Curacao.nu | Nederland in gedeeltelijke lockdown

Rutte deed een oproep aan mensen die in de herfstvakantie weg willen om vooral niet te reizen naar gebieden met code oranje en rood. Curacao is geel

Nederland gaat vanaf woensdag 14 oktober 20.00 uur in een gedeeltelijke lockdown. Dit zei Premier Rutte vandaag tijdens de persconferentie.

Reisbewegingen moeten naar beneden en er moet strenger gelet worden op het eigen gedrag. Het sociaal verkeer moet minder worden.

Daarom gaan alle restaurants en cafe’s dicht, ook de koffieshops moeten dicht omdat de besmettingen aantoonbaar in de sociale kring verspreiden.

Rutte deed een oproep aan mensen die in de herfstvakantie weg willen om vooral niet te reizen naar gebieden met code oranje en rood.

Curaçao heeft code geel.

Bron: Curacao.nu

8 Reacties op “Curacao.nu | Nederland in gedeeltelijke lockdown

 1. In ieder geval proberen bij de komende verkiezingen de MAN ver achter te laten samen want wat binnen die partij zit is mij hoed wel erg plat.

 2. @John, ok, ik begreep dat je zei dat hij nooit zijn beloftes nakomt, dus dacht dat je ook naar periode buiten crisistijd refereerde.

  Ik wou dat witte mannen als Rutte en Knops en Wopke Hoekstra een paar jaar alle ministeries op Curaçao zouden aansturen!

  Ik heb generkt dat caramel en pure chocolade mannen en vrouwen maar ook witte chocolade mannen als Schotte en Garcia, er een grote puinhoop van maken bestuurlijk…

  Wat zou er een hoop inefficientie en redundante functies opgerold worden!!

  Al die famielie stammen die in de overheids NV zijn neergezet…te beginnen met Martina, Lasten en ald die MFK en PS/ FOL vazallen

 3. @Knoekoe. Ik heb het alleen over het hap-snap beleid tijdens de corona crisis. De rest is een andere discussie.

 4. @John Bash, met alle respect. De economie van NL heeft het onder Rutte, ook al is het een witte mayonaise man, zo als velen tegenwoordige blanke bestuurders wegzetten, bijzonder voortvarend gedaan!

  Vele malen beter dan onzecaramel en pure chocolade bestuurders, die zich maar aan één belofte houden, eigen zakken nog voller maken

 5. Bij die meneer Rutte beginnen eindelijk de ogen te openen, na maanden van hap-snap beleid en beloftes die niet zoals gebruikelijk bij deze premier niet waargemaakt worden. Kortom niet sterk in crisis-management. Achter de feiten aanlopen kan iedereen.

 6. Idd een hemelsbreed verschil als je een professionele man als Rutte ziet en hoort en dat afzet tegen die figuren hier.
  Wat een afgang zeg maandenlang dat gekrakeel.
  Met Rolex Fer erbij is het net het theater van de lach, lol.

 7. Inderdaad Beflapas, en geen Maarten ‘Kakel’ Schakel met zijn kleren rechtstreeks uit de Zak van Max.

 8. Het is toch een verademing om zo een professionele persconferentie te zien, geen idioot van een epidiomoloog met grafieken en geen stomme vragen van journalisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *