Chata bij conferentie van Copa Airlines

WILLEMSTAD — Chata (Curaçao Hospitality and Tourism Association) heeft, samen met het CTB (Curaçao Tourist Board) vorige week Curaçao vertegenwoordigd bij een conferentie van Copa Airlines in het Jamaicaanse Ocho Rios. Het is de eerste keer dat Curaçao deelnam aan de conferentie.

Chata-ceo Lizanne Dindial leidde de Curaçaose delegatie bij de conferentie in Jamaica.

Chata-ceo Lizanne Dindial leidde de Curaçaose delegatie bij de conferentie in Jamaica.

Het belangrijkste doel van de deelname was ‘het creëren van een goede en duurzame relatie met Copa Airlines, die van belang is bij de ontwikkeling van het Curaçaose toerisme’.
Chata heeft begin dit jaar een nieuwe slogan geïntroduceerd die luidt ‘It’s all about partnerships’, en dat betekent dat Chata een belangrijke rol wil nemen in het bij elkaar krijgen van partners in de sector.
Het gaat om het creëren van een dialoog tussen hotels, luchtvaartmaatschappijen en touroperators. Miles Mercera, marketingmanager van Chata, vertelt:

“We kregen de kans om in gesprek te gaan met verschillende touroperators van Copa Airlines die erg geïnteresseerd waren in ons toeristische product.
Ook hebben we een hoop waardevolle informatie gekregen over de uitdagingen die we tegenkomen bij het ontwikkelen van de Zuid-Amerikaanse markt.
De Braziliaanse markt is bijvoorbeeld veelbelovend voor Curaçao, en met de sector moeten we die op een creatieve manier zien te stimuleren”.

Copa Airlines is met 64 bestemmingen de grootste luchtvaartmaatschappij van Panama.
Copa vliegt sinds vorig jaar tussen Curaçao en Panama Stad en verbindt Curaçao zodoende met een groot aantal plaatsen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *