26 C
Willemstad
• dinsdag 28 maart 2023

PBC | MFK betreurt uitspraken over drugshandel door overheid Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Premier Gilmar Pisas betreurt de uitspraken van partijgenoot Juniël Carolina over de verkoop van in beslag genomen drugs om de staatskas te spekken. Pias...

Democracy now! | Monday, March 27, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 maart 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

PBC | Grootse komiek van Curaçao, Eligio Melfor overleden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Afgelopen zaterdag is Julio Constantino Hermanus overleden. Eligio Melfor, zoals hij beter bekend is, had ernstige gezondheidsproblemen. Met zijn overlijden verliest Curaçao een van...

PBC | Schuldquote Curaçao daalt licht door groei economie

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De overheidsschuld van Curaçao bedroeg eind 2022 ruim vier miljard gulden. Dat is 82 procent van wat alle inwoners van Curaçao en bedrijven op...

PBC | Verlichting Koningin Emmabrug ging zaterdag uit in verband met Earth Hour

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Afgelopen zaterdag ging de niet essentiële verlichting van de Koningin Emmabrug (Pontjesbrug) een uur uit om stil te staan bij Earth Hour. Wereldwijd deden...

ParadiseFM | Slachtoffer overval aangehouden voor poging tot moord

Een 20-jarige jongen is zaterdag aangehouden voor poging tot moord, nadat hij zelf slachtoffer was van een gewapende overval. De jongen en zijn vriendin hadden via social...
- Advertentie -

CuracaoNieuws | Rutsel Martha mag Jamaloodin niet verdedigen

Persbureau Curacao

Martha wel jurist, maar geen advocaat | Persbureau Curacao

George Jamaloodin mag niet verdedigd worden door oud-minister Rutsel Martha. Het Gerecht heeft het verzoek om hem toe te laten tot de verdedigingsploeg van de oud-minister afgewezen. Dat meldt de Èxtra.

George Jamaloodin mag niet verdedigd worden door oud-minister Rutsel Martha. Het Gerecht heeft het verzoek van advocaat Peppie Sulvaran om hem toe te laten tot de verdedigingsploeg afgewezen.

Volgens de Raadkamer is Martha bij geen enkel gerecht ter wereld aangemeld als advocaat. Hij is wel jurist, maar dus geen advocaat.

Jamaloodin zit vast in afwachting van zijn berechting in onder andere de moordzaak op Helmin Wiels.

Bron: CuracaoNieuws

Artikel delen

7 reacties

 1. @ Djaka kan je mij vertelen welk soort engelbewaarder dat is, die je bijna twee jaar in een stink hok in venu laat zitten, kijk dat hij met zijn Dos Santos geld goed te vreten heeft gekregen zegt verder niks, in Bnitia heeft hij het slecht, geloof mij maar, die gaat straks kotsen over zijn mede verdachten, en hij word beter beschermd dan zijn vriend Pretie, die door advocaat Vaders naar het schavot is geholpen.

 2. @ inderdaad TRUI, hoor al tijden niks meer van Boersema de zakkenvullende vazal en trol van Gerrit de Raaf. Denk dat Boersema na 27 noverber geen betalings overmakingen meer ontvangt van Gerrit de Raaf, trouwens die boete van 1.8 miljoen naf hebben voorrang, de rest van de schuld eisers moeten nog ff een paar jaren wachten tot ze een ons wegen, die krijgen niks nada. Trouwens wanneer gaat Jamooladin praten over zijn mede plegers, zodat dat hij straf vermindering kan krijgen, geen 28 maar 20 jaar lik.

 3. Wat een gebakken lucht figuur maar ja zo lopen er tientallen rond en die krijgen nog hoge functies ook nog bij de overheid en in de regering.

 4. Op zich een raar verhaal Martha is samen met Sheldry Osepa al een tijd bezig met de zaak Jamaloodin en Martha heeft niet aan gedacht om zijn zaakjes te regelen?

  Van Sheldry Osepa weten wij dat het een lichtgewicht is maar Martha wordt door Jachmin Pinedo zelfs met eminentie aangesproken. Blijkbaar weer zo een geval van “hopi skuma poko chukulati”.

  Aan de andere kant, het zou toch niet zo zijn dat Sulvaran een vorm fout in het proces probeert te introduceren? Eén ding is zeker elke advocaat wilt deze zaak, de financiële middelen van de Dos Santos zijn onuitputtelijk.

 5. Rutsel Martha wedijvert met Douwe Boersema om de titel meest enge kwal van het eiland.

  Hun foto’s kunnen in de botica als braakmiddel worden verkocht.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -