Curacao.nu | 181 SSC-bursalen naar Nederland

Persbureau Curacao

Het werkelijke aantal bursalen ligt elk jaar iets hoger dan de cijfers van Studiefinanciering Curaçao | Persbureau Curacao

Willemstad – Aanmerkelijk minder bursalen vertrekken naar Nederland dan vorig jaar. 26 juli hopen 181 aankomende studenten met de KLM naar Schiphol te vliegen. Vorig jaar waren dat er nog 204.

Het werkelijke aantal bursalen ligt elk jaar iets hoger dan de cijfers van Studiefinanciering Curaçao. Er zijn studenten die alles zelf regelen en geld krijgen van het Nederlandse DUO.

Vanwege Corona gaat het er dit jaar anders aan toe. Behalve mondkapjes en afstand houden is er geen massale ontvangst op Schiphol.

Bron: Curacao.nu

3 Reacties op “Curacao.nu | 181 SSC-bursalen naar Nederland

  1. Abraham Mossel

    En weer word het overdreven overdreven toneelstuk Huilie op gevoerd.

  2. Tico Martina

    Deze eilands-kinderen komen ook nooit meer terug, behalve af en toe met vakantie. En zo ontstaat er steeds meer een braindrain. Maar dat is precies wat de overheid en zijn kornuiten wil. Ze hebben niks aan slimme mensen. Hun willen personen die zich met vale spiegeltjes en doffe kralen laten verleiden om op hun te stemmen. Met nog geen 1000 stemmen ben je al verzekerd van een zetel en die zetel geeft je toegang tot bijna 13000 gulden vergoeding, rijden in auto met airco, genieten en vreten in luxe en jezelf belangrijk voelen. Hun weten dat dat niet kan gebeuren op een eiland met slimme mensen met inzicht. Dus gretig zwaaien hun hun uit op Hato. Ajooooo kom nooit meer terug en blijf daar met je kennis.

  3. Heeft Stichting Studiefinanciering nog geld na alle overboekingen door Margit de Freitas Bras naar Carla Hueck?

    Misschien weet commissaris Remigio Booi dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *