29 C
Willemstad
• maandag 3 oktober 2022

Extra | Journaal 3 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | SNSM extracts three sailors from stranded cargo vessel

MARIGOT--On the instructions of Regional Centre for Surveillance and Rescue Operations Antilles-Guiana CROSS-AG, French-side sea rescue SNSM volunteers went to the assistance of a cargo vessel early...

AntilliaansDagblad | Gezaghebber Rijna werpt kritiek verre van zich

Kralendijk - Gezaghebber Edison Rijna van Bonaire benadrukt in een reactie op een publicatie waarin zijn integriteit als gezaghebber en die van een niet bij naam genoemde...
- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Zwemmen van punt naar punt rond Aruba

Oranjestad - De ervaren Arubaanse openwaterzwemmer Deaxo Croes is na een geslaagde zwemtocht van zo’n dertien uur zaterdag bij Baby Beach weer veilig aan land gekomen. Hij...

AntilliaansDagblad | ‘Vol ambitie en met veel vertrouwen’

Securitas Antias viert 40-jarig jubileum Willemstad - Het beveiligingsbedrijf Securitas Antias bv heeft gisteren, samen met haar medewerkers en een groot aantal gepensioneerde ex-collega’s, op feestelijke wijze haar...

AntilliaansDagblad | Silvania schiet uit z’n slof

Aanval op journalist Gonzalo Cuales maar ook op aan PAR-verbonden bedrijven Willemstad - ,,Grote bedrijven die verbonden waren aan het kabinet-Rhuggenaath hebben miljoenen aan de NOW-regeling ontvangen, waarna...

AntilliaansDagblad | ‘Schaarste dreigt’

Importeurs wijzen op ongewenste gevolgen Makutu Básiko 2022 Willemstad - De nieuwe basismandregeling - Makutu Básiko 2022 - zal ongewenste gevolgen hebben, te weten schaarste en het mogelijk...

Curacao – Goed Voorbereid Vertrekken

Emigratie/re-migratie Service Caribbean

Samen met Na Kaminda Goed Voorbereid Vertrekken
Samen met Na Kaminda Goed Voorbereid Vertrekken

Over Na Kaminda
Hét netwerk voor emigranten naar Curaçao en Bonaire

Na Kaminda, gevestigd op Curaçao, vertegenwoordigt een netwerk van kennis en ervaring en ontstaan toen de vijf eilanden, behorend tot de voormalige Nederlandse Antillen, ophielden te bestaan als eenheid. Experise en kennis zijn gebundeld tot één netwerk wat Na Kaminda heet.

Ons netwerk richt zich op de primaire hulpvraag van emigranten die voor kortere tijd of permanent naar Curaçao of Bonaire vertrekken. Ook remigranten die lang in Nederland hebben gewoond en willen terugkeren naar hun vaderland kunnen soms een steuntje in de rug gebruiken. Na Kaminda weet wat het is om naar Curaçao te verhuizen.

Een hardnekkig misverstand
In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn de Antillen geen ‘verlengstuk van onze westerse cultuur’.
Er zijn aanzienlijke verschillen met wat wij gewend zijn en de Caribische (Latijns Amerikaanse) cultuur en mentaliteit. Velen lopen hier tegenaan nadat dit ernstig onderschat bleek; Na Kaminda geeft daarom uitgebreid voorlichting tussen de bedrijven door aan bestaande klanten maar eveneens door periodieke workshops. Meer informatie hierover vindt u op de pagina ‘Voorlichting en Workshops’.

Persoonlijke ervaring en een uitgekiend netwerk ter plaatse

Persoonlijke ervaring en een uitgekiend netwerk ter plaatse garanderen een vlotte en efficiënte afwerking van procedures en praktische zaken.

Wat Na Kaminda zo speciaal maakt is niet onze expertise of onze ervaring, maar het feit dat ons netwerk beide continenten bestrijkt en dus van beide markten thuis is. Na Kaminda heeft zowel in Nederland als op de Antillen een vast contactpersoon. Zo is er altijd iemand in de buurt om uw vragen te beantwoorden.
Eigenlijk heel logisch. En wel zo prettig.

lees hier: Uw privacy en preventie van fraude

Uw privacy is onze policy

Voor de procedure aanvraag hebben wij in een aantal gevallen privacy-gevoelige informatie van uw nodig. Met deze informatie gaan wij uitermate secuur om. Uw gegevens worden (afgezien van de instanties die ze nodig hebben zoals de vreemdelingendienst op de Antillen), nooit aan derden verstrekt. Mocht dit wel aan de orde zijn dan hebben wij hiervoor uw uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming nodig; hier vragen wij u dan om.

Documenten, ID-gegevens, NAW-gegevens etc worden door ons encrypted (gecodeerd) opgeslagen opdat een ander nooit bedoeld of onbedoeld toegang heeft tot uw gegevens en/of documenten. Via ons unieke ‘Client Management System‘ kunt u uw eigen dossier online (via een beveiligde verbinding) inzien en zelf vragen of opmerkingen toevoegen. U bent in ieder geval te allen tijde op de hoogte van de meest actuele status.

Preventie van fraude

Om misbruik van onze naam en onze dienstverlening te voorkomen, let op het volgende:

•  er worden nooit onderhandse opdrachten ‘op straat’ afgesloten, geaccepteerd of betaald. Het aanvragen van onze dienstverlening c.q. het verstrekken van een opdracht aan Na Kaminda kan alléén per e-mail of per fax. Onze mail- en faxgegevens vindt u op onze contact-pagina.

• er worden nooit contante betalingen gevraagd: betalingen aan Na Kaminda worden altijd verricht via de bank waarbij de bankrekeningen altijd op naam staan van‘Fundashon Na Kaminda’.

•  van een opdracht ontvangt u altijd een opdrachtbevestiging per e-mail of per fax; deze is altijd afkomstig van ons eigen mail-adres eindigend op  ‘. . . . @nakaminda.net’ of van één van de faxnummers zoals vermeld op onze contact-pagina. Verricht geen enkele betaling voordat u van ons een definitieve opdrachtbevestiging per e-mail of per fax ontvangen heeft! Controleer terstond het e-mail adres of het fax-nummer.

• bij twijfel: altijd direct telefonisch, per fax of per e-mail contact zoeken met Na Kaminda.

Onze ‘Algemene Voorwaarden‘ kunt u middels deze link downloaden (Acrobat PDF-bestand). Deze vormen een integraal onderdeel van onze opdrachtbevestigingen.

Bron: Na Kaminda

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -