Keta op zijn Papiamentu, Keet op zijn Hollands of Kate als in Engeland? Zeg het maar hoor!)
  En ik zou niet overal kunnen gaan staan? En waarom dan niet? Leg jij dat eens begrijpelijk uit Keet.
  Je kan gaan staan waar je wilt, omdat niemand weet wie je bent. Ze kunnen natuurlijk wel zien dat je er verwijfd uitziet met je geschoren wenkbrauwen en gekleurde nagels! Je strakke peddle pusher pantalon geeft ook je geaardheid bloot.
  Jij hebt inmiddels door al je uitspraken de naam “Homo Lover” gekregen. JIJ hebt het constant over mannelijke strippers, homo’s, poepgaatjes, opmeten, anway ALLEEN maar over homozaken.
  En nu probeer je de naam op andere mensen hier om te wentelen.Maar je hebt al kleur bekend!!!!
  Je kan roepen wat je wilt, de naam kleeft al aan jou.
  Jammer.

 22. Drechi pa bo chupado die Schotte y 2 diablos bo ta, nogmaals ik loop alleen en kan gaan en staan waar ik wil zonder vrees, ik ben met niemand bevriend op KKC en niemand hoeft eens te zijn met wat ik schrijf op KKC.

  Jij bent mentaal ziek, hallucineerde, ziet spoken en denk dat anderen groepjes vormen net als jij, Stiwz, Mano, Eric Lapdance en andere trollen op KKC,

  Jij bent culoroto en 100% homo en alles wat je schrijft is homofiel getint, mannen chuperen andere mannen niet zoals jij en jouw maatjes hahahaaaaaaaaa.

 23. He, Keet!
  Was dat Wim die jou vanmorgen terrechtwees voor je oervervelend altijd dom optreden?
  Zoals jij dat een paar keer zelf hebt gezegd:”Ruzie in de tent?”
  DRECHI PA BO SANKA!!!
  Whuahuahaaauhahauhauahauahaaaaaaaaaaaaaaaaaa………..

 24. Bram heeft gesproken!!!!!
  Wat een wijsheid allemaal.
  Hij kan zo overnemen van Maduro, en het land naar ongekende hoogtes stuwen.
  Ik zou daar vandaag nog als het kan een tripje Caracas inplannen. Je moet daar vooral hetgeen je hier zegt, daar in Caracas, op TV als het kan, gaan zitten verkondigen.
  Neem aub je rechterhand in domheid mee, anders zeg je daar dingen in het beetje Campo – Spaans dat je machtig bent, die jewellicht in de problemen zouden kunnen brengen.
  Hij is n.l “El Campesino Mayor”. Hij spreekt blijkbaar perfect Spaans gezien de tijd die hij er doorbrengt.
  Je mag drie keer raden wie het is…. :):):)

 25. Dat deze buschauffeur ( en met een gratis verkregen diploma, Docter Honoris Causa degree, net z’n zelfde diploma als onze ex MP Gerrit de Raaf heeft gehad van de venezulaanse director van het WTC, die hiervoor werd terug betaald met kwijtschelding van zijn niet betaalde electra en water rekeningen), stapel gek is en een narsict 1e klas wisten we al, hij zal steeds gekker worden en des noods een burgeroorlog beginnen tegen zijn eigen volk, het is een tweede Assad. Curacao is bij de laatste verkiezingen door het oog van de naald gekropen, geloof mij maar, we hadden Gerrit natuurlijk weg gestrapt, maar hoe lang zouden we daar voor nodig hebben gehad. In iedergeval weet het volk van Curacao op 21 juli waar het aan toe is, dan is er de uitspraak van de rechtzaak Babel. Als hij niet direct in de boeien word geslagen krijgt het volk nog een hoppie problemen op zijn boord van Gerrit de Raaf, hij zal geen kans laten liggen om de boel te laten escaleren en te terorriseren.

 26. Dit is echt een flauwekul, een legerheli is geen auto die je zomaar instapt en wegrijden.

  Je moet goed opgeleid zijn wil je zoiets vliegen laat staan om met een granaatwerper te schieten.

 27. Volgens het NOS-journaal van 13.00 uur (NL-tijd) bestaat ook de mogelijkheid dat Maduro dit in scene heeft laten zetten om een excuus te hebben om “in te grijpen”; één van de personen in de helicopter zou een TV-acteur zijn.

Reacties zijn gesloten.

Zoeken

Recente reacties