28 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | Alcalá-Wallé wil weten wie aangifte tegen haar deed

HomeMediaDolfijnFM | Alcalá-Wallé wil weten wie aangifte tegen haar deed
Aftredend minister Marilyn Alcalá-Wallé | Extra

Willemstad – Marilyn Alcalá-Wallé wil weten wie aangifte tegen haar heeft gedaan. Volgens haar is het een politiek spel.

Gisteren moest de minister verplicht aftreden omdat ze verdacht wordt de screeningswet overtreden te hebben. Het OM doet verder geen mededelingen en zegt ook niet wie aangifte in oktober deed.

Parlementslid Charles Cooper van oppositiepartij MFK stelde in september vorig jaar vragen over de integriteit van de Onderwijsminister.

Bron: DolfijnFM

13 reacties

 1. We hebben gigantische tekorten, maar AlKLM Walle schaamde zich niet om naar kunstexposities in Barbados te vliegen en naar lokale dansfeestjes in Colombia.

  En haar kinderen in Nederland zagen haar vaker dan toen zij nog op Curacao woonden.

 2. Rondreizen, omdat het kon, niet omdat het nodig was.

  Rondreizen omdat mevrouw zelf leuke reisjes voorhaarzelf en entourage bedacht. Dat is wat anders dan kon. Ik neem aan dat een Minister ook haar reisgedrag dient te verantwoorden. Indien er geen reden is om af te reizen naar bv Argentinie dan ga je niet.

 3. Rondreizen, omdat het kon, niet omdat het nodig was.

  Er is nog een heleboel te doen bij het Ministerie van onderwijs.

  Wanneer krijgen we nou eens Ministers die wat meer óp het eiland zitten dan in het buitenland?

  En Ministers die hun klouwen wat meer uít de mouwen steken, in plaats van ín de staatskas?

 4. Het is geen fout en je bent niet integer en je hebt ook geen visie als je niet snapt dat het not done is dat je als minister ook een stichting hebt die door jou ministerie betaald word. Dat is gewoon niet te rijmen met behoorlijk bestuur. En de enige reden dat ze af treed is niet omdat ze de eer aan zich zelf houd maar om dat ze dat door de wet moet.

 5. Ik geloof in de integriteit van AlKLM Walle, al mag ze van mij wat minder belastinggeld verspillen aan die peperdure dienstreizen van haar.

  Ik geloof ook dat het overtreden van de screeningswet een vergissing was, zeker geen opzet, maar wel een heel dure vergissing.

  Want je weet dat de oppositie op de kleinste kansen loert om de coalitie te vloeren.

  Had AlKLM Walle geen adviseurs die dit hadden kunnen voorkomen?

 6. Toch wel typerend, je wordt nooit door ‘n rijtuig overreden, maar altijd door ‘n strontkar. Strontkar = andrade , c cooper mfk , monk rojer kdnt, thode mfk en nog ‘n paar van die choleralijers.

 7. Wel mevrouw M.A.W. ik geloof er niks van. De man was uitgebreid aan het woord vanochtend op de radio, en je weet het nog niet????

  Duhhhhh………..!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties