DolfijnFM | RIVM: Toerisme kan langzaam op gang komen

Volgens de epidemiologen zal het virus zich hoe dan ook manifesteren als de grenzen weer opengaan. Maar met goede maatregelen kan verspreiding wel beperkt blijven.

Toerisme kan voorzichtig weer op gang komen op de eilanden, al moet contact met de lokale bevolking beperkt worden. Dat zegt het RIVM.

Volgens de epidemiologen zal het virus zich hoe dan ook manifesteren als de grenzen weer opengaan. Maar met goede maatregelen kan verspreiding wel beperkt blijven.

Autoriteiten moeten volgens het RIVM goed kijken naar de coronasituatie in landen van herkomst om het risico te bepalen.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | RIVM: Toerisme kan langzaam op gang komen

 1. Het toerisme uit Europa hoop ik. Want uit Z ,M en N-amerika hopelijk niet want daar neemt de besmetting nog steeds toe.

 2. J.koopmam

  Wil graag naar mijn eigen woning in Curaçao heb geen id kaart masr heeft al 25 jaar huis op coralestate en wil best 14 dagen in lock down maar dan wel in mijn huis met controle op mij terwel ik verblijf in mijn huis

 3. Ambulant

  Tja.. je bent politicus en je hebt kanker… En blijkbaar zijn er hier geen mogelijkheden voor behandeling. In het nieuwe ziekenhuis…. Je vriedn professor ind eoncologie brengt je naar NL.
  Hier moet alles op slot gehouden worden met zero corona en 1 hartaanval dode, Maar je vliegt wel doodleuk op kosten van het volk naar NL voor behandeling. Ben benieuwd of die ook verplicht 2 weken in quarantaine moet daar. En contact met de lokale bevolking daar vermijd.

 4. ericlapas

  “Contact met de lokale bevolking beperkt worden.” Op zich moet dit geen probleem zijn, de meeste Nederlandse toeristen vliegen met een Nederlandse maatschappij en verblijven hier vaak in appartementen of hotels van Nederlanders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *