Curacao.nu | Man betaalt niet voor seks: pak slaag

Persbureau Curacao

De dame riep  wat mensen bij elkaar die de man vervolgens in elkaar sloegen | Extra

Willemstad – Een man heeft gisteren een pak slaag gekregen op straat en raakte daarbij gewond. Het incident deed zich voor op de kaya Madi in de wijk Kustbatterij.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse om de man te helpen. Volgens ochtendkrant Èxtra kreeg de man klappen nadat hij een vrouw niet wilde betalen voor verleende seksuele diensten.

De dame in kwestie riep daarop wat mensen bij elkaar die de man vervolgens in elkaar sloegen.

Bron: Curacao.nu

10 Reacties op “Curacao.nu | Man betaalt niet voor seks: pak slaag

 1. Is dit voor de tweede keer manneke? Dezelfde witte broek met zwarte banden, weer op blote voeten, precies dezelfde ijzeren hek, dezelfde twee palmboompjes, dezelfde twee personen die hulp aanboden met dezelfde handschoenen aan, zelfde bal achter het hek, zelfde brandende zon, weer klappen gekregen, etcétera. Maar goed, probeer het nógmaals dan bro. Drie keer is scheepsrecht.

 2. Curacao revisited

  @beflapas: dus de hoeren business heeft hetzelfde business model als onze politiek? Als minister verdien je “slechts” 14k per maand maar als je het goed doet en de kiezer tevreden is mag je na verloop van tijd ook familieleden, vriendjes en bysides baantjes en andere lekkernijen toekennen

 3. Blijft vreemd dat men het normaal vindt dat bij een conflict men meent eigen rechtertje te mogen spelen. Niettegenstaande deze vent een super degrasiado is als hij weigert te betalen voor bewezen diensten.

 4. Volgens @Curacao revisited, beste heer @Lapas: als je vooraf betaald maar het niveau van service is niet toereikend, kan je dan een klacht indienen en geld terug eisen?

  Het is te merken dat @Curacao revisited een braaf leventje lijdt, zoiets van huisje boompje beesje en om 19:00 slippers aan voor de buis en om 21:00 naar bed.

  Nou @Curacao revisited, als je een keer de stoute schoenen wilt aantrekken en jou leven iets spannender wilt maken, hier is les 1 in hoerenloperij, altijd met een instap tarief beginnen maar laat zien dat je nog meer geld in je portemenee hebt.

  Afhankelijk van de prestatie biedt je steeds iets meer, helaas is Campo dicht dus even wachten, werkt gegarandeerd.

 5. @Curacao Revisited zegt: “…als je vooraf betaald maar het niveau van service is niet toereikend, kan je dan een klacht indienen en geld terug eisen?…”

  Nee, het is een normaal functionerend Curacaos bedrijf. Daar kun je geen klachten indienen of je geld terugvragen.

 6. Tja, no money, no love. Tja, ba goza bon, paga bon awor. Maar ja, als de vrouw zo’n kerel ziet verschijnen (zoals op de foto), moet zij ook altijd haar money van tevoren vragen, en zelfs ook kijken of het geen vals geld is. Duizend bommen.

 7. Curacao revisited

  @beflapas: als je vooraf betaald maar het niveau van service is niet toereikend, kan je dan een klacht indienen en geld terug eisen?

 8. “Man betaalt niet voor seks.” Klopt dit verhaal wel? Een vriend van mij die regelmatig Campo bezocht vertelde mij dat de klant altijd vooraf moet betalen.

  Welke domme hoer laat de klant nou achteraf betalen? Eigen schuld dikke bult zou ik zeggen.

 9. Oppassen dus, Beflapas!

  Ben benieuwd hoe de partners van Marilyn Mozes dat doen, als zij niet betaald krijgen. Een vrouw sla je niet.

  De grappen hier over Anuschka Cova laat ik aan Curacao Revisited over.

 10. Trots op Curaçao

  Toch de volgende keer vooruit laten betalen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *