DolfijnFM | Vier nieuwe Coronagevallen erbij

De overheid herinnert mensen eraan om voldoende afstand te houden en goed de handen te wassen.

Het aantal actieve coronacases op Curacao staat vandaag op 79. Vier nieuwe gevallen erbij sinds gisteren.

Er zijn geen mededelingen gedaan over de bron van deze nieuwe besmettingen. Het totaal aantal cases sinds het begin van de crisis is 134. 55 patiënten zijn genezen, een man is overleden.

De overheid herinnert mensen eraan om voldoende afstand te houden en goed de handen te wassen. Voel je symptomen die horen bij Covid19, blijf dan thuis en bel je huisarts.

Bron: DolfijnFM

Een Reactie op “DolfijnFM | Vier nieuwe Coronagevallen erbij

  1. Het lijkt alsof de regering en de epidemioloog alle controle op het virus kwijt zijn. In het weekend zullen we de 100 bereikt hebben en waarschijnlijk voor het eind van het jaar de 1000.

    Blijkbaar zit de regering te wachten tot dat het virus zich onder de ouderen en kwetsbaren verspreidt en dan is het hek van de dam.

    De epidemioloog heeft tot nu toe de maatregelen van Nederland gevolgd maar nu zitten ze in Nederland ook met de handen in het haar dus de epidiomoloog weet ook niet welke kant te gaan.

    Het zou best kunnen dat de regering de adviezen van Gerstenbluth niet volgt maar dan moet de man opstappen en niet voor het salaris daar blijven zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *