28 C
Willemstad
• dinsdag 22 juni 2021 16:23

Laatste reacties

- Advertentie -

‘Boeing mogelijk in lucht uiteen gevallen

zoektocht boeing 777Het onderzoek naar de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines spitst zich toe op het uiteenvallen van het vliegtuig in de lucht.
Dat meldt persbureau Reuters.

Advertentie

Een bron zegt dat als het vliegtuig van een hoogte van 10 kilometer in zee was gevallen, er wel brokstukken zouden zijn gevonden.
Verder onderzoeken de Maleisische autoriteiten, bijgestaan door de FBI, een mogelijk gat in de beveiliging van de internationale luchthaven van Kuala Lumpur.

Eerder werd bekend dat zeker twee gestolen paspoorten zijn gebruikt om aan boord te komen van de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines.
De onderzoekers bestuderen nu beelden van de beveiligingscamera’s en ondervragen immigratieambtenaren en bewakers.

- Advertentie -

Interpol heeft zondag bevestigd dat zeker twee gestolen paspoorten zijn gebruikt om aan boord te komen van de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines.
Volgens de politieorganisatie stonden de Italiaanse en Oostenrijkse identiteitsbewijzen in de database met gestolen paspoorten, maar is die niet geraadpleegd.

Gestolen
Interpol meldde dat de twee paspoorten in 2012 en 2013 zijn gestolen in Thailand.
In de tijd tussen de diefstal en het moment van inchecken op vlucht MH370 zijn de identiteitsbewijzen door geen enkel land gecontroleerd in de database, aldus Interpol. De dienst denkt dat er meerdere verdachte paspoorten aan boord waren.
De politieorganisatie onderzoekt nog of meer gestolen paspoorten zijn gebruikt bij het inchecken door passagiers op vlucht MH370.
Dat meldden Maleisische functionarissen.

bron: NU.nl

Advertentie

back home

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Tuesday, June 22, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 juni 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Man aangehouden voor vernieling en bedreiging

De politie werd afgelopen zaterdag naar een adres in Juan Domingu bij Mahuma gestuurd waar een familieruzie aan de gang was. Een man is opgepakt voor vernieling...

Nu.cw | Onderhoud aan Julianabrug duurt ongeveer een maand

Vandaag is MNO Vervat begonnen met de onderhoudwerkzaamheden aan de leuningen van de Koningin Julianabrug. Er wordt geen rijbaan volledig afgesloten maar het verkeer zal er wel...

Nu.cw | Excuses WEB Bonaire voor aanmaning van 1 cent

Bij de afdeling Klantenservice van WEB Bonaire werd onlangs een aanmaning voor een bedrag van 1 dollarcent over het hoofd gezien en verstuurd aan de klant. Het...

ParadiseFM | Ambtenaren krijgen deze week 1/12e van het vakantiegeld

Ambtenaren krijgen aanstaande vrijdag 1/12e van het vakantiegeld uitbetaald. Dat blijkt uit een interne aankondiging van de overheid. De betaling zal gezamenlijk met het salaris worden gedaan,...
- Advertentie -