30 C
Willemstad
• dinsdag 26 oktober 2021 16:58

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Vakbonden zoeken naar vorm om actie te voeren

Er komt wel een manifestatie tegen de groeistrategie, maar sommige bonden willen in dialoog blijven met de regering | Extra

De vakbonden verenigd in Solidaridat Sindikal zijn er nog niet uit. Er komt wel een manifestatie tegen de groeistrategie, maar sommige bonden willen in dialoog blijven met de regering.

Zaterdag vergaderen de vakbonden opnieuw in het gebouw van Isla-vakbond PWFC.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

19 reacties

 1. @ Rechtstaat:
  “Katchi Katchi”?? Hoe kom je erbij. Katchi Katchi een verbastering van “Kotchi Kotchi” ????? Whuahahahahahaaaaaaa… Kotchi is een verbastering in het Papiamentu van….. Mag Kaat zelf invullen….. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 2. Rechtsstaat, ja ik ben ‘n echte katchi katchi. Was je ook vergeten, dat hij ‘n moeder van ‘t leven heeft beroofd, zouden ze bij c vddijs moeten doen, hoe dan? Achterbak zijn auto????niet pluis.je weet het allemaal wel. Donaties gekregen??? Ba ba, wat ‘n lieden. Jij ook.

 3. Nou “Katchi-Katchi” geloof u echt in die onzin die u schrijft?

  Waar en wanneer is onomstotelijk bewezen dat ie schuldig is aan wat u beweert?

  Dat ie vastzit is een keiharde feit. Dat ie door omkoping een bord soep heeft gekregen en de vrouw nu op non-actief is, is ook zo een lul-verhaal.

  Dus u bent gewoon een onbetrouwbare feitenbron.

  Uw naam doet eer aan uw gebral, echte “katchi-katchi”.

 4. Rechtsstaat laatste keer 300 mljn rdk achterover gedrukt. Directeuren hun werk ontnomen. Heeft eiland veel gekost, ben blij dat ie opgeborgen zit, daar ook al omkopen, bord soep, vrouw non actief.

 5. @EAJ. Het licht zullen ze nooit en te nimmer zien.
  Feit is dat de leden geen actie bereidheid tonen, omdat eerdere harde acties geen zoden aan de dijk hebben gelegd.
  Het enige doel van deze zogenaamde vakbonds leiders is de regering aan de kant schuiven en zelf de macht in handen krijgen, om de grote puinhoop die voorgaande regeringen achter hebben gelaten weer in ere te herstellen en hun eigen zakken te vullen.
  Hoewel deze regering er ook een puinhoop van heeft gemaakt, is het moeilijk om in 1 klap de puinhoop uit het verleden te herstellen.
  Gevolg eenaanwijzing en een groeistrategie onder strikte voorwaarden.
  Pleit voor Rhuggenaath dat hij heeft ingezien dat hij het niet alleen kan en hulp heeft ingeroepen.
  De hoge salarissen van diverse directeuren dateren uit de tijd van voorgaande regeringen. En ja ook de MAN, Par hebben ook in voorgaande regeringen gezeten, dus net zo schuldig.
  Feit is dat ik de vakbonden niet constant heb horen klagen over deze hoge salarissen, maar wel over de diverse bezuinigingen die broodnodig zijn.
  Dus voorlopig deze regering in plaats van het zooitje ongeregeld van mfk, ps, kdnt.
  Doe bij deze een stelling.
  Het is beter dat Curacao zijn gedeeltelijke onafhankelijkheid opgeeft en gewoon de 13e provincie van Nederland wordt.
  Krijgen ze geld uit provincie fonds, geld van EU. Kan men meteeen de 20 jaar achterstand versneld inhalen.

 6. Nou Kaat, hoe en wat heeft ie meegenomen?

  Volgens mij zit ie vast omwille één of ander duistere deal met de z.g. maffiossi Corallo (welke nog steeds vrij en blij rondloopt).

  Dus lekker makkelijk om je verantwoordelijkheid niet te nemen (aanvaarden of wat je het ook mag willen noemen), maar keer op keer blijven afschuiven op anderen.

  Met open ogen en oren en vol overtuiging instappen en roepen, na zeven magere jaren is nu de tijd van herstel en welzijn.

  Wel van de regen in de drup zeg ik nogmaals meid.

 7. Rechtsstaat, die puinhoop is vanaf g schotte heeft het eiland leeggeroofd. Ga d’r maar voor staan. En dan al die andere jatters , m wiels , kwartel, garcia , arneman etc etc etc en de 4 directeuren.

 8. Ruim 2 jaar opgezadeld met regering Rhuggenaath en enkel van de regen in de drup gekomen.

  Nu durft één identiteit de regering UIT TE DAGEN het regeerakkoord uit te dragen en worden ze bestempeld als oproerkraaiers.

  Met alle respect van dien, dit kabinet heeft een puinhoop van gemaakt en dan moeten anderen gaan boeten? Kan en mag (zomaar) TOCH NIET?

 9. @Bram:
  Zijn de luiers niet waar dan????
  Oooooo……. Bram, Bram, Bram……. Zelfs ik bezoek Meneer Schotte niet. Maar jij staat blijkbaar op zijn shortlist 🙂 🙂

 10. @ drekkie het is nu duidelijk dat jij niet tegen de waarheid kan Hé, en in je aas ( je zal zelf ook wel een vakbondszakkenvuller zijn )voelt getast van mijn schrijven, en ga dit wekende samen met de Tuinkabouter/lilliputter bij Gerrit de Raaf op bezoek uur, en bespreken wat te doen om één stelletje stumpers alsnog volop de stad in de fik te laten steken, heb je dan je zin, doei st.ker

 11. Tuinkabouter cq ter lilliputter flippie van de betuwe ( Erol Cova ) moet na twee weken de boel op naaien, alsnog in dialoog met één stelletje nietsnutten ( vakbondslijders? ) die nog niet intelligent genoeg zijn om het werk achter de vuilnis wagen te doen, de meeste vakbondsleiders ( ook in NL ) zijn meestal afgekeurde werknemers die zich met een ho.ren streek hebben laten afkeuren om verder hun hele leven geen vinger meer hoeven uit te steken om brood op de plank te krijgen, dat doet meestal hun echtgenote en byside wel voor hun. De meeste zijn nog te lui om de dag aan te kijken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -