Curacao.nu | Bogaerts helpt Red Sox aan zege

Persbureau Curacao

Xander Bogaerts verzorgde drie punten in de 7-1-overwinning op Baltimore Orioles

De Arubaanser honkballer Xander Bogaerts was weer eens van grote waarde voor zijn ploeg Boston Red Sox in de Amerikaanse Major League.

Hij verzorgde drie punten in de 7-1-overwinning op Baltimore Orioles. De zege kwam als geroepen, want de Red Sox waren de afgelopen tijd niet bepaald succesvol met een serie van negen nederlagen op rij.

Bron: Curacao.nu

2 Reacties op “Curacao.nu | Bogaerts helpt Red Sox aan zege

  1. Kaepernick is populairder en drukker dan ooit. Hij is inmiddels een activist. Misschien zou je je meer in de persoon Karpernick moeten inlezen ipv onzin te wauwelen @Ericlapas!
    Verder is Bogaerts, Arubaan.
    Wat een ongelooflijk dom gezwets weer. Reageren om te reageren, etc

  2. Weet niet wat het is maar als ik zwarte sporters in Amerika zie dan walg ik er van. Niet vanwege hun huidskleur maar vanwege het feit dat toen Colin Kaepernick de American footballspeler voor het eerst 4 jaar geleden tijdens het volkslied voorafgaand aan een wedstrijd knielde, lieten ze hem allemaal in de steek.

    Kaepernick heeft een hoge prijs betaald voor zijn protest tegen geweld van de politie en het racisme tegen zwarte Amerikanen. Zijn contract werd niet verlengd, en hij heeft tot op de dag van vandaag nooit meer een nieuwe club gevonden.

    Mijn walging voor de zwarte sporters in Amerika die miljoenen verdienen werd nog groter toen ik zag dat een blanke voetbalster Megan Rapinoe meer ballen toonde dan deze zwarte sporters door zelf te knielen tijdens het Amerikaanse volkslied en weigerde om op bezoek bij Trump te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *