Curacao.nu | Edison Rijna wil alsnog bekerfinale op Bonaire

Persbureau Curacao

In het stadion ligt een kunstgrasmat die voldoet aan de richtlijnen.

Kralendijk – De KNVB ziet niets in het plan om de bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht op Bonaire af te werken. Veilig reizen is nog niet mogelijk zegt de bond.

Maar volgens de gezaghebber is zijn eiland juist de veiligste plek om een finale te spelen, want Bonaire is al anderhalve maand corona-vrij. Edison Rijna heeft een brief met voorstel naar de UEFA gestuurd.

De wedstrijd zou gespeeld moeten worden in Stadion Kralendijk, dat tenminste plaats biedt aan drieduizend toeschouwers. In het stadion ligt een kunstgrasmat die voldoet aan de richtlijnen.

Bron: Curacao.nu

2 Reacties op “Curacao.nu | Edison Rijna wil alsnog bekerfinale op Bonaire

  1. ericlapas

    Edison Rijna heeft een brief met voorstel naar de UEFA gestuurd. Edison Rijna, weer zo een idioot die naast zijn schoenen is gaan lopen, denk Edison dat Feyenoord, UEFA of KNVB enig belang hecht aan de mening van Edison fucking Rijna?

  2. Abraham Mossel

    Wie denk Rijna dat hij is, ik wil, hij heeft nada, nopes, niks te willen en te vertelen bij de KNVB de stakker moet naar Zon en Schild het gekken huis in Amersfoort. DE KNVB FINALE op Bonaire. Rijna zegt wij hebben een kunstgras veld, Rijna kan nog niet eens regelen dat de veld lijnen recht worden getrokken, ook al doet hij het zelf, wat een mafkees is die Rijna. En dat mag zich gezaghebber noemen??. gekker kan je het niet maken!!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *