26 C
Willemstad
• maandag 19 april 2021 06:15

PBC | Kans op Curaçao op een verkeersongeluk is een op zes

Persbureau Curacao Op Curaçao zijn 90,443 voertuigen verzekerd bij een van de tien verzekeraars op het eiland. Dat zijn 1592 voertuigen minder dan in 2019. 14,919 van hen...

PBC | Ex-covidpatiënten die nog steeds positief testen mogen Curaçao binnen

Persbureau Curacao Mensen die voorheen covid hebben gehad en om die reden nog steeds positief reageren op een PCR test, kunnen toch naar Curaçao afreizen. Voorwaarde is dat deze...

PBC | Drie patiënten overleden in het CMC

Persbureau Curacao Op Curaçao zijn gisteren drie mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Alle drie de patiënten overleden in het ziekenhuis. Het totaal aantal coronapatiënten dat...

Column Den Cayente | It’s not easy being green

Column Arien Rasmijn Daar sta je dan. Je hebt eindelijk de stap genomen om de politiek in te gaan en iets wezenlijks te doen voor jouw land. Misschien...

Column Youp | Sober uitvaren

Slim van Queen Elizabeth dat ze de familie heeft opgedragen dat de koninklijke verkleedkisten vandaag dicht blijven en iedereen in zijn gewone doordeweekse kloffie naar het afscheid...

DH | Letter clarifying UN petition approved with stiff opposition from several MPs

PHILIPSBURG--A draft letter from Chairperson of Parliament Rolando Brison, clarifying the legislature’s petition to the United Nations (UN) was approved by a majority in Parliament on Thursday...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaCuracaoNieuws | Rutsel Martha mag Jamaloodin niet verdedigen

CuracaoNieuws | Rutsel Martha mag Jamaloodin niet verdedigen

Persbureau Curacao

Martha wel jurist, maar geen advocaat | Persbureau Curacao

George Jamaloodin mag niet verdedigd worden door oud-minister Rutsel Martha. Het Gerecht heeft het verzoek om hem toe te laten tot de verdedigingsploeg van de oud-minister afgewezen. Dat meldt de Èxtra.

George Jamaloodin mag niet verdedigd worden door oud-minister Rutsel Martha. Het Gerecht heeft het verzoek van advocaat Peppie Sulvaran om hem toe te laten tot de verdedigingsploeg afgewezen.

Volgens de Raadkamer is Martha bij geen enkel gerecht ter wereld aangemeld als advocaat. Hij is wel jurist, maar dus geen advocaat.

Jamaloodin zit vast in afwachting van zijn berechting in onder andere de moordzaak op Helmin Wiels.

Bron: CuracaoNieuws

7 reacties

 1. @ Djaka kan je mij vertelen welk soort engelbewaarder dat is, die je bijna twee jaar in een stink hok in venu laat zitten, kijk dat hij met zijn Dos Santos geld goed te vreten heeft gekregen zegt verder niks, in Bnitia heeft hij het slecht, geloof mij maar, die gaat straks kotsen over zijn mede verdachten, en hij word beter beschermd dan zijn vriend Pretie, die door advocaat Vaders naar het schavot is geholpen.

 2. @ inderdaad TRUI, hoor al tijden niks meer van Boersema de zakkenvullende vazal en trol van Gerrit de Raaf. Denk dat Boersema na 27 noverber geen betalings overmakingen meer ontvangt van Gerrit de Raaf, trouwens die boete van 1.8 miljoen naf hebben voorrang, de rest van de schuld eisers moeten nog ff een paar jaren wachten tot ze een ons wegen, die krijgen niks nada. Trouwens wanneer gaat Jamooladin praten over zijn mede plegers, zodat dat hij straf vermindering kan krijgen, geen 28 maar 20 jaar lik.

 3. Wat een gebakken lucht figuur maar ja zo lopen er tientallen rond en die krijgen nog hoge functies ook nog bij de overheid en in de regering.

 4. Op zich een raar verhaal Martha is samen met Sheldry Osepa al een tijd bezig met de zaak Jamaloodin en Martha heeft niet aan gedacht om zijn zaakjes te regelen?

  Van Sheldry Osepa weten wij dat het een lichtgewicht is maar Martha wordt door Jachmin Pinedo zelfs met eminentie aangesproken. Blijkbaar weer zo een geval van “hopi skuma poko chukulati”.

  Aan de andere kant, het zou toch niet zo zijn dat Sulvaran een vorm fout in het proces probeert te introduceren? Eén ding is zeker elke advocaat wilt deze zaak, de financiële middelen van de Dos Santos zijn onuitputtelijk.

 5. Rutsel Martha wedijvert met Douwe Boersema om de titel meest enge kwal van het eiland.

  Hun foto’s kunnen in de botica als braakmiddel worden verkocht.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties