32 C
Willemstad
• vrijdag 17 mei 2024 15:48

Curacao.nu | Morgen begint digitale IPKO

Persbureau Curacao

Het centrale thema voor dit IPKO is de Covid-19-pandemie en de effecten hiervan in de verschillende landen van het Koninkrijk.

Willemstad – Vanaf morgen is er weer een Interparlementair Koninkrijksoverleg, het IPKO.

Dan vergaderen de vaste Kamercommissies Koninkrijkszaken van de Eerste en Tweede Kamer met hun collega’s van Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Vanwege de coronamaatregelen is het overleg ingekort en gaan de gesprekken via een digitaal videoplatform.

Het centrale thema voor dit IPKO is de Covid-19-pandemie en de effecten hiervan in de verschillende landen van het Koninkrijk. Donderdag aan het einde van de middag is er een openbare plenaire afsluiting.

Bron: Curacao.nu

3 reacties

 1. Prima, als er dan toch (zinloos) vergaderd moet worden, dan maar via een videoverbinding. Ik stel voor om het dus voortaan zo te laten. Bespaart een hoop !

 2. Gaat Fer nu digitaal een lezing houden hoe Hezbollah met bootjes vanuit Venezuela via Aruba Curaçao met Covid-19 komt besmetten en hoe ze geassisteerd worden door de kustwacht?
  Of gaat Bergita duidelijk maken dat het eiland bestuur alles al onder controle heeft dat obesitas nu een groter probleem is voor de volksgezondheid dan ondervoeding en dat de kwaliteit van het niveau van onderwijs in Nederland te laag is om een goede aansluiting te geven bij het niveau van Curaçao.
  Of gaat hij betogen dat het een schande is dat Curaçao nog altijd in moet springen om de schatkist van Nederland te redden?

 3. Balen voor Menki Moe Rojer.

  Geen cocktails in de KLM businessclass, geen 5 sterrenhotel, geen riante daggeldvergoeding.

  De interesse voor het IPKO is ineens een heel stuk minder van Curacaose kant.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties