27 C
Willemstad
• vrijdag 22 oktober 2021 00:06

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Venezolaanse huishoudster dood gevonden

De vrouw lag op een matras en er kwam bloed uit haar mond. In haar nabijheid werd een fles met azijn gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf.

Een man heeft gisternacht zijn huishoudster dood aangetroffen. Dat gebeurde bij thuiskomst aan de Kaya Silantro in Montaña Rey.

De vrouw lag op een matras en er kwam bloed uit haar mond. In haar nabijheid werd een fles met azijn gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf.

Buurtbewoners zeggen dat er vaak luide ruzie was in huis. Het slachtoffer is een 47-jarige Venezolaanse vrouw met de naam Castillo.

- Advertentie -

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

  1. Sasaja, foei je moet je schamen.Deze vrouwen hadden alles in hun land maar door een verkeerde regering en uit necesidad moesten deze vrouwen vluchten niet omdat ze willen. Maar Curaçao is een klote land die weet niet wat het verschil niet van vluchtelingen en economische vluchtelingen. Ik neem op voor deze vrouwen .je zou je moeten schamen .

  2. Ericaplas….Hmm waarom gelijk schelden met lelijke vrouwen?Moet ik nou medelijden hebben omdat jullie pagina vrouwen ,de Antilliaanse mannen uitbuiten voor geld en een paspoort.Erg dat ze haar leven heeft verloren ,maar ga niet doen alsof deze vrouwen op het eiland niet uit zijn op gratin inwonen en geld!.

  3. Intussen is bekend dat de man voor moord is gearresteerd. Dit zien we steeds meer gebeuren mannen bieden Venezolaanse vrouwen werk in de huishouding aan in ruil voor gratis seks.

    Vervolgens worden deze vrouwen, mishandeld en verkracht maar kunnen in dit klote land geen aangifte doen want dan worden ze opgesloten.

    Je zou haast verwachten dat op internationale vrouwen dag de groep lelijke vrouwen die aan overgewicht lijden met hun lelijke pruiken en siliconen borsten, ipv een high tea te organiseren, aandacht voor alle vrouwen hier had gevraagd.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Opinie | Het toppunt van onverdraagzaamheid

Naar aanleiding van het stuk van de Asosashon over homo’s van dominees en pastoors die verenigd zijn in de associatie van christelijke voorgangers (APK) wil ondergetekende graag...

Telegraaf | Politici Bonaire boos op Ollongren: ’Dit verraadt onbekendheid met het leven in Caribisch Nederland’

Den Haag - Een Kamerbrief van demissionair minister Ollongren (Binnenlandse Zaken) waarin de bevolking van Caribisch Nederland wordt opgeroepen om korter te douchen en de airco vaker...

Democracy now! | Wednesday, October 20, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 20 oktober 2021

 Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Overheidsschuld Curaçao ruim vier miljard gulden

De overheidsschuld van Curaçao is ten opzichte van het einde van het kwartaal weinig veranderd. De schuld van het tweede kwartaal van 2021 is ruim 4 miljard...

PBC | Inflatie Caribisch Nederland stijgt weer

Persbureau Curacao KRALENDIJK – De prijzen op Bonaire zijn in juli, augustus en september 4,3 procent gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor. Dit meldt het CBS. In...
- Advertentie -