DolfijnFM | Kustwacht volgens Èxtra nagenoeg plat door Corona

De beveiliging van de kust is niet in geding, aldus de Kustwacht.

Ook de Kustwacht is geraakt door Corona. Volgens ochtendkrant Èxtra ligt die zelfs helemaal plat. De woordvoering van de Kustwacht zegt dat alles gewoon doordraait.

Maar de omvang van het aantal besmettingen kan niet aangegeven worden.

Èxtra houdt het op een meerderheid en zegt dat de Curaçaose militie assisteert om het tekort op te vangen.

De beveiliging van de kust is niet in geding, aldus de Kustwacht.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Kustwacht volgens Èxtra nagenoeg plat door Corona

 1. Drechi pa bosnan Tur

  @Wim:
  Wat?… Terug naar je slaapkamer als jij er niet bent?
  Breek me aub de bek niet open Wim. Het kan mij geen lor schelen wat jij ervan vindt. Deze achtergebleven slaaf is in alle opzichten je gelijke. Ik ben alleen in jou slaapkamer superieur, of niet?

 2. Drechi, die slaven werden door JOUW voorouders verkocht.

  Gezonde slaven werden overigesnvanuit Curacao verder verhandeld, de zieke (lichamelijk en/of geestelijk) en luie slaven bleven achter – wat veel van het hier en nu op Curacao verklaart.

  Maar eh… jij zou toch niet terugwillen, of wel?

 3. Drechi pa bosnan Tur

  @Wim:
  Heb gisteren een weinig verkwikkelijke docu gezien over de slavernij in Suriname. Met name over de handelaren in menselijk koopwaar…
  Je weet wel: toen je voorouders zich als beesten hebben gedragen met mensonterende transporten vanuit de westkust van Afrika naar (ondermeer) Suriname, en daarna het aan de man brengen van het koopwaar dat de barre tocht had overleefd.
  Als ik jou was zou ik me daar eens op concentreren, en niet over wie er allemaal Capo en Capi zijn, en wie er bij de Kustwacht niet allemaal in de drugs handelen.
  O, en ik zou de KM er ook maar even bij je studie betrekken, want de manschappen die naar Delfzijl repatrieren kunnen er ook wat van zeg.

 4. @ JUAN:
  Het is bekend dat Ku(s)twachters zelf ook betrokken zijn bij drugshandel, dus goed dat ze even uitgeschakeld zijn.

  @ OPMERKER
  Umpi Welvaart is fotograaf van de Extra, heeft maandenlang vastgezeten voor drugssmokkel via zijn peperdure boot met de weinig verbergende naam ‘Capo’ (‘Drugsbaas’) die zelf William op Cas Grandi zich niet kan veroorloven.

 5. Je kan je ook afvragen welk belang de Extra heeft met het vermelden van dit bericht.

 6. Dus de coca maffia hoeft alleen maar een met corona besmette smokkelaar op zee expres te laten oppakken en alles gaat plat. Dus de volgende snelle speedboten hebben vrij spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *