28 C
Willemstad
• donderdag 2 december 2021 17:54

Laatste reacties

- Advertentie -

Chata bij conferentie van Copa Airlines

WILLEMSTAD — Chata (Curaçao Hospitality and Tourism Association) heeft, samen met het CTB (Curaçao Tourist Board) vorige week Curaçao vertegenwoordigd bij een conferentie van Copa Airlines in het Jamaicaanse Ocho Rios. Het is de eerste keer dat Curaçao deelnam aan de conferentie.

Chata-ceo Lizanne Dindial leidde de Curaçaose delegatie bij de conferentie in Jamaica.
Chata-ceo Lizanne Dindial leidde de Curaçaose delegatie bij de conferentie in Jamaica.

Het belangrijkste doel van de deelname was ‘het creëren van een goede en duurzame relatie met Copa Airlines, die van belang is bij de ontwikkeling van het Curaçaose toerisme’.
Chata heeft begin dit jaar een nieuwe slogan geïntroduceerd die luidt ‘It’s all about partnerships’, en dat betekent dat Chata een belangrijke rol wil nemen in het bij elkaar krijgen van partners in de sector.
Het gaat om het creëren van een dialoog tussen hotels, luchtvaartmaatschappijen en touroperators. Miles Mercera, marketingmanager van Chata, vertelt:

“We kregen de kans om in gesprek te gaan met verschillende touroperators van Copa Airlines die erg geïnteresseerd waren in ons toeristische product.
Ook hebben we een hoop waardevolle informatie gekregen over de uitdagingen die we tegenkomen bij het ontwikkelen van de Zuid-Amerikaanse markt.
De Braziliaanse markt is bijvoorbeeld veelbelovend voor Curaçao, en met de sector moeten we die op een creatieve manier zien te stimuleren”.

Copa Airlines is met 64 bestemmingen de grootste luchtvaartmaatschappij van Panama.
Copa vliegt sinds vorig jaar tussen Curaçao en Panama Stad en verbindt Curaçao zodoende met een groot aantal plaatsen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

- Advertisement -

Artikel delen

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Wednesday, December 1, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 1 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 213 coronapatiënten in CMC niet gevaccineerd

213 coronapatiënten die in het Curacao Medical Center (CMC) hebben gelegen in de periode van twintig juli tot en met dertig november waren niet gevaccineerd. In totaal...

Nu.cw | OM: ‘Extra controles op de luchthaven voor openstaande boetes’

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht. De boetes dienten te worden...

ParadiseFM | Vernietigend rapport over aanstellingen Curaçaohuis

Het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft geen goed woord over voor vier nieuwe mensen die zijn aangenomen op het Curaçaohuis in Den Haag. Dat staat...

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...
- Advertentie -