Curacao.nu | Gouverneur Curaçao waarschuwt Staten voor ingrijpen Rijksministerraad

Zij voerde vandaag gesprekken met alle partijen. Maar de oppositie blijft bij haar standpunt en werkt niet mee aan de komst van het 21e Statenlid.

Als de Staten de impasse met de installatie van Shaheen Elhage niet zelf kunnen oplossen, grijpt het koninkrijk in. Dat heeft gouverneur Lucille Wout de partijen meegedeeld.

Zij voerde vandaag gesprekken met alle partijen. Maar de oppositie blijft bij haar standpunt en werkt niet mee aan de komst van het 21e Statenlid.

Ook in 2017 moest Nederland ingrijpen om de verkiezingen door te kunnen laten gaan. Ook toen was MFK de partij die de zaak blokkeerde.

Bron: Curacao.nu

7 Reacties op “Curacao.nu | Gouverneur Curaçao waarschuwt Staten voor ingrijpen Rijksministerraad

 1. @ericlapas
  Een beetje beschaafd persoon loopt niet te bluffen of breeduit te broadcasten wanneer men aan liefdadigheid doet.

 2. ericlapas

  Ik schijn een antenne voor hypocrisie te hebben en dat is soms best lastig. Deze vrouw was laatst met de TV camera’s erbij een voedselpakket aan het helpen samenstellen maar we hebben nooit gehoord dat zij wat salaris heeft ingeleverd of zelf een donatie gedaan.

 3. Ingrijpen, nu.

 4. De Rechtsstaat

  Zat deze vrouw niet aan de bakermat van de PAR?

  Over de MAN zal ik maar niet over hebben.

 5. joop savaneta

  Niet alleen Trump zit te wachten op een oorlogszuchtige daad van die Venezolaanse ezel maar ook Brazilië en Colombia wachten op zo’n kans dus hij zal wel drie keer nadenken voordat hij zich in een zinloos avontuur stort. Daar komt nog bij dat de Narco legertop hem wel steunt maar de gewone Venezolaanse militairen uit de lagere regionen hebben helemaal geen zin om slachtoffer te worden van een zinloze oorlog.

 6. Abraham Mossel

  @ plasje, ik zou zeggen laat die mafkees Maduro direct ingrijpen bij een ingrijpen van Nederland, dan is Venezuela binnen een mum plat gemaakt en staat er geen flat en woning meer overeind in zijn corrupte land, aangezien de bontgenoten van NL effe komen helpen, Trump zit hier al bijna 4 jaar op te wachten. China en Rusland zitten helemaal niet te wachten op een spelletje oorlog spelen met Amerika en zijn bondgenoten.

 7. ericlapas

  “grijpt het koninkrijk in.” Dat moeten we nog zien, Venezuela staat te trappelen om een oorlog te beginnen. Eerst hebben ze het tegen Colombia geprobeerd maar Maduro twijfelt of Venezuela sterker is dan Colombia maar Nederland is een walk over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *