DolfijnFM | Ministerie belooft beterschap voor rijexamens

Rijschoolhouders kunnen telefonisch terecht bij het examenbureau voor een nieuwe afspraak.t | Extra

Het ministerie van Bestuur en Planning, BPD, zegt de problemen bij het examenbureau rijbewijzen snel op te lossen.

Ze reageert hiermee op klachten van rijscholen, die de situatie meer dan zat zijn. Door een tekort aan examinatoren is de wachttijd opgelopen tot vier maanden.

Hoe BPD de situatie oplost is niet duidelijk, maar beloofd wordt alle geannuleerde afspraken opnieuw in te roosteren. Rijschoolhouders kunnen telefonisch terecht bij het examenbureau voor een nieuwe afspraak.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Ministerie belooft beterschap voor rijexamens

 1. Volgens mij heeft hij een toverstok .
  BPD zegt de problemen snel op te lossen .
  Iet wiet waai en de problemen zijn nu weg .
  Of hokus pokus pilatus en de problemen zijn nu weg .
  Vreemd ,heel vreemd .

 2. Bij elke verkeersovertreding verplicht theorie examen verkeer af laten nemen. Goed voor de veiligheid, verzekeringen staatskas.

 3. Joep Meloen

  Gezien het feit dat globaal 99 % totaal geen flauw benul heeft van de verkeersborden, de verkeerssituaties, ook niet beschikt over enig rij-inzicht, laat staan anticiperen en voornamelijk bezig zijn met alles behalve een autobesturen (telefoon, eten, make-up, passagiers in de auto etc), is een examen eigenlijk niet meer nodig.
  Wanneer er toch geen enkele standaard is, iedereen mag doen en laten wat hij of zij wil en de politie totaal niet handhaaft, dan kun je net zo goed iedereen maar een papiertje geven. Heb je geen examinatoren meer nodig en is het probleem meteen opgelost.

 4. Makkelijk doe net als met de scholen toen met het leraren probleem. . Wijs onbevoegden aan als leraar en zeg ze mogen werken maar moeten hun diploma halen…
  Eens….
  Dus wijs nu gewoon wat oudjes aan (wel met een rijbewijs) en maak ze examinator.
  Boem klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *