28.6 C
Willemstad
• dinsdag 21 september 2021 12:28

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Alcalá-Wallé wil weten wie aangifte tegen haar deed

Aftredend minister Marilyn Alcalá-Wallé | Extra

Willemstad – Marilyn Alcalá-Wallé wil weten wie aangifte tegen haar heeft gedaan. Volgens haar is het een politiek spel.

Gisteren moest de minister verplicht aftreden omdat ze verdacht wordt de screeningswet overtreden te hebben. Het OM doet verder geen mededelingen en zegt ook niet wie aangifte in oktober deed.

Parlementslid Charles Cooper van oppositiepartij MFK stelde in september vorig jaar vragen over de integriteit van de Onderwijsminister.

- Advertentie -

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

13 reacties

 1. We hebben gigantische tekorten, maar AlKLM Walle schaamde zich niet om naar kunstexposities in Barbados te vliegen en naar lokale dansfeestjes in Colombia.

  En haar kinderen in Nederland zagen haar vaker dan toen zij nog op Curacao woonden.

 2. Rondreizen, omdat het kon, niet omdat het nodig was.

  Rondreizen omdat mevrouw zelf leuke reisjes voorhaarzelf en entourage bedacht. Dat is wat anders dan kon. Ik neem aan dat een Minister ook haar reisgedrag dient te verantwoorden. Indien er geen reden is om af te reizen naar bv Argentinie dan ga je niet.

 3. Rondreizen, omdat het kon, niet omdat het nodig was.

  Er is nog een heleboel te doen bij het Ministerie van onderwijs.

  Wanneer krijgen we nou eens Ministers die wat meer óp het eiland zitten dan in het buitenland?

  En Ministers die hun klouwen wat meer uít de mouwen steken, in plaats van ín de staatskas?

 4. Het is geen fout en je bent niet integer en je hebt ook geen visie als je niet snapt dat het not done is dat je als minister ook een stichting hebt die door jou ministerie betaald word. Dat is gewoon niet te rijmen met behoorlijk bestuur. En de enige reden dat ze af treed is niet omdat ze de eer aan zich zelf houd maar om dat ze dat door de wet moet.

 5. Ik geloof in de integriteit van AlKLM Walle, al mag ze van mij wat minder belastinggeld verspillen aan die peperdure dienstreizen van haar.

  Ik geloof ook dat het overtreden van de screeningswet een vergissing was, zeker geen opzet, maar wel een heel dure vergissing.

  Want je weet dat de oppositie op de kleinste kansen loert om de coalitie te vloeren.

  Had AlKLM Walle geen adviseurs die dit hadden kunnen voorkomen?

 6. Toch wel typerend, je wordt nooit door ‘n rijtuig overreden, maar altijd door ‘n strontkar. Strontkar = andrade , c cooper mfk , monk rojer kdnt, thode mfk en nog ‘n paar van die choleralijers.

 7. Wel mevrouw M.A.W. ik geloof er niks van. De man was uitgebreid aan het woord vanochtend op de radio, en je weet het nog niet????

  Duhhhhh………..!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 21 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Aangifte Electorale Raad wegens onduidelijkheid donaties

De Electorale Raad zal aangifte gaan doen bij het Openbaar Ministerie (OM) over het gebrek aan transparantie wat betreft grote donateurs tijdens de laatste verkiezingen. Dat bevestigt...

Nu.cw | Minister Charles Cooper bedreigd

De minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Charles Cooper, is bedreigd met de dood. Voor de muur van de kerk van Groot Kwartier stond een bord...

Nu.cw | Ontsnapte honden doodden geiten in Katoentuin

Een aantal honden hebben in de omgeving van Katoentuin vier geiten afgelopen weekend om het leven gebracht, meldt de Extra. De honden van de buren wisten te...

DolfijnFM | Een kwart van de kandidaten aan de verkiezingen moet giften nog doorgeven

Van de 353 kandidaten die aan de verkiezingen van 19 maart hebben deelgenomen, moet nog circa een kwart (90 kandidaten) een formulier bij de Electorale Raad (ER)...

DolfijnFM | Koning benadrukt Eensgezindheid Koninkrijk om pandemie aan te kunnen

De Koning benadrukt in de Troonrede de eensgezindheid tussen de landen in het Koninkrijk om de gevolgen van de coronapandemie aan te kunnen. “Dat maakt ons Koninkrijk...
- Advertentie -