27 C
Willemstad
• zaterdag 18 september 2021 06:57

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Hilton wordt Curaçao Caribbean Resort en gaat drie maanden dicht

Hilton heet sinds juni Curaçao Caribbean Resort en wordt een all-inclusive hotel | Persbureau Curacao

Het Hilton hotel gaat dinsdag 3 september dicht vanwege een grondige renovatie. Dat meldt het Antilliaans Dagblad.

Het hele complex – inclusief strand, fitnessruimte en spa, restaurants en bars – gaat drie maanden dicht. Alleen het casino blijft open.

Hilton heet sinds juni Curaçao Caribbean Resort en wordt een all-inclusive hotel. De nieuwe eigenaar, Dreams Resort, investeert in totaal 12 miljoen dollar in het oude Hilton.

- Advertentie -

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

 1. Het is ook niet waar dat all inclusive betekent dat buiten het hotel niet geconsumeerd wordt.

  De meeste getrouwde Curacaose mannen zijn getrouwd betalen graag buiten de deur voor wat ze thuis gratis (all inclusive) hebben.

 2. Dit is slecht nieuws voor de drechis van deze wereld die vanwege een beperkte opleiding aangewezen zijn op baantjes in de toerisme sector: hopelijk voor drechi gaat Hilton weer snel open

 3. Joep, honderden banen, de bestedingen van honderden werknemers en hun loonbelasting betekenen voor jou blijkbaar niets, maar zijn een zegen voor het eiland.

  Inderdaad is niet all inclusive beter, maar wees blij met all inclusive!

  Als ik goed geteld heb is dit ook pas de tweede all inclusive op het eiland, dus waar zeur je over.

  Wees blij dat de toerist die een all inclusive bestemming wil en anders niet komt nu een (minimale) keuze heeft,

 4. Een all inclusive hotel levert voor de gemeenschap inderdaad zeer weinig op. Ja, het zijn een paar banen, maar voor de rest profiteren slechts een paar suppliers, de rest deelt niet mee. Sommige hotels importeren zelfs hun eigen eten en drinken en dan verdienen zelfs de grote suppliers er niets meer aan.

  Gasten van een all-inclusive hebben gratis drank en eten, derhalve is de kans zeer klein dat ze het hotel gaan verlaten om ergens anders te gaan eten of drinken. Zet een buurt daarom vol met all-inclusive hotels en je kunt alle bars en restaurants er omheen gewoon sluiten. Dat zijn dan veel verloren gegane banen.
  Aruba heeft inmiddels ingezien dat er maar een beperkt aantal all-inclusive hotels zouden moeten worden toegelaten op de markt, maar het heeft hen wel een paar decennia gekost eerdat ze dat doorhadden.

  Gezien het ontbreken van enige capaciteit tot anticiperen bij deze regering hoeven we niet te verwachten dat zij dit in gaan zien.

 5. Rens, juist wel, wij gaan toch niet naar ‘n hotel, tenzij het all inclusive is, met wat leuke dingen rondom hotel, gebeurd veel in vakantie tijd met de kidz, dan gaat men geen dure tickets betalen, blijven hier.

 6. Summerlight, dit all inclusive hotel biedt werk aan honderden mensen, direct en indirect.

  Liever een niet all inclusive hotel dan een all inclusive hotel ja.

  Maar liever een all inclusive hotel dan geen hotel.

 7. Jammer dat Hilton weg gaat. Als Amerikaan boek je toch liever bij Hilton dan bij Carribean Resort en liever bij Hyatt dan bij Santa Barbara Resort.

  En een auto liever van Herz dan van Goed & Goedkoop.

  Grote namen heeft Curacao nodig. Gelukkig keert Mariott terug.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Rijksoverheid | Sluiting drugspanden op de BES-eilanden

De gezaghebbers van de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba (BES) constateren een toename in drugshandel vanuit woningen en lokalen. Nu ontbreekt vaak de wettelijke grondslag...

ParadiseFM | Caribbean Motors failliet volgens eigenaar Autocity

Caribbean Motors is in feite failliet. Dat zegt Jolly Holding, de Arubaanse eigenaar van AutoCity, Ultimate Automobiles en Crown Automotives, in het Antilliaans Dagblad. Door verschuivingen in...

Democracy now! | Friday, September 17, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 17 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Nog geen toestemming Centrale Bank Aruba voor verkoop Banco di Caribe

De Centrale Bank van Aruba (CBA) heeft nog geen toestemming gegeven voor de verkoop van Banco di Caribe aan United Group Holdings. Zo schrijft de CBA vrijdag...

Nu.cw | Aruba Tourism Authority richt zich op duurzamer toerisme

De ATA-directeur Ronella Croes heeft woensdag tijdens een bijeenkomst met de minister van Toerisme, Dangui Oduber, haar marketingplan voor 2022 toegereikt. Aruba Tourism Authority (ATA) heeft een strategie...
- Advertentie -