27 C
Willemstad
• woensdag 14 april 2021 10:33

PBC | Zes patiënten overleden in CMC op Curaçao

Persbureau Curacao Vandaag zijn zes patiënten overleden in het CMC aan de gevolgen van Covid. Vijf op de Intensive Care en één patiënt op de Spoedeisende Hulp. Dat...

DH | Sneek gets answers on ‘Made in Statia’ queries

PHILIPSBURG--Independent Island Councilmember Koos Sneek has received answers from the Executive Council on queries he had made about Made in Statia. Sneek had asked the Executive Council a...

Ingezonden | Open brief aan Gilmar Pisas

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Hotel op Aruba biedt bonus voor vaccinatie

Oranjestad - Alle werknemers van het hotel Wind Creek Aruba krijgen een bonus van 300 dollar als ze zich hebben laten vaccineren tegen het coronavirus. Wind Creek...

AntilliaansDagblad | Eerste Kamer: Meer prioriteit Koninkrijksrelaties

Den Haag - De Eerste Kamer vindt dat Koninkrijksrelaties meer prioriteit moet krijgen van het volgende Nederlandse kabinet. Een motie van GroenLinks-senator Paul Rosenmöller waarin dit wordt...

AntilliaansDagblad | Chester Peterson voorgedragen als formateur

Willemstad - Movementu Futuro Kòrsou (MFK) - de grote winnaar van de verkiezingen van 19 maart 2021 - heeft bij gouverneur Lucille George-Wout Chester Peterson voorgedragen als...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaRadio Dolfijn FMDolfijnFM | Aanwijzing nog niet door Raad van State, laatste poging parlement...

DolfijnFM | Aanwijzing nog niet door Raad van State, laatste poging parlement zelf

Op de agenda: de dierenwelzijnswet en geloofsbrieven van Emmilou Capriles | Antilliaans Dagblad

Statenvoorzitter Ana-Maria Paulette heeft vandaag een Statenvergadering aangekondigd in een poging de geloofsbrieven van Emmilou Capriles alsnog te behandelen.

De aanwijzing die Nederland heeft gegeven, laat nog even op zich wachten omdat de Raad van State nog advies moet geven op het Koninklijk Besluit. Het is de laatste poging om de uitvoer van een aanwijzing te voorkomen.

De oppositie boycot al enige tijd elke parlementsvergadering uit onvrede over hun behandeling door de regering en de coalitie.

Bron: DolfijnFM

Dit artikel is geplaatst in

14 reacties

 1. “Danki, thank you, gracias Jaime Saleh, vader van opperrechter Eunice Saleh.”

  Wat zou Chos Romero hierop te zeggen hebben?

 2. …..”En straks net voor de verkiezingen zal de PAR nog wel wat mensen in overheidsdienst zetten.”……

  Dat is een heel goed gebruik op Curaçao @Brian van onze .oño .ama poltici. Zie ook wijkagentje Pik Pisas

  Wist je nog hoe Emily en Omayra de pensoenrechten probeerden op te krikken op de valreep 2010.

  Lol alle ministers in het verleden hebben gepoogd zichzelf,of hun byside krikketaresse, hun dochter!!!! , zoon neef etc op te schalen bij het overdragen van de scepter. Of een verzoek daartoe in te dienen.

  Anthony Godett heeft het geflikt om ds domsten der domsten in zijn familie big Selikor en DOW te plaatsen.

  Zijn ongeletterde zus Myrna, was RvC lid UTS..

  Nou ja, zoveel slechter heeft ze het niet gedaan dan hooggestudeerde Jaime Saleh RvC lid van Ennia.

  Die keek bewust weg voor 3 miljoen. Nu heeft een hele zwerm verzekerden een afgeschreven pensioen.

  Danki, thank you, gracias Jaime Saleh, vader van opperrechter Eunice Saleh.

  Myrna had geen notie van wat er aan de gang was, verblind door onwetendheid (lees: domheid). Wat is kwalijker?

  En dan worden we boos als ze ons domme afrikaantjes noemen, met premiers als Myrna en Pisas.

 3. En straks net voor de verkiezingen zal de PAR nog wel wat mensen in overheidsdienst zetten. Ook de persoonlijke medewerkers krijgen een plaatsje.

 4. Geen aanspraak maken op wachtgeld komt in de analen van politici niet voor.
  Ik herinner me zo’n *15 jr geleden een politica die 1 dag in het Nl parlement heeft gezeten, en erna flink kon beuren.
  Het gaat alleen om geld. Where ever we are.
  Maar om terug te komen op C waar het zo slecht gaat, waar veel mensen aan het voedselbank infuus hangen zou je het niet eens moeten willen!

 5. Pauletta zou ook voor kunnen stellen om Capriles dan maar niet te installeren en gewoon proberen de wetgeving met 20 man door de Staten te halen. Nergens staat dat dit niet is toegestaan. Zou de oppositie dan nog steeds alles blokkeren dan heb je meer recht van spreken.
  Over iets meer dan 14 dagen gaan we naar de stembus, daarna zal Capriles niet meer terugkeren in de Staten, de PAR gaat immers zetels verliezen. Ze zou het netjes op kunnen lossen door aan te geven dat ze geen aanspraak zal maken op wachtgeld, daarmee is de pijn ook verdwenen.

 6. Ergens heb ik van ene Hans Worst het volgende gelezen:

  “Wat een apeneiland.
  Democratie is bewezen niet de goede staatsvorm voor een (ei)land waar domheid, criminaliteit en luiheid gemeengoed zijn”.

  Helaas geeft deze dikke tante, haar gebrek aan enige kennis en verantwoordelijkheid, hem volkomen gelijk.

  Bij een blondine zouden ze zeggen dom blondje, bij deze mevrouw zouden wij die spreekwoordelijke gezegde van die tang en slaan moeten verbouwen.

 7. @Kaat:
  Maar natuuuurlijk niet. Ik ben er gewoon op tegen dat deze mensen aan onze intelligentie twijfelen met zulke domme, doorzichtige lulkoek. En Knops doet mee ook!! Maar die spreekt vanaf zijn Nederlandse buhne, voor zijn lokaal publiek. Laten zien hoe tof hij wel niet is.
  Rugg heeft van de week met droge ogen op TV verkondigd “dat hij er hoegenaamd niets mee te maken had, en dat de Gouverneur totaal op eigen houtje, zonder hints zijnerzijds, tot haar strikt persoonlijke conclusie is gekomen….”
  Nou, me hoela!!!!

 8. Mvr Anna Pauletta hoeft niet meer actief te zijn, nu wordt het voor haar geregeld. Met onwillige honden is het slecht hazen [email protected] zeg me niet, dat je voor die gangsters , (ik kan het geen parlementarïers noemen) in het gevang zou willen zitten.

 9. Leuk geprobeerd. Daar niet van hoor.
  Denken dat “dreigen met”, en met medeweten van “de Boeman” de aanstelling er doorheen jassen zal lukken. Dan hebben ze aan in ieder geval mij een goeie.
  Ik zou liever het gevang in draaien dan mijzelf in de loeren laten leggen met domme retoriek en wishful thinking van hele hordes ASO’s.
  Nu is er ineens veel spoed vereist, maar de vergadering over bijv het Hospitaal laat al bijna een jaar op zich wachten, omdat Mw. Pauletta politiek probeert te spelen. Nee Mw.
  Mag het een ander keertje?

 10. Ik heb deze mevrouw nog nooit zo actief gezien behalve nu om Emmelou te helpen. Zit mevrouw Capriles de PAR te chanteren ofzo?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties