DolfijnFM | Voetganger komt om het leven op Schottegatweg-Noord

Het gaat om de op Curaçao geboren 58-jarige Edwin der Meer. Hij stak over net op het moment dat er een auto vanuit Rio Canario aankwam richting Biesheuvel | Extra

Bij een ongeluk op de Schottegatweg-Noord ter hoogte van de MCB is zaterdagavond een voetganger om het leven gekomen.

Het gaat om de op Curaçao geboren 58-jarige Edwin der Meer. Hij stak over net op het moment dat er een auto vanuit Rio Canario aankwam richting Biesheuvel.

Der Meer overleed ter plaatse, ambulance personeel kon weinig meer uitrichten. Het aantal doden in het verkeer komt daarmee dit jaar op zeven.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Voetganger komt om het leven op Schottegatweg-Noord

 1. Abraham Mossel

  De dodenweg van Gerrit Schotte had een andere naam, maar een goed verstaander heeft maar een half woord nodig!, of niet dan Bululu cq de Cuarim LULO

 2. Abraham Mossel

  De naam Schotte= gatweg. noord is in mijn ogen een dodenweg sinds dat Gerrit de Raaf op die weg een vrouw zonder voorrang te geven en zonder rijbewijs en verzekering doodreed. Heeft zich zelfs nooit bij de getroffen familie laten zijn of een bos bloemen gebracht, wat een hufter streek.

 3. Drechi pa bosnan Tur

  @Trui,
  Wil je dat ECHT weten? Ik denk het niet. Wat jij wilt horen, daar doen echte mannen zoals ik niet aan…. Als je haar wilt grijpen, moet je dat op heterdaad doen, en niet via KKC.

 4. Ik zag gisteravond een idioot op volle snelheid door rood licht rijden bij Parera.

  Gelukkig zag de auto die vanuit Parera (met groen licht) de Schottegatweg opreed de randdebiel op wielen aankomen, anders waren er zeker doden gevallen.

  Ik weet niet wat gevaarijker is, een Curacaoenaar achter het stuur of een Curacaoenaar met een stembiljet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *