27 C
Willemstad
• maandag 21 juni 2021 09:50

Laatste reacties

- Advertentie -

Curacao – Goed Voorbereid Vertrekken

Emigratie/re-migratie Service Caribbean

Samen met Na Kaminda Goed Voorbereid Vertrekken
Samen met Na Kaminda Goed Voorbereid Vertrekken

Over Na Kaminda
Hét netwerk voor emigranten naar Curaçao en Bonaire

Na Kaminda, gevestigd op Curaçao, vertegenwoordigt een netwerk van kennis en ervaring en ontstaan toen de vijf eilanden, behorend tot de voormalige Nederlandse Antillen, ophielden te bestaan als eenheid. Experise en kennis zijn gebundeld tot één netwerk wat Na Kaminda heet.

- Advertentie -

Ons netwerk richt zich op de primaire hulpvraag van emigranten die voor kortere tijd of permanent naar Curaçao of Bonaire vertrekken. Ook remigranten die lang in Nederland hebben gewoond en willen terugkeren naar hun vaderland kunnen soms een steuntje in de rug gebruiken. Na Kaminda weet wat het is om naar Curaçao te verhuizen.

Een hardnekkig misverstand
In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn de Antillen geen ‘verlengstuk van onze westerse cultuur’.
Er zijn aanzienlijke verschillen met wat wij gewend zijn en de Caribische (Latijns Amerikaanse) cultuur en mentaliteit. Velen lopen hier tegenaan nadat dit ernstig onderschat bleek; Na Kaminda geeft daarom uitgebreid voorlichting tussen de bedrijven door aan bestaande klanten maar eveneens door periodieke workshops. Meer informatie hierover vindt u op de pagina ‘Voorlichting en Workshops’.

Persoonlijke ervaring en een uitgekiend netwerk ter plaatse

Persoonlijke ervaring en een uitgekiend netwerk ter plaatse garanderen een vlotte en efficiënte afwerking van procedures en praktische zaken.

Wat Na Kaminda zo speciaal maakt is niet onze expertise of onze ervaring, maar het feit dat ons netwerk beide continenten bestrijkt en dus van beide markten thuis is. Na Kaminda heeft zowel in Nederland als op de Antillen een vast contactpersoon. Zo is er altijd iemand in de buurt om uw vragen te beantwoorden.
Eigenlijk heel logisch. En wel zo prettig.

lees hier: Uw privacy en preventie van fraude

Uw privacy is onze policy

Voor de procedure aanvraag hebben wij in een aantal gevallen privacy-gevoelige informatie van uw nodig. Met deze informatie gaan wij uitermate secuur om. Uw gegevens worden (afgezien van de instanties die ze nodig hebben zoals de vreemdelingendienst op de Antillen), nooit aan derden verstrekt. Mocht dit wel aan de orde zijn dan hebben wij hiervoor uw uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming nodig; hier vragen wij u dan om.

Documenten, ID-gegevens, NAW-gegevens etc worden door ons encrypted (gecodeerd) opgeslagen opdat een ander nooit bedoeld of onbedoeld toegang heeft tot uw gegevens en/of documenten. Via ons unieke ‘Client Management System‘ kunt u uw eigen dossier online (via een beveiligde verbinding) inzien en zelf vragen of opmerkingen toevoegen. U bent in ieder geval te allen tijde op de hoogte van de meest actuele status.

Preventie van fraude

Om misbruik van onze naam en onze dienstverlening te voorkomen, let op het volgende:

•  er worden nooit onderhandse opdrachten ‘op straat’ afgesloten, geaccepteerd of betaald. Het aanvragen van onze dienstverlening c.q. het verstrekken van een opdracht aan Na Kaminda kan alléén per e-mail of per fax. Onze mail- en faxgegevens vindt u op onze contact-pagina.

• er worden nooit contante betalingen gevraagd: betalingen aan Na Kaminda worden altijd verricht via de bank waarbij de bankrekeningen altijd op naam staan van‘Fundashon Na Kaminda’.

•  van een opdracht ontvangt u altijd een opdrachtbevestiging per e-mail of per fax; deze is altijd afkomstig van ons eigen mail-adres eindigend op  ‘. . . . @nakaminda.net’ of van één van de faxnummers zoals vermeld op onze contact-pagina. Verricht geen enkele betaling voordat u van ons een definitieve opdrachtbevestiging per e-mail of per fax ontvangen heeft! Controleer terstond het e-mail adres of het fax-nummer.

• bij twijfel: altijd direct telefonisch, per fax of per e-mail contact zoeken met Na Kaminda.

Onze ‘Algemene Voorwaarden‘ kunt u middels deze link downloaden (Acrobat PDF-bestand). Deze vormen een integraal onderdeel van onze opdrachtbevestigingen.

Bron: Na Kaminda

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Coronadoden bijgesteld naar 125, twee meer

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het aantal coronadoden is vlak voor het weekend bijgesteld van 123 naar 125. Twee mensen uit een verzorgingstehuis overleden in april aan corona, maar...

AD | Bazoer peinst niet over overstap naar nationale ploeg Curaçao

Lex Lammers | Algemeen Dagblad Riechedly Bazoer heeft Guus Hiddink en Patrick Kluivert tot de orde geroepen. De Vitessenaar peinst niet over een overstap naar het nationale team...

NTR | Steeds moeilijker om naar Aruba te vluchten; ‘we blijven het proberen’

Sharina Henriquez ORANJESTAD – De Arubaanse grens met Venezuela is ook de dichtstbijzijnde grens voor het hele Nederlandse Koninkrijk. En die wordt nu met Nederlandse hulp strenger dan...

DH | No sixth tranche liquidity support

THE HAGUE--Because Curaçao and St. Maarten for the most part are not complying with the conditions of the sixth tranche of liquidity support, the Kingdom Council of...

Ingezonden | ‘RdK en directeur De Lannoy in de fout’

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | UD: drama overheidsbedrijf Gebe

Philipsburg - De partij United Democrats (UD) zegt dat een ander ‘drama’ lijkt te gaan plaatsvinden bij een overheidsbedrijf. Dit keer gaat het om nutsbedrijf Gebe, zo...
- Advertentie -