DolfijnFM | Overheidsportaal voor krediet aan ondernemers vanwege Covid

De kredietfaciliteit wordt verstrekt door Korpodeko of Qredits en kent een zeer lage rente van twee procent. Alleen Curacaose bedrijven die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel komen in aanmerking | | Antilliaans Dagblad

De overheid gaat een portaal openen waar kleine en middelgrote ondernemingen krediet aan kunnen vragen.

Dit is zowel voor de toeristische sector als voor andere sectoren die problemen ondervinden als gevolg van COVID-19. Deze kredietfaciliteiten hebben als doel bedrijven te ondersteunen bij het dekken van de vaste lasten.

Alleen bedrijven die op Curaçao zijn gevestigd en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel komen in aanmerking. De kredietfaciliteit wordt verstrekt door Korpodeko of Qredits en kent een zeer lage rente van twee procent.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Overheidsportaal voor krediet aan ondernemers vanwege Covid

 1. Intussen kennen wij onze pappenheimers, overal waar met geld van anderen wordt gewerkt verdwijnt wel wat in de verkeerde zakken. Leningen zomaar verstrekken zonder een goed businessplan en toekomstvisie is voor veel van deze bedrijven, uitstel van executie.

  Het is onbegrijpelijk dat regering en bestuurders geen lering uit de pandemie trekken, het is nu de tijd om in de individu te investeren. Nu is het moment dat opleiding instituten gouden tijden moeten maken.

 2. Abraham Mossel

  Een nieuw model om vrienden en vriendinnen goede kennissen en tweede byside/vriend met wat geld van Nederland en de belastingbetaler een beetje bij te spekken zonder dat dat goed gecontroleerd kan worden, Tjonge Tjonge wat zijn ze weer slim bezig! of kunnen wij dit zien als een soort stemmetjes trekker voor straks bij de aankomende verkiezingen , het lijkt wel of Ruggie de hele dag naar usa Trump zit te kijken.

 3. “De overheid gaat een portaal openen waar kleine en middelgrote ondernemingen krediet aan kunnen vragen”.

  Oud nieuws in een nieuw jasje. Op de website fondodisosten.org kon dit al vanaf half april 2020. Korpodeko en Qredits waren hier al vanaf het begin bij betrokken.

  Kennelijk is er behoefte aan ‘goed nieuws’ vanuit de overheid.

 4. Ik dacht dat we op zwart zaad zaten maar blijkbaar is dat niet het geval.
  Of gaan we ervan uit dat Nederland de pot wel vult en onze volksvertegenwoordigers de verdeling wel zullen regelen. ( een nieuw verdienmodel)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *