DolfijnFM | Mondkapjes van pas bij stinkend Chinees restaurant

Een vuile kippenren en etenswaren over tijd zorgden voor een zeer onhygiënische toestand.

Willemstad – Bij een inval in een restaurant aan de Rooseveltweg, kwamen de coronamondkapjes van de Inspectie goed van pas.

Buren hadden geklaagd over de stank en het ongedierte van het Chinese Kim Fung Restaurant. Een vuile kippenren en etenswaren over tijd zorgden voor een zeer onhygiënische toestand.

Volgens de Inspectie werd er niet schoongemaakt in het restaurant. Dat is nu dicht en blijft ook dicht totdat pestcontrol en een schoonmaakbedrijf zijn langs geweest.

Bron: DolfijnFM

7 Reacties op “DolfijnFM | Mondkapjes van pas bij stinkend Chinees restaurant

 1. Knoek-koe schrijft:
  nemen al het eten mee in hun tas, ..in restaurants, buffets, etc..gewikkeld.in foil

  Ikke:
  Dat is ook zoiets vies.
  Iedereen zit dat aan tafel te praten. Speksel al over het eten en dan naar huis meenemen. Of thuis. Iedereen zit daar aan tafel, al het eten op tafel. Restant bewaren en de volgende dag eten. Jakes.
  Als ik iets over zeg, dan hoor ik. Bo por stop di ta h..de.
  Bo si ta fini.

  Wel laat ik een ding zeggen. Ik heb een hekel aan buikloop. Het doet pijn

 2. Controleren die handel allemaal , niet goed sluiten die handel .
  Maar ja nos mes por
  Zijn er wel regels , ik betwijfel het .

 3. @Marlon zegt:….Die Indiers, Chinezen Filipinos ,eten zo vies …chap chap….etc,

  net Curaçaoënaars [email protected]…, sorry ik generaliseer LOL

  Genuanceerder, net als Curaçaoenaars maar dan op een andere manier, die zijn vaak zo luid, nemen al het eten mee in hun tas, ..in restaurants, buffets, etc..gewikkeld.in foil

 4. Iedereen weet dat de chinezen de corrupte ambtenaren incl de politie in hun zakken hebben. Niet alleen op Curacao. Maar heel de Caribbean en latino america. Santo Domingo, Venezuela, Colombia, Trinidad en Tobago. Zijn niet te stopoen.

  Ook de Indiers. Die Indiers zijn ook zo goor.
  Ik werk veel met hun, die Indiers. Acht man, die zijn nog ergers dan de Chinezen vwb de hygiëne. In de kantine probeer zo ver mogelijk van die mensen te zitten. Ze kauwen net als koeien. Chap, chap, chap. Hombre.

  Filipinos, ta otro. Chap, chap, chap.

  Sorry dat ik generaliseer. Maar het is zo.

 5. Hopeloos met die Chinezen. Hoe lang duurt dit nu al? Te veel en te vaak: vieze winkels, onverzorgd uiterlijk en vieze kleding, groeten niet vriendelijk (wat is het probleem om bjj binnenkomst even ‘bon dia’ te zeggen?), inferieure producten, bedorven producten, datum verkoop verstreken, illegaliteit (nieuwe ‘hardware’ bij de Rooseveltweg gebouwd door Chinese timmerlieden; met werkvergunning? hoe kan dat?) enz. Let op; niet allemaal, maar wel; te veel en te vaak. En wat te denken van de Chinees die een paspoort heeft gekregen (of: ‘geregeld’?) en niet eens in staat is ‘goeden morgen’ te zeggen. Of het consulaat die 3x te groot is. Net zoals vele Westerse landen sluit ook hier de overheid de ogen en laat alles op z’n beloop. Money talks, so what??

 6. Dit is dweilen met de kraan open, deze Chinezen zijn hardleers. Wanneer worden boetes uitgedeeld en tot definitieve sluiting overgegaan? Moet eerst dooien vallen?

 7. Ik probeer om niet eens een telefoonkaart bij de chineze tiendas te kopen. Ni cuminda den lata. Hun concept van hygiëne is heel anders dan de onze.
  Que porqueria.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *