34 C
Willemstad
• zaterdag 30 september 2023

Telegraaf | Man gearresteerd in onderzoek naar moord op rapper Tupac Shakur

De politie in Las Vegas heeft een man gearresteerd in het onderzoek naar de moord op de wereldberoemde rapper Tupac Shakur 27 jaar geleden. Dat melden Amerikaanse...

Democracy now! | Friday, September 29, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Herdenkingsmonument Julianabrug wordt gerenoveerd

Het herdenkingsmonument, dat is geplaatst voor de slachtoffers van het instorten van de Julianabrug, wordt aangepakt. Zo is de verlichting niet meer up to date, en wordt...

DolfijnFM | Groot concert ter ere van Tula

Op het Brionplein vindt morgen het Bos di Libertat-festival plaats, een groot concert ter ere van Tula. Het concert is onderdeel van de Siman di Kultura en...

DolfijnFM | Ministers om tafel voor oplossing geweld op scholen

De ministeries van Onderwijs en Justitie hebben samengezeten om geweld op scholen aan te pakken. Het is al langer bekend dat vechtpartijen op scholen toenemen, dus was...
- Advertisement -spot_img

KKC | Live elekshon 2017

HomeMediaKKC | Live elekshon 2017

Live verslagen van Direct Media, CBA, NosPais en DolfijnFM


CBA

Nos Pais

TVDirect

Bron: Curacao Watch

48 reacties

 1. Denk ook dat die vrouw een oortje had waarin zij werd ingefluisterd wat zij moet zeggen. Die man achter die monitor zei dat PAR MAN en MFK moet regeren hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ze blijven maar proberen

 2. Leeflang verdient een mega eilandsraad pensioen plus AOV plus een dik Statensalaris.

  Dat komt uit op 15-16 duizend netto in de maand.

  Niets onwettigs mee, maar alles behalve Hustu.

 3. @BuliBuli, ben blij dat je gelijk hebt gekregen. Ik heb gisteren geen moment gedacht dat het verkeerd zou gaan, met een overwining van Gerrit de Raaf zou hij zelfs geen kabinet kunnen formen, hoe je het ook went of keerd Gerritje die nu ziekkie in bed ligt te huili huili had nooit meer dan 9 zetels bij elkaar kunnen schrapen
  MFK/KFO 4+1
  KdnT 1+1
  PS 1
  MP 1 dat deze 1zetel hrrft gehaald is mij een raadsel, ik denk volop gesponsert door Robby ( lottery)Dos Santos en Francesco Corallo, kan haast niet anders.

  Goede morgen, Peter P/ DpbT/ Ericaplasje/ Mano en nog een paar van die MFK/KFO/ KdnT/ MP/ PS trollen, lekker geslapen, nou er is weinig meer te treiteteren voor jullie op KKC, de koek is verdeeld en jullie hebben er naast gehapt, ff wachten tot over 4 jaren mogen jullie het weer eens proberen, zonder de MFK dan, omdat die dan ter zielen is gegaan. Gerrit de Raaf zal teneerste 2 a 3 jaren moeten zitten, daarbij heeft hij ook nog eens 5 jaren, ontzegging verkiezingsrecht. dit laatste is zijn grootste dooddoender.♪♪♪☺☺☺ over tot de orde van de dag.

 4. Dus Nacional bleef in Davelaar geloven.
  Zie nu het resultaat.
  Het zal Nacional net als de FOL , PAIS, PLKP en democraat vergaan.
  Die zien wij nooit meer terig.
  Nacional Nacional,. Copy. We are going to the dark side of the moon. Copy Houston. Over and out.

 5. Maakt niet uit over 6 maanden zit G. Schotte al achter slot en grendel, zijn maatjes hebben allemaal gestemd op MFK en KdNT hahahaaaaaaaaaaaa.

  Nu krijgen ze allemaal fl 1500,00 per maand.

 6. Ik heb die verslag van TeleCuracao-CBA gevolg en die was een hele goede neutrale verslag. Die van Direct Tv was duidelijk voor MFK die Jasmin Pinedo en die man voor die scherm doet van alles om Schotte in deze formatie te krijgen en PIN eruit laten hahahaaaaaaaaaaaaaaa.

  Helaas voor MFK (volgens mij de sponser van die uitzending) en KdNT, hun rol van cowboy en politicus is afgelopen.

  Nu kan het OM werk maken met de zaak Babel.

 7. Wat is dat toch voor een argument? Alle Statenleden verdienen hetzelfde. Alleen Hustu is er transparant over. You dont like transparancy?

 8. HIj heeft nog altijd aardig wat pensioenen en heeft een goed betaalde baan bij de overheid………………en dat na meer dan 1 jaar gevangenisstraf wegens corruptie en fraude.
  Alleen op Curacao

 9. Wat zal Inselair ontzettend blij zijn met een nieuwe storting in de bodemloze put.
  Hopelijk is men alert, want over 6 maanden weer naar de bus… laat het niet jouw strop worden!

 10. Laten we hopen dat er nu idd voorlopig rust in de tent komt.Met zijn allen Curacao op bouwen en ach Schotte gaat toch voorlopig zitten ( hij moet op de aanbiedingen van vaseline letten ) en Varken Santos weer zijn puin ontroesten in die tent va.n hem.

 11. Abraham Mossel,

  Het maakt mij niet uit wat hij heeft moeten betalen. Het ergste is dat er steeds meer mensen voor deze criminele organisatie kiezen !
  Hoe dom moet je zijn om nog altijd in de leugens van Gekke Gerrit te geloven ?
  Hoe laag is je IQ dat je niet in staat bent om fictie van realiteit te onderscheiden ?
  Het toont aan hoe erg het is gesteld met onze samenleving en hoe sterk de tweedeling is. Het toont ook aan dat we voorlopig geen vooruitgang zullen boeken. Pas wanneer de laatste MFK kiezers begrijpen dat ze volkomen verkeerd bezig waren zullen we de stap voorwaarts kunnen maken.
  En dat zie ik de komende jaren niet gebeuren.

 12. Mooiste is het vertrek uit de Staten van laffe overlopers Melvin Cijntje, Daswani en pedofiel Braam.

  Maar Melvin Cijntje kan vast wel aan de slag in de drugshandel van zijn zoon.

 13. Gaat ons weer veel geld kosten. 5.6 miljoen aan Suzy en nog wat extra miljoenen om Insel nog een paar maanden overeind te houden.

 14. @ Joep, je bedoeld waarschijnlijk te zeggen dat Gerrit de Raaf deze keer nog diepper in de zak van hem zelf en nog dieper in de staas kas heeft moeten graaien om die extreem veel mensen op hem te laten stemmen, geloof mij maar dat het wat heeft mogen kosten.

 15. MFK heeft zelfs 1 zetel gewonnen. Staat nu op 5 ! Het is KdNT die verloren heeft, dus geeft wel aan dat er extreem veel mensen zijn die de criminele organisatie van MFK steunen. Diep triest.

 16. Einduitslag:

  PAR 6 zetels
  MAN 5 zetels
  MFK 5 zetels
  KDNT 2 zetels
  PS 1 zetel
  PIN 1 zetels
  MP 1 zetel

  Volgens Rhuggenaath (PAR) is de kans groot dat het een regering PAR, MAN, PIN wordt. Goed voor een meerderheid van 12 zetels. Jammer van Hustu, dan was de basis breder. Afwachten.

 17. Dat vooruit kijken kun je wel vergeten.
  11 tegen 10. Reken er maar op dat er weer mensen omgekocht gaan worden. En deze regering is geheel afhankelijk van Suzy ‘5.6 miljoen voor haar echtgenoot’ Romer. Zij heeft dus de sleutel tot de toekomst van Curacao en geloof me, zij is echt de laatste persoon die deze sleutel zou moeten hebben.
  Lang leve de corruptie !!

 18. Ik ben denk ik al die tijd gematigd optimistisch geweest wel in de verwachting dat Schotte cs niet meer terug zou komen. V.a. 2010 heeft de MFK flink verloren.

 19. De democratie heeft gewonen en de maffia heeft geen kans gehad om nog meer macht te krijgen om het land leeg te stelen. Gefeliciteerd PAR/ MAN en PIN.
  MFK 4+1 die ene zetel heeft hij van Ampolientje af gepikt en heeft hem klauwen vol geld gekost.
  KdnT 1+1 1 zetel verloren aan MFK
  PS 1 1 zetel verloren aan MAN
  MP 0
  PAR 5+2 3 zetels gewonnen
  MAN 4+1 1 zetel gewonnen
  PIN 1 zetel
  PNP 0 2 zetel verloren
  HUSTU 0 1 zetel verloren

 20. Bij deze: van de kartonnen dozen waarin het stembiljet moest, zat de plakband los.

  Wat ik ook niet snap is waarom kinderen (jongeren) bij stembureau 81 en 71 buiten zaten aan de raam direct naast het stembureau, met dezelfde lijst met namen die het verkiezingsbureau heeft.

  Elke stemkaart wordt met nummer, achternaam en alle voornamen uitzonderlijk hard omgeroepen. De kinderen buiten hebben alle namen welke omgeroepen werden aangekruist op hun lijst

  Ik vind het niet kies dat men (MFK in deze, doch eender welke partij) weet DAT ik überhaupt stem.

  Dat ze elke naam opschrijven is tot daar aan toe, doch dat zij identieke lijsten hebben als het stembureau vind IK niet kunnen.

 21. 5 ship jumpers lijkt me dit keer wat te veel. Maar je weet het nooit. Even afwachten of MAN en PAR weer mollen op hun verkiezingslijsten hebben.

 22. Ik ben niet bang beste Pukkie, onthoudt je svp van ‘aannames’.
  Ik kon idd alleen maar de onderste bekijken van daar mijn reactie.

 23. Heel bijzonder om via andere kanalen informatie over Curacao te ontvangen.
  Dank aan KKC voor deze mogelijkheid op spannende momenten.
  Een negatieve reactie van W, die kennelijk bang dat deze late overload aan informatie mensen nog laat aan het denken zet over de toekomst met Schotte.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties