26 C
Willemstad
• dinsdag 20 april 2021 07:02

ParadiseFM | Positivity rate daalt; aantal ziekenhuisopnames stijgt

De positivity rate op Curacao blijft verder dalen. Uit 416 geteste personen afgelopen dag, bleken er slechts 21 het coronavirus te hebben. Dat is een testratio van...

ParadiseFM | Loods in Brakkeput brandt af

In Brakkeput heeft gisteravond een felle brand gewoed. Een loods gevuld met hout stond begin van de avondin lichterlaaie. De brandweer van Steenrijk rukte uit op een melding...

NTR | Mavoleerlingen en decanen boos over strengere havo-toelating: ‘We hebben al genoeg stress door corona’

Sharina Henriquez ORANJESTAD – “Het is veel te laat, ik weet niet of ik als eindcijfer 8 ga halen. Ik zat al met die stress van het coronavirus....

Telegraaf | Zaak ABN Amro: ’Mogelijk nog meer verdachten’

Bart Mos Amsterdam - Het als verdachte aanmerken van oud-ABN Amro-topman Gerrit Zalm en zijn voormalige collega-bestuurders Joop Wijn en Chris Vogelzang is een ’momentopname’ – er kunnen...

PBC | Ook reizigers uit hoge risicolanden zijn welkom op Curaçao

Persbureau Curacao Curaçao laat in principe alle reizigers uit de wereld toe via haar lucht- en zeehaven. Ook reizigers uit hoge risicolanden. Die moeten wel voldoen aan een...

PBC | Coronamaatregelen pas op 30 april versoepeld

Persbureau Curacao De regering in Willemstad is van plan op 30 april de huidige maatregelen te versoepelen. In welke vorm wordt op de persconferentie bekend gemaakt. Die is...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaDolfijnFM | Venezolaanse huishoudster dood gevonden

DolfijnFM | Venezolaanse huishoudster dood gevonden

De vrouw lag op een matras en er kwam bloed uit haar mond. In haar nabijheid werd een fles met azijn gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf.

Een man heeft gisternacht zijn huishoudster dood aangetroffen. Dat gebeurde bij thuiskomst aan de Kaya Silantro in Montaña Rey.

De vrouw lag op een matras en er kwam bloed uit haar mond. In haar nabijheid werd een fles met azijn gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf.

Buurtbewoners zeggen dat er vaak luide ruzie was in huis. Het slachtoffer is een 47-jarige Venezolaanse vrouw met de naam Castillo.

Bron: DolfijnFM

5 reacties

  1. Sasaja, foei je moet je schamen.Deze vrouwen hadden alles in hun land maar door een verkeerde regering en uit necesidad moesten deze vrouwen vluchten niet omdat ze willen. Maar Curaçao is een klote land die weet niet wat het verschil niet van vluchtelingen en economische vluchtelingen. Ik neem op voor deze vrouwen .je zou je moeten schamen .

  2. Ericaplas….Hmm waarom gelijk schelden met lelijke vrouwen?Moet ik nou medelijden hebben omdat jullie pagina vrouwen ,de Antilliaanse mannen uitbuiten voor geld en een paspoort.Erg dat ze haar leven heeft verloren ,maar ga niet doen alsof deze vrouwen op het eiland niet uit zijn op gratin inwonen en geld!.

  3. Intussen is bekend dat de man voor moord is gearresteerd. Dit zien we steeds meer gebeuren mannen bieden Venezolaanse vrouwen werk in de huishouding aan in ruil voor gratis seks.

    Vervolgens worden deze vrouwen, mishandeld en verkracht maar kunnen in dit klote land geen aangifte doen want dan worden ze opgesloten.

    Je zou haast verwachten dat op internationale vrouwen dag de groep lelijke vrouwen die aan overgewicht lijden met hun lelijke pruiken en siliconen borsten, ipv een high tea te organiseren, aandacht voor alle vrouwen hier had gevraagd.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties