30 C
Willemstad
• zondag 4 juni 2023

PBC | Oplossing voor wachtlijst bij CMC

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Inspectie voor de Volksgezondheid heeft ingegrepen in de problematiek van de wachttijden voor operatiepatiënten. Met ingang van maandag 5 juni een wordt een...

PBC | ‘Psychiaters in dienst bij Klinika Capriles zitten ver onder de inkomensnorm van de LNT’

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Psychiaters in dienst bij Klinika Capriles/GGz Curacao verdienen niet een veelvoud van het maximum, dat is vastgesteld in de nieruwe Wet Normering Topinkomens, LNT....

PBC | Eerste kwartaal 2023 ziet honderden onbeantwoorde brieven aan ministers

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Tijdens het eerste kwartaal van 2023 zijn er maar liefst 181 brieven, afkomstig van Statenleden en gericht aan ministers, onbeantwoord gebleven. Minister van Algemene...

PBC | Regering Curaçao zoekt 650 miljoen om pensioenen ENNIA te redden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Er is zeker 650 miljoen nodig om de pensioenen van ENNIA te redden. De regering van Curaçao heeft besloten op zoek te gaan naar...

PBC | Uitspraak in hoger beroep tegen Ansary uitgesteld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD.- Halverwege deze maand kondigt het Gemeenschappelijk Hof de datum van de uitspraak aan in de zaak die de Centrale Bank/ENNIA tegen Ansary & Co hebben...

PBC | Rojer wil in Parijs revanche op Spelen

Persbureau Curacao PARIJS – Jean-Julien Rojer wil zich volgend jaar op de Olympische Spelen revancheren. Twee jaar geleden liepen de Spelen van Tokio op een grote teleurstelling uit,...
- Advertisement -spot_img

Curacao.nu | Man betaalt niet voor seks: pak slaag

HomeMediaCuracao.nu | Man betaalt niet voor seks: pak slaag

Persbureau Curacao

De dame riep  wat mensen bij elkaar die de man vervolgens in elkaar sloegen | Extra

Willemstad – Een man heeft gisteren een pak slaag gekregen op straat en raakte daarbij gewond. Het incident deed zich voor op de kaya Madi in de wijk Kustbatterij.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse om de man te helpen. Volgens ochtendkrant Èxtra kreeg de man klappen nadat hij een vrouw niet wilde betalen voor verleende seksuele diensten.

De dame in kwestie riep daarop wat mensen bij elkaar die de man vervolgens in elkaar sloegen.

Bron: Curacao.nu

10 reacties

 1. Is dit voor de tweede keer manneke? Dezelfde witte broek met zwarte banden, weer op blote voeten, precies dezelfde ijzeren hek, dezelfde twee palmboompjes, dezelfde twee personen die hulp aanboden met dezelfde handschoenen aan, zelfde bal achter het hek, zelfde brandende zon, weer klappen gekregen, etcétera. Maar goed, probeer het nógmaals dan bro. Drie keer is scheepsrecht.

 2. @beflapas: dus de hoeren business heeft hetzelfde business model als onze politiek? Als minister verdien je “slechts” 14k per maand maar als je het goed doet en de kiezer tevreden is mag je na verloop van tijd ook familieleden, vriendjes en bysides baantjes en andere lekkernijen toekennen

 3. Blijft vreemd dat men het normaal vindt dat bij een conflict men meent eigen rechtertje te mogen spelen. Niettegenstaande deze vent een super degrasiado is als hij weigert te betalen voor bewezen diensten.

 4. Volgens @Curacao revisited, beste heer @Lapas: als je vooraf betaald maar het niveau van service is niet toereikend, kan je dan een klacht indienen en geld terug eisen?

  Het is te merken dat @Curacao revisited een braaf leventje lijdt, zoiets van huisje boompje beesje en om 19:00 slippers aan voor de buis en om 21:00 naar bed.

  Nou @Curacao revisited, als je een keer de stoute schoenen wilt aantrekken en jou leven iets spannender wilt maken, hier is les 1 in hoerenloperij, altijd met een instap tarief beginnen maar laat zien dat je nog meer geld in je portemenee hebt.

  Afhankelijk van de prestatie biedt je steeds iets meer, helaas is Campo dicht dus even wachten, werkt gegarandeerd.

 5. @Curacao Revisited zegt: “…als je vooraf betaald maar het niveau van service is niet toereikend, kan je dan een klacht indienen en geld terug eisen?…”

  Nee, het is een normaal functionerend Curacaos bedrijf. Daar kun je geen klachten indienen of je geld terugvragen.

 6. Tja, no money, no love. Tja, ba goza bon, paga bon awor. Maar ja, als de vrouw zo’n kerel ziet verschijnen (zoals op de foto), moet zij ook altijd haar money van tevoren vragen, en zelfs ook kijken of het geen vals geld is. Duizend bommen.

 7. @beflapas: als je vooraf betaald maar het niveau van service is niet toereikend, kan je dan een klacht indienen en geld terug eisen?

 8. “Man betaalt niet voor seks.” Klopt dit verhaal wel? Een vriend van mij die regelmatig Campo bezocht vertelde mij dat de klant altijd vooraf moet betalen.

  Welke domme hoer laat de klant nou achteraf betalen? Eigen schuld dikke bult zou ik zeggen.

 9. Oppassen dus, Beflapas!

  Ben benieuwd hoe de partners van Marilyn Mozes dat doen, als zij niet betaald krijgen. Een vrouw sla je niet.

  De grappen hier over Anuschka Cova laat ik aan Curacao Revisited over.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties