28 C
Willemstad
• dinsdag 20 april 2021 19:08

PBC | Ongedocumenteerden kunnen ook bij SDK of WTC vaccineren

Persbureau Curacao Ook inwoners van Curaçao zonder geldige verblijfspapieren kunnen zich laten vaccineren. Dat hoeft niet persé bij de kliniek Salu pa Tur, waar ze al langer welkom...

PBC | Girobank-gedupeerden beschikken weer over hun geld

Persbureau Curacao Ruim 2000 Girobank-gedupeerden hebben vanaf vandaag weer beschikking over hun tegoed. GI-RO Settlement Holding is de partij die daarvoor zorg draagt in samenwerking met Girobank. Begin...

Democracy now! | Tuesday, April 20, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 20 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

ParadiseFM | Lichte versoepelingen voor restaurants en winkels

De lockdown, plachi di dia en avondklok om 19u blijven tot zeker 30 april van kracht. Vanaf morgen versoepelen de coronabeperkingen licht voor restaurants en winkels. restaurants mogen...

Nu.cw | Scholieren opgepakt voor verspreiden ongepaste beelden

Een school heeft vorige week aangifte gedaan tegen een scholier die tijdens een Zoomles ‘ongepaste beelden’ liet zien. De minderjarige is gehoord door de politie en de...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaAlgemeen nieuwsDe plundering van Oekraïne is begonnen

De plundering van Oekraïne is begonnen

Oekraine pensioenen worden gehalveerd
Oekraine pensioenen worden gehalveerd

Volgens een rapport in “Kommersant” Oekraïne, heeft de uit stromannen van Washington en Brussel bestaande regering in Kiev een economisch bezuinigingsplan aan gekondigd die de pensioenen van de Oekraïense bevolking zal halveren van € 160 naar € 80, zodat de westerse bankiers die aan Oekraïne geld geleend hebben de garantie hebben dat zij zullen worden terugbetaald ten koste van de allerarmste Oekraïense burgers.

Advertentie

Het ‘reddingsplan’ van Oekraïne is een exacte kopie van de de Griekse plundering een paar jaar geleden.
Voordat er ook maar enige stabiliteit en legitimiteit is verkregen voor de marionettenregering van de door de VS en EU georkestreerde coup tegen de democratisch gekozen regering van Oekraïne zijn de westerse plunderaars al aan het werk. De naïeve Oekraïense demonstranten die de propaganda geloofden dat het EU-lidmaatschap hun een beter leven zou bieden worden nu dus geconfronteerd met een verlies van de helft van hun pensioenen. En dit is nog maar het begin.

IMF-Ukraine-kyivpost_comDe corrupte westerse media omschrijven de leningen als ‘hulp’. Echter de 11 miljard euro die de EU heeft vrijgemaakt is geen steun maar een keiharde wurgende lening, waarvan in de kleine lettertjes geëist wordt dat Kiev een meedogenloos bezuinigingsplan van het IMF zal moeten aanvaarden.

De goedgelovige Oekraïners die aan de protesten hebben deelgenomen zijn gebruikt, of beter gezegd misbruikt, om hun gekozen regering omver te werpen, omdat zij de leugens van Washington en Brussel geloofden dat, als zij eenmaal waren toegetreden tot de EU, hun straten zouden worden geplaveid met goud. In plaats hiervan worden hun pensioenen afgepakt en worden zij getrakteerd op een immens bezuinigingsplan van de IMF.

EU-gezinde Oekraïners, maak jullie borsten maar vast nat!

Het IMF bezuinigingsplan omvat;

  • het snijden in de sociale voorzieningen,
  • het verminderen van de fondsen voor het onderwijs,
  • het massaal ontslaan van ambtenaren,
  • het devalueren van de Oekraïense munt waardoor de prijzen van het Russische gas, olie en elektriciteit zullen stijgen.
  • de overname van Oekraïense bezittingen door westerse corporaties,
  • de overname van landbouwgronden door westerse landbouwcorporaties.

Voor de burgers van het oostelijke deel van Oekraïne is er nog een beetje hoop. Tenminste als zij besluiten voor Rusland te kiezen. Wanneer zij kiezen voor aansluiting bij de EU zouden ze nu toch moeten weten wat hen te wachten staat.

Oorlog

poetin3Tevens worden er door de handelingen van de EU en de VS precedenten geschapen die rechtstreeks tot een oorlog kunnen leiden. De VS en EU  huichelaars schreeuwen moord en brand over de ‘annexatie’ van de Krim door Rusland, terwijl zij willens en wetens president Poetin geen andere keus hebben gelaten. Hun gebral over vrede en veiligheid is niet meer dan een zoethoudertje voor de EU burgers, die de oorlogszuchtige bedoelingen van de westerse politici  moeten verhullen. Gezien alle ontwikkelingen de laatste tijd zouden de inwoners van de EU-lidstaten zich eens goed achter de oren moeten krabben bij de komende Europese verkiezingen, en dat kiezen voor uittreding uit de dictatoriale en agressieve EU misschien nog wel de beste oplossing is.

Het is uiterst bedroevend te moeten vaststellen dat ‘onze eigen’ westerse politici voor deze explosieve situatie verantwoordelijk moeten worden gehouden.

Bron: InfoWars.com

door John Diks

bron: Infowars.com

Advertentie

back home

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties