DolfijnFM | Robbie’s Lottery heeft nog geen nieuwe huisbankier

Bientu veroordeeelde loterijhouder,tevens Maximus en Troya/Cymbal verdachte naarstig op zoek naar oplossing na beëindigen bankrelatie | Antilliaans Dagblad

Robbie’s Lottery heeft voorlopig nog geen bankrekening. Ook de PSB bank geeft vooralsnog geen groen licht aan nummerkantoren.

Dat meldt het Antilliaans Dagblad. Reden is het hoge risicoprofiel van de gokkantoren voor wat betreft witwassen van geld.

De nummerkantoren zijn op zoek naar een nieuwe bank, nadat MCB besloot hun bankrekeningen af te gaan stoten om dezelfde reden.

Bron: DolfijnFM

Naschrift KKC

Vonnis MCB vs Dos Santos/Smartplay: Banken niet verplicht Robbie’s Lottery en Smartplay als klanten te behouden. Hof 19 maart 2019: “Feit blijft immers dat het loterijbedrijf nog steeds wordt uitgeoefend door en voor de strafrechtelijk veroordeelde (rechts)personen met wie MCB en WIB rechtens niet tegen hun wil zaken behoeven te blijven doen”

Meer informatie over de instandhouding van de loterijenvergunning van de veroordeelde Robbie dos Santos en zijn criminele organisaties : https://knipselkrant-curacao.com//blog-koninkrijksbelangen-maximus-moordmotief/

Bientu vonnnis (van 1 april 2016) inzake Openbaar Ministerie vs Robbie Dos Santos en zijn bedrijven Jamaroma, The Money Game en Administratiekantoor Dollar. Veroordeling voor valsheid in geschrifte, witwassen, belastingontduiking en deelname aan een criminele organisatie.

2016 04 01 Vonnis Openbaar … by on Scribd

Grapperhaus: het OM Curaçao heeft vastgesteld dat KPMG AAS verdachten in de strafrechtelijke onderzoeken Troja en Cymbal heeft gefaciliteerd bij de criminele activiteiten waarvoor die verdachten nu worden vervolgd | Beeld FD

2 Reacties op “DolfijnFM | Robbie’s Lottery heeft nog geen nieuwe huisbankier

  1. De Rechtsstaat

    Sluiten die handel Robbie, je hebt genoeg om te gaan rentenieren.

    Geen zorgen maken omdat wellicht weer een aantal werkelozen erbij komt.

  2. Stephen Capella weet nog wel een bank.

    In Panama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *