DolfijnFM | Leerlingen weer naar school

Er gelden op diverse scholen speciale tijden om kinderen op te halen en af te zetten om aan de coronamaatregelen te kunnen voldoen | Antilliaans Dagblad

Vandaag moeten leerlingen van de lagere school weer aan de bak. De scholen zijn weer begonnen.

Dat ging, naast de verschillende gebruikelijke verkeersopstoppingen, vanochtend zonder noemenswaardigheden.

Er gelden op diverse scholen speciale tijden om kinderen op te halen en af te zetten om aan de coronamaatregelen te kunnen voldoen.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Leerlingen weer naar school

 1. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze regels

 2. Trui let op met de ‘aanduiding’ @Beflapas, net zoals de term @Clapas is hij hier gevoelig voor.

 3. Inmiddels is er een lokale besmetting bij gekomen, een medewerker van de MCB op RIO Canario.
  Ik hoop wel dat er contactonderzoek gaat plaatsvinden.
  Het wordt vervolgd!

 4. Compliment aan Beflapas, die eindelijk uit zijn verlengde puberteit lijkt te zijn gekomen en dit mooie forum de laatste maanden alleen nog maar opleukt met rake to the point commentaren.

  Waar ik de comment polis ooit meerdere malen verzocht heb om Beflapas te blokkeren vanwege zijn niveauloze kinderachtigee plas en poep niveau sexuele commentaar zie ik hem nu oprukken richting de Grote Drie, waarin de positie vsn Joep Meloen nog steeds vacant is.

  Wie had dat ooit kunnen denken?

 5. “Er gelden op diverse scholen speciale tijden om kinderen op te halen en af te zetten.” Dit is puur toneel, “koi makaku” zoals ze hier zeggen. Kinderen komen op school en er staat nergens desinfecterende gel of alcohol voor de kinderen en leerkrachten.

  Van deze kinderen wonen velen nog thuis met grootouders dus als op één van deze scholen een uitbraak is dan is gelijk het hek van de dam.

  Laatst zag ik een groep zwarte jongens op TV die de knuffel epidiomoloog een veer in zijn kont stak door een award naar hem te noemen maar in feite zijn er geen enkele maatregelen die een verspreiding op het eiland kan voorkomen.

  Wij hebben op het land zelf nog steeds de anti hygienische Chinese restaurants, scholen en werkplekken worden niet gedesinfecteerd en overal in gebouwen zijn nog van die airco’s die lucht recirculeren en ga zo maar door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *