26 C
Willemstad
• donderdag 22 april 2021 06:44

ParadiseFM | Luigi Faneyte verlaat Kumun

Luigi Faneyte heeft vandaag laten weten dat hij is opgestapt als voorman van de partij Kumun. Hij bedankt alle 1595 mensen die op 19 maart op Kumun hebben...

ParadiseFM | ‘Vaxications’ nieuwe trend

Niet alleen Curaçao, maar ook veel andere eilanden zijn aan het nadenken over een manier om het toerisme weer op gang te krijgen zodra het vaccinatiedoel bereikt...

DH | Court rules against Alegria, denies long-lease and water rights

PHILIPSBURG--The Administrative Court on Monday came to a different conclusion than the Court of First Instance in September 2020, ruling in favour of Country St. Maarten in...

Ingezonden | Hartverscheurend!

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Verlenging avondklok op Bonaire

Den Haag - De naleving van de avondklok is op Bonaire goed. Bovendien blijkt de maatregel een effectief middel tegen verspreiding van het coronavirus. Daarom krijgt gezaghebber...

AntilliaansDagblad | Ziekenhuis Aruba bereikt grens capaciteit

Oranjestad - Het Hospital Horacio Oduber begint aan de grenzen van zijn capaciteit te komen. ,,De druk is bij ons erg hoog”, vertelde directeur Jacco Vroegop aan...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaDolfijnFM | Vakbonden zoeken naar vorm om actie te voeren

DolfijnFM | Vakbonden zoeken naar vorm om actie te voeren

Er komt wel een manifestatie tegen de groeistrategie, maar sommige bonden willen in dialoog blijven met de regering | Extra

De vakbonden verenigd in Solidaridat Sindikal zijn er nog niet uit. Er komt wel een manifestatie tegen de groeistrategie, maar sommige bonden willen in dialoog blijven met de regering.

Zaterdag vergaderen de vakbonden opnieuw in het gebouw van Isla-vakbond PWFC.

Bron: DolfijnFM

19 reacties

 1. @ Rechtstaat:
  “Katchi Katchi”?? Hoe kom je erbij. Katchi Katchi een verbastering van “Kotchi Kotchi” ????? Whuahahahahahaaaaaaa… Kotchi is een verbastering in het Papiamentu van….. Mag Kaat zelf invullen….. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 2. Rechtsstaat, ja ik ben ‘n echte katchi katchi. Was je ook vergeten, dat hij ‘n moeder van ‘t leven heeft beroofd, zouden ze bij c vddijs moeten doen, hoe dan? Achterbak zijn auto????niet pluis.je weet het allemaal wel. Donaties gekregen??? Ba ba, wat ‘n lieden. Jij ook.

 3. Nou “Katchi-Katchi” geloof u echt in die onzin die u schrijft?

  Waar en wanneer is onomstotelijk bewezen dat ie schuldig is aan wat u beweert?

  Dat ie vastzit is een keiharde feit. Dat ie door omkoping een bord soep heeft gekregen en de vrouw nu op non-actief is, is ook zo een lul-verhaal.

  Dus u bent gewoon een onbetrouwbare feitenbron.

  Uw naam doet eer aan uw gebral, echte “katchi-katchi”.

 4. Rechtsstaat laatste keer 300 mljn rdk achterover gedrukt. Directeuren hun werk ontnomen. Heeft eiland veel gekost, ben blij dat ie opgeborgen zit, daar ook al omkopen, bord soep, vrouw non actief.

 5. @EAJ. Het licht zullen ze nooit en te nimmer zien.
  Feit is dat de leden geen actie bereidheid tonen, omdat eerdere harde acties geen zoden aan de dijk hebben gelegd.
  Het enige doel van deze zogenaamde vakbonds leiders is de regering aan de kant schuiven en zelf de macht in handen krijgen, om de grote puinhoop die voorgaande regeringen achter hebben gelaten weer in ere te herstellen en hun eigen zakken te vullen.
  Hoewel deze regering er ook een puinhoop van heeft gemaakt, is het moeilijk om in 1 klap de puinhoop uit het verleden te herstellen.
  Gevolg eenaanwijzing en een groeistrategie onder strikte voorwaarden.
  Pleit voor Rhuggenaath dat hij heeft ingezien dat hij het niet alleen kan en hulp heeft ingeroepen.
  De hoge salarissen van diverse directeuren dateren uit de tijd van voorgaande regeringen. En ja ook de MAN, Par hebben ook in voorgaande regeringen gezeten, dus net zo schuldig.
  Feit is dat ik de vakbonden niet constant heb horen klagen over deze hoge salarissen, maar wel over de diverse bezuinigingen die broodnodig zijn.
  Dus voorlopig deze regering in plaats van het zooitje ongeregeld van mfk, ps, kdnt.
  Doe bij deze een stelling.
  Het is beter dat Curacao zijn gedeeltelijke onafhankelijkheid opgeeft en gewoon de 13e provincie van Nederland wordt.
  Krijgen ze geld uit provincie fonds, geld van EU. Kan men meteeen de 20 jaar achterstand versneld inhalen.

 6. Nou Kaat, hoe en wat heeft ie meegenomen?

  Volgens mij zit ie vast omwille één of ander duistere deal met de z.g. maffiossi Corallo (welke nog steeds vrij en blij rondloopt).

  Dus lekker makkelijk om je verantwoordelijkheid niet te nemen (aanvaarden of wat je het ook mag willen noemen), maar keer op keer blijven afschuiven op anderen.

  Met open ogen en oren en vol overtuiging instappen en roepen, na zeven magere jaren is nu de tijd van herstel en welzijn.

  Wel van de regen in de drup zeg ik nogmaals meid.

 7. Rechtsstaat, die puinhoop is vanaf g schotte heeft het eiland leeggeroofd. Ga d’r maar voor staan. En dan al die andere jatters , m wiels , kwartel, garcia , arneman etc etc etc en de 4 directeuren.

 8. Ruim 2 jaar opgezadeld met regering Rhuggenaath en enkel van de regen in de drup gekomen.

  Nu durft één identiteit de regering UIT TE DAGEN het regeerakkoord uit te dragen en worden ze bestempeld als oproerkraaiers.

  Met alle respect van dien, dit kabinet heeft een puinhoop van gemaakt en dan moeten anderen gaan boeten? Kan en mag (zomaar) TOCH NIET?

 9. @Bram:
  Zijn de luiers niet waar dan????
  Oooooo……. Bram, Bram, Bram……. Zelfs ik bezoek Meneer Schotte niet. Maar jij staat blijkbaar op zijn shortlist 🙂 🙂

 10. @ drekkie het is nu duidelijk dat jij niet tegen de waarheid kan Hé, en in je aas ( je zal zelf ook wel een vakbondszakkenvuller zijn )voelt getast van mijn schrijven, en ga dit wekende samen met de Tuinkabouter/lilliputter bij Gerrit de Raaf op bezoek uur, en bespreken wat te doen om één stelletje stumpers alsnog volop de stad in de fik te laten steken, heb je dan je zin, doei st.ker

 11. Tuinkabouter cq ter lilliputter flippie van de betuwe ( Erol Cova ) moet na twee weken de boel op naaien, alsnog in dialoog met één stelletje nietsnutten ( vakbondslijders? ) die nog niet intelligent genoeg zijn om het werk achter de vuilnis wagen te doen, de meeste vakbondsleiders ( ook in NL ) zijn meestal afgekeurde werknemers die zich met een ho.ren streek hebben laten afkeuren om verder hun hele leven geen vinger meer hoeven uit te steken om brood op de plank te krijgen, dat doet meestal hun echtgenote en byside wel voor hun. De meeste zijn nog te lui om de dag aan te kijken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties