DolfijnFM | Margrit de Freitas ontslagen als directeur van SSC

De ontslagen SSC directeur Margit de Freitas had Pueblo Soberano-partijgenoot Marvelyne Wiels 66 duizend gulden betaald voor een stage bij SSC, terwijl de voormalige gevolmachtigde minister in die tijd helemaal geen studie volgde

Margrit de Freitas is gisteren ontslagen als directeur van SSC, de stichting Studiefinanciering. Ze was al geschorst. Als reden voor het ontslag wordt de grote verkwisting van geld gegeven.

Vooral de buitensporige Incasso-, Consultants- en Juridische kosten worden haar kwalijk genomen.

Ook zou ze Pueblo Soberano-partijgenoot Marvelyne Wiels 66 duizend gulden hebben betaald voor een stage bij SSC. Terwijl de voormalige gevolmachtigde minister in die tijd helemaal geen studie volgde.

Bron: DolfijnFM

15 Reacties op “DolfijnFM | Margrit de Freitas ontslagen als directeur van SSC

 1. W.F. Mercelina

  Opviamente ku den e radio programa
  “Korsou ta papia” ariba djajueves 24 agustus niun hende no a jama pa kwestona e asuntu ofer di Margis de Frietas kaminda e tabata manipula komo kabez di SSC i awor a wordu retira direktmente for di su funkshon????

  Na unda e jamadornan di PS, MFK i korsou di nos tur a keda djajueves dia 24 augustus???

 2. Renée van Aller

  Als mevrouw De Freitas dat allemaal ‘zelfstandig’ deed en geen verantwoordelijke bewindspersoon zei er wat van, dan gebeurde dit in opdracht van………..? Renée van Aller en John de Vries

 3. Met zijn tweeën wetten veranderen op Curacao. Dat kan alleen gekke Enri.

 4. Erica je weet best wel waarom hij nog steeds politiek actief is en waarom 2 diablos de politiek is ingegaan

  Om wetten in hun voordeel te veranderen zodat ze niet veroordeeld worden en hun vrienden als OM en rechters te laten fungeren.

  Toen der tijd van kabinet Schotte (MFK/PS/MAN) wisten ze al dat Schotte een engel was in schaapskleren??????????????

  Kijk goed naar die link van KKC in welke jaar dat allemaal afspeelde.

 5. hoe komt het dat soort misbaksels hier mee weg kunnen komen.
  ze hebben gestolen, dus moeten aangeklaagd worden en in het gevang terecht komen.
  voor deze 2 dikke dames zou het een uitkomst zijn, ze zullen flink vermageren in de cel…

 6. Zowel De Freitas als de gehele Wiels clan is een zooitje tuig dat zijn weerga niet kent. Wat ik hen toewens is niet voor publicatie vatbaar!

 7. Beste @Enri en @miep, vergeet niet dat tijdens het kabinet Schotte (MFK/PS/MAN), maar liefst 262 miljoen gulden verdampt is. Daar is geen cent van teruggekomen. Het kan niet anders dat Schotte multimiljonair is, waarom hij doorgaat met politiek, begrijp ik niet.

 8. Waarneer begint het proces voor het terughalen van al dat verkwiste geld?-niet terug kunnen betalen -dan is 20 jaar cel een goede straf.

 9. Erica zo gaat het ook bij MFK jouw favoriete partij, aandacht voor punten nr. 11, 19, 20, 28, 45, 46.

  https://knipselkrant-curacao.com//kkc-blog-machtsstrijd-curacao-ontbrandt-de-politieke-vervolgingen-van-gerrit-schotte/

 10. Ik denk mocht Helmin Wiels vanuit de hel meekijken, dat hij zich twee keer in zijn graf zal omdraaien.

 11. Margrit de Freitas tin hopi kari kari.

  “””” zij betaalde Pueblo Soberano-partijgenoot Marvelyne Wiels 66 duizend gulden hebben betaald voor een stage bij SSC. Terwijl de voormalige gevolmachtigde minister in die tijd helemaal geen studie volgde.”””””””””

  Hahahaaaaaaaaaaaaaa en dat was alleen het topje v/d ijsberg.

 12. Mario1 Ang 2300,00 basisverzekering per maand? Dan hebben jullie beide in een paar jaar ruim Ang 1 miljoen verdiend.

 13. LOL @Hans.

  Overigens de Feitas is ontslagen, maar hoe zit het met het geld dat zij geconsumeerd heeft. Ik neem aan dat de SSC dit terug wil hebben. noet hebben, want we hebben het over belastinggeld.!
  Uiteraard hoort hierbij ook de extreme uitgaven van ms fatty Fraudeliene. Dit kan niet zo maar op zijn beloop gelaten worden.
  Als groot-belastingbetaler + daarbij genomen het feit dat ik maandelijks met mijn vrouw samen 2300 voor de basisverzekering ziektekosten betaal, als super gezonde mensen, EIS ik dat er maatregelen worden genomen.
  Ik bedoel maar.
  Dan is het zaak om ook de PS uitgaven door een groot model vergrootglas te halen. Want laten we wel wezen, het klopt niet.

 14. En dan vragen mensen zoals Mac Mengele Cijntje, Jaime Cordoba en Lucho Rosales (De ontkenner) zich af waarom mensen niet meer op PS stemmen!

 15. Het is duidelijk dat Pueblo Soberano bij de volgende verkiezingen geen enkele zetel meer krijgt en op het kerkhof wordt bijgezet naast FOL en PAIS.

  Komisch hoe het ene viswijf, de Freitas, het andere viswijf, Wiels, bevoordeeld heeft.

  Wie Wiels is? Wikipedia:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Marvelyne_Wiels

  Maar commissaris Remigio Booi trok een nieuwe Pamper aan, maakte zijn kunstgebit schoon, oliede zijn rollator en trok nieuwe steunkousen aan en vond het allemaal wel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *