CuracaoNieuws | Drie Curaçaoënaars door op EK

Persbureau Curacao

Churandy Martina is blij gebleven © SCS/Erik van Leeuwen

Churandy Martina heeft zich bij de Europese kampioenschappen atletiek zonder problemen geplaatst voor de halve finales op de 100 meter. De titelverdediger won op de eerste dag van het evenement in Berlijn zijn serie in 10,24 seconden.

Voormalig honkballer Chris Garia mag dinsdag ook terugkomen in de halve finales. De 25-jarige atleet finishte in zijn serie als tweede in 10,35 seconden.

Hensley Paulina kwam als laatste op de 100 meter in actie. Hij noteerde als nummer drie 10,34 seconden en is dus ook door.

Bron: CuracaoNieuws

3 Reacties op “CuracaoNieuws | Drie Curaçaoënaars door op EK

  1. Abraham Mossel

    Alle drie zij in de finale laatste of één na laatste geworden, Martina er is een tijd van komen en gaan en die tijd van gaan is voor jou aan gekomen, lopen tegen jongens met de leeft tijd van 23 jaar kan je als 33 jarige het wel vergeten, gooi de handdoek en ga met je vriend Gerrit de Raaf MFK een ere rondje rijden over het eiland en laat daarna nooit meer van je horen!

  2. Schandelijke reactie. Maar ja wat kun je anders verwachten.

  3. Op zich is dit een goede tijd, maar wat ik raar vind is dat een Nederlandse atlete Dafne Schippers in twee jaar tijd meer spieren dan Churandy Martina in heel zijn carrière heeft ontwikkeld. Ik vind ook die puistjes in haar gezicht en die lage stem erg verdacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *