DolfijnFM | Guus Hidding wil Bazoer voor Curaçao

Bazoer speelde weliswaar al zes interlands voor Oranje maar kan nog switchen omdat het vriendschappelijke wedstrijden waren.

Guus Hidding heeft zijn oog laten vallen op Vitesse-speler Riechedly Bazoer. De 24-jarige ex-Ajacied zou van vaste waarde kunnen zijn voor het Curaçaose voetbalelftal.

Bazoer speelde weliswaar al zes interlands voor Oranje maar kan nog switchen omdat het vriendschappelijke wedstrijden waren.

Bovendien zijn de regels versoepeld waardoor ook andere spelers in aanmerking komen voor een switch, zoals Vurnon Anita en Ricardo van Rhijn.

Bron: DolfijnFM

7 Reacties op “DolfijnFM | Guus Hidding wil Bazoer voor Curaçao

 1. Volgens mij heeft die oude man, genaamd Hiddink, ze niet meer helemaal op een rijtje. Waarschijnlijk begint de wijn zijn tol te eisen. Denk zelf dat deze man de spelers niet beter kan laten voetballen. Om ze beter te laten voetballen, heb je frisse ideeën nodig. En die heeft deze oude man niet.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  @de RS:
  Dat is die meneer die het statenlid van de PAR, met de medewerking van ene meneer Sillie, en vooral onder luid gejuich van een aantal, … eh, wat zal ik zeggen, “experts” hier op KKC als bondscoach heeft aangesteld als bondcoach van het Curacaos elftal in de plaats van meneer Remco Bicentini.
  Een meneer die weliswaar successen heeft gehad hier en daar, (maar die had Remco ook) maar die die zou en moest komen, wat de consequenties ook mochten zijn, want het is een Makamba, en Makamba’s zijn superieur als ik enkelen hier mag geloven.
  Een aardige meneer hoor. Heeft zeker kennis van zaken, maar dat hebben er zoveel hier op KKC. And look where THAT has brought us….
  Enfin, RS: we zullen zien…..

 3. De Rechtsstaat

  Guus Hidding, wie is deze figuur?

 4. Drechi pa bosnan Tur

  @De “Wondercoaches” hier:
  Geertruida is ook zwart, maar die is wel lekker als Talent van het jaar gekozen. Vreemd, heel vreemd..
  Enne… zelfs bij Nederlandse topclubs gaat het niet altijd goed als ik het zo bekijk: Onana…… Een volgens jullie goede speler, want die speelt bij een club van formaat nietwaar.. Niet bij “clubjes” waar Tahith Chong speelt.

 5. Het lijkt alsof zwarten overal waar ze gaan hun kinderen niet kunnen opvoeden, Riechedly Bazoer, Memphis Depay, Quincy Promes, Onana (drugs) zijn allemaal zwart en misdragen zich geregeld dat kan toch geen toeval zijn?

 6. Guus Hidding.. Nieuwe Coach?

  Goede speler voor het nivo Curacao.

 7. Drechi pa bosnan Tur

  Ai ai Guus… Weet waar je aan begint met deze mensen hier op KKC……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *