DolfijnFM | ‘Negatief reisadvies is desastreus voor Curaçaose horeca’

Toeristische sector verwacht dat de helft van de ondernemers hun zaak definitief zal moeten sluiten of failliet gaat als er geen toeristen uit Nederland meer mogen komen.

Willemstad – Een negatief reisadvies voor Nederlanders is de nekslag voor de horeca en hotels op Curaçao. Dat zegt Hans Slier van CHATA.

De belangenorganisatie van de toeristische sector verwacht dat de helft van de ondernemers hun zaak definitief zal moeten sluiten of failliet gaat als er geen toeristen uit Nederland meer mogen komen.

Vandaag zal Mark Rutte een besluit nemen over het reisadvies de komende maanden.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | ‘Negatief reisadvies is desastreus voor Curaçaose horeca’

  1. Een negatief reisadvies voor Nederlanders is de nekslag voor de horeca en hotels op Curaçao. Hans Slier wat dacht je van 30 corona patienten op de intensive care?

  2. Abraham Mossel

    @ Slier is bang dat zijn bankrekening minder zal worden met deze crisis, hebben wij allemaal last van en niet alleen CHATA en de toeristische sector Hans !, wat te denken van de straat bedelaars en de auto wassers in de stad, als je door de poenda loopt kan je een 12 schots geweer leeg schieten zonder een mens en hond te raken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *