Curacao.nu | Geen Koningsdag 2020

Persbureau Curacao

Koningsdag Curacao | Persbureau Curacao

Willemstad – Alle activiteiten rond Koningsdag zijn afgelast. De regels voor social distancing kunnen bij grote mensenmassa’s op straat niet worden toegepast.

Ieder jaar vormt de binnenstad op 27 april het decor van veel gezelligheid, maar ook van veel mensen dicht op elkaar. De beslissing om de activiteiten stop te zetten, was volgens Giselle McWilliam geen gemakkelijke.

Maar de gezondheid en veiligheid van de bevolking staat voor de overheid voorop, aldus de economieminister.

Bron: Curacao.nu

2 Reacties op “Curacao.nu | Geen Koningsdag 2020

  1. Showroe di Emmastad

    Off-topic, or is it?: Kevin Jonckheer, een van de major players, a captain of industry plaatst een eerlijke zienswijze op Facebook en neemt ontslag van de CTB-board. The Silicone Drama en haar rel-n-roddel Direct stuurt haar pitbulls om deze eerlijkheid het zwijgen optie leggen. So, nee: deze zomer geen enkele reden om de verjaardag van Wimpie te vieren op het kiezelsteentje in the Caribbean Basin.

  2. Zo te zien hebben we geluk gehad met zo weinig besmettingen, het wordt tijd dat onze epidemioloog zijn standpunt bijsteld. Hij zegt dat iemand pas besmettelijk is als die symptomen heeft, intussen zijn (echte) geleerden van mening dat het voor die tijd al kan.

    Het is ook bekend dat het virus zich via de lucht verspreidt afhankelijk van de luchtvochtigheid. Het kan geen kwaad om in supermarkten af en toe de ramen en deuren open te gooien. Als een besmet persoon binnen hoest en niest dan hebben we niet aan “duna mi dos”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *