DolfijnFM | Hartoperatie Plasterk succesvol

Waarschijnlijk duurt het herstel de hele zomer | Foto Persbureau Curacao

Waarschijnlijk duurt het herstel tot na zomerreces | Foto Persbureau Curacao

De hartoperatie van minister Plasterk van Binnenlandse Zaken is goed verlopen. Dat zei minister Blok, vlak voor aanvang van de ministerraad. Hij is de waarnemer van Plasterk.

Die ging afgelopen dinsdag onder het mes wegens hartklachten. De verwachting is dat Plasterk na het zomerreces weer terug op het ministerie is.

Bron: DolfijnFM

9 Reacties op “DolfijnFM | Hartoperatie Plasterk succesvol

 1. Abraham Mossel

  @ Anthony , Gerrit de Raaf (dief) heeft zijn Doctor Honoris Causa-degee-graai ( politieke titel ) voor niks nada gekregen, zonder ook maar een penne streep op papier gezet te hebben van zijn vriend, die andere stroom en water, miljoenen “dief” .

 2. Aan Schotte is verleend: dr.h.c.

  Hij is niet gepromoveerd, daar heeft hij in de eerste plaats niet de juiste opleiding voor gehad. Maar belangrijker: daar heeft hij de intellectuele bagage niet voor! Net zo min als Anthony.

 3. en ook nog eentje zonder honoris causa (afgegeven door een flut universiteit).

 4. Dan ben je verkeerd geïnformeerd. De heer Plasterk is gepromoveerd als Doctor!

 5. Volgens mij heeft Plastkerk een drs. titel maar Gerrit Schotte is doctor. Volgens mij is doctor hoger dan drs.

 6. Abraham Mossel

  Deze man is toch helemaal niet geschikt voor dit ministerschap en dat weet elke boerel*l in de tweedekamer ook, maar ja je moet je ministers leveren en dit zitten er bij de PvdA ook niet te veel, hij is wel zeer geleerd heeft veel diploma en niet die van mavo3, zoals bij de maffia club MFK/REFORMA daar is er geen een geschikt, die hebben allemaal een diploma klas 3 van de lompschool gehaald. Plasterk veel beterschap en gezondheid toe gewenst in de komende tijd.

 7. Potver3 Op het moment dat u een hartoperatie heeft ondergaan , en dat moment komt, zal ik u na afloop beterschap wensen.

 8. Nee Vervelend, de Caraïben diende juist als ‘ontspanning’ tegen de stress die de regelmatige ‘moties van wantrouwen’ bij deze minister veroorzaakten.

 9. Vervelend

  Zouden die hartklachten gekomen zijn door al die eeuwige problemen met de eilanden, Curacao in het bijzonder? Curacao is toch een soort open inrichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *