32 C
Willemstad
• vrijdag 29 september 2023

Telegraaf | Man gearresteerd in onderzoek naar moord op rapper Tupac Shakur

De politie in Las Vegas heeft een man gearresteerd in het onderzoek naar de moord op de wereldberoemde rapper Tupac Shakur 27 jaar geleden. Dat melden Amerikaanse...

Democracy now! | Friday, September 29, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Herdenkingsmonument Julianabrug wordt gerenoveerd

Het herdenkingsmonument, dat is geplaatst voor de slachtoffers van het instorten van de Julianabrug, wordt aangepakt. Zo is de verlichting niet meer up to date, en wordt...

DolfijnFM | Groot concert ter ere van Tula

Op het Brionplein vindt morgen het Bos di Libertat-festival plaats, een groot concert ter ere van Tula. Het concert is onderdeel van de Siman di Kultura en...

DolfijnFM | Ministers om tafel voor oplossing geweld op scholen

De ministeries van Onderwijs en Justitie hebben samengezeten om geweld op scholen aan te pakken. Het is al langer bekend dat vechtpartijen op scholen toenemen, dus was...
- Advertisement -spot_img

CuracaoNieuws | Rutsel Martha mag Jamaloodin niet verdedigen

HomeMediaCuracaoNieuws | Rutsel Martha mag Jamaloodin niet verdedigen

Persbureau Curacao

Martha wel jurist, maar geen advocaat | Persbureau Curacao

George Jamaloodin mag niet verdedigd worden door oud-minister Rutsel Martha. Het Gerecht heeft het verzoek om hem toe te laten tot de verdedigingsploeg van de oud-minister afgewezen. Dat meldt de Èxtra.

George Jamaloodin mag niet verdedigd worden door oud-minister Rutsel Martha. Het Gerecht heeft het verzoek van advocaat Peppie Sulvaran om hem toe te laten tot de verdedigingsploeg afgewezen.

Volgens de Raadkamer is Martha bij geen enkel gerecht ter wereld aangemeld als advocaat. Hij is wel jurist, maar dus geen advocaat.

Jamaloodin zit vast in afwachting van zijn berechting in onder andere de moordzaak op Helmin Wiels.

Bron: CuracaoNieuws

7 reacties

 1. @ Djaka kan je mij vertelen welk soort engelbewaarder dat is, die je bijna twee jaar in een stink hok in venu laat zitten, kijk dat hij met zijn Dos Santos geld goed te vreten heeft gekregen zegt verder niks, in Bnitia heeft hij het slecht, geloof mij maar, die gaat straks kotsen over zijn mede verdachten, en hij word beter beschermd dan zijn vriend Pretie, die door advocaat Vaders naar het schavot is geholpen.

 2. @ inderdaad TRUI, hoor al tijden niks meer van Boersema de zakkenvullende vazal en trol van Gerrit de Raaf. Denk dat Boersema na 27 noverber geen betalings overmakingen meer ontvangt van Gerrit de Raaf, trouwens die boete van 1.8 miljoen naf hebben voorrang, de rest van de schuld eisers moeten nog ff een paar jaren wachten tot ze een ons wegen, die krijgen niks nada. Trouwens wanneer gaat Jamooladin praten over zijn mede plegers, zodat dat hij straf vermindering kan krijgen, geen 28 maar 20 jaar lik.

 3. Wat een gebakken lucht figuur maar ja zo lopen er tientallen rond en die krijgen nog hoge functies ook nog bij de overheid en in de regering.

 4. Op zich een raar verhaal Martha is samen met Sheldry Osepa al een tijd bezig met de zaak Jamaloodin en Martha heeft niet aan gedacht om zijn zaakjes te regelen?

  Van Sheldry Osepa weten wij dat het een lichtgewicht is maar Martha wordt door Jachmin Pinedo zelfs met eminentie aangesproken. Blijkbaar weer zo een geval van “hopi skuma poko chukulati”.

  Aan de andere kant, het zou toch niet zo zijn dat Sulvaran een vorm fout in het proces probeert te introduceren? Eén ding is zeker elke advocaat wilt deze zaak, de financiële middelen van de Dos Santos zijn onuitputtelijk.

 5. Rutsel Martha wedijvert met Douwe Boersema om de titel meest enge kwal van het eiland.

  Hun foto’s kunnen in de botica als braakmiddel worden verkocht.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties