DolfijnFM | Herdenkingen Helmin Wiels

Helmin Wiels (R.I.P) werd vermoord op 5 mei 2013 | Foto NRC

Vandaag wordt op verschillende plekken herdacht dat Helmin Wiels vier jaar geleden werd doodgeschoten op het strand bij Marie Pampoen.

Bij het partijgebouw van Pueblo Soberano in Wishi/Marchena wordt vanavond een herdenking gehouden. Nabestaanden, familie en vrienden houden vanavond om 7 uur een eigen herdenking in de kerk van Steenrijk.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Herdenkingen Helmin Wiels

 1. LaStiwz, God had u weer een dag leven gegeven maar je bent Hen nog steeds zo ONDANKBAAR. Binnenkort zal je Hem smeken voor hulp.

 2. Schotte is ook in alles onschuldig…

 3. Yep, Enri leeft, god bestaat niet.

 4. Hoe durft de PS een herdenking te houden terwijl ze een paar maanden geleden nog een cabinet hebben gevormd met volgens hun Eigen woorden de mensen die achter de dood van Wiels zaten? Wilsoe, Rosales, Cordoba, Cijntje, Larmonie, Raveneau moeten zich diep en diep schamen!

 5. Is Elmer “Kade” Wilsoe ook bij een van die herdenkingen?
  Zou wel moeten want Wiels was volgens zijn zeggen een vriend van hem.
  Hij ging regelmatig een visje met hem eten.
  Bovendien heeft Wilsoe volgens zijn zeggen een schoon geweten v.w.b. de moord op Wiels. Ben benieuwd.

 6. De mensen die nu die partij PS vormen hebben H. Wiels verraden en een kabinet gevormd met MFK en KdNT. Wie warren die andere vier mensen die een kopie van die maffia document van Wiels had ontvangen?

  Wiels had een vijfvoudige document verspreid onder zijn vertrouwelingen omdat hij wist dat hij vermoord kan worden door die onthullingen in die document.

  Maar nu blijkt dat die vertrouwelingen niet betrouwbaar zijn, hoe kunnen deze vertrouwelingen leven met zo’n geheim op hun geweten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *