27 C
Willemstad
• zaterdag 15 mei 2021 01:00

Telegraaf | ’Vakantie naar Aruba en Curaçao mag ook weer’

Yteke de Jong en Koen Nederhof AMSTERDAM - Het reisadvies voor Aruba en Curaçao gaat op geel. Dat bevestigt het Arubaanse bureau voor Toerisme. Eerder deze week werd...

Democracy now! | Friday, May 14, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 14 mei 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Eerste stap naar vaste muziekles op school

Curaçao heeft een eerste stap gezet op weg naar structureel muziekonderwijs in het lesprogramma op de basisscholen, zo meldt het Curaçaohuis in Den Haag in een post...

Nu.cw | Gerstenbluth waarschuwt: ‘Stijging besmettingen in korte tijd nog steeds mogelijk’

Rick Hart Epidemioloog Izzy Gerstenbluth waarschuwt voor een hausse in besmettingen in korte tijd. Dinsdag en woensdag rapporteerde de afdeling Epidemiologie geen besmettingen, maar gisteren waren het er...

PBC | Zondag ode aan jarige Maxima op de Emmabrug

Persbureau Curacao Randal Corsen speelt komende zondag koningin Maxima toe voor haar 50ste verjaardag vanaf de Emmabrug op Curaçao. Hij doet dat samen met Jadah van Dijk en Tania...
- Advertisement -spot_img

Chata bij conferentie van Copa Airlines

HomeLandenCuraçaoChata bij conferentie van Copa Airlines

WILLEMSTAD — Chata (Curaçao Hospitality and Tourism Association) heeft, samen met het CTB (Curaçao Tourist Board) vorige week Curaçao vertegenwoordigd bij een conferentie van Copa Airlines in het Jamaicaanse Ocho Rios. Het is de eerste keer dat Curaçao deelnam aan de conferentie.

Chata-ceo Lizanne Dindial leidde de Curaçaose delegatie bij de conferentie in Jamaica.
Chata-ceo Lizanne Dindial leidde de Curaçaose delegatie bij de conferentie in Jamaica.

Het belangrijkste doel van de deelname was ‘het creëren van een goede en duurzame relatie met Copa Airlines, die van belang is bij de ontwikkeling van het Curaçaose toerisme’.
Chata heeft begin dit jaar een nieuwe slogan geïntroduceerd die luidt ‘It’s all about partnerships’, en dat betekent dat Chata een belangrijke rol wil nemen in het bij elkaar krijgen van partners in de sector.
Het gaat om het creëren van een dialoog tussen hotels, luchtvaartmaatschappijen en touroperators. Miles Mercera, marketingmanager van Chata, vertelt:

“We kregen de kans om in gesprek te gaan met verschillende touroperators van Copa Airlines die erg geïnteresseerd waren in ons toeristische product.
Ook hebben we een hoop waardevolle informatie gekregen over de uitdagingen die we tegenkomen bij het ontwikkelen van de Zuid-Amerikaanse markt.
De Braziliaanse markt is bijvoorbeeld veelbelovend voor Curaçao, en met de sector moeten we die op een creatieve manier zien te stimuleren”.

Copa Airlines is met 64 bestemmingen de grootste luchtvaartmaatschappij van Panama.
Copa vliegt sinds vorig jaar tussen Curaçao en Panama Stad en verbindt Curaçao zodoende met een groot aantal plaatsen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties