26 C
Willemstad
• vrijdag 23 februari 2024

SMH | The private chat messages from inside an Australian billionaire’s ‘money machine’

Patrick Begley | Sydney Morning Herald At 28, Edward Craven has built Stake.com into one of the world’s biggest gambling enterprises. But there is another side to its...

Democracy now! | Thursday, February 22, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 22 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Rapport over klimaatbeheersing op scholen overhandigd aan regering

Een rapport over klimaatbeheersing op scholen is klaar en aan de regering overhandigd. Dat zei de minister van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS), Sithree van Heydoorn...

Nu.cw | Snackbar Lik je Vingers in Saliña afgebrand

In snackbar Lik je Vingers in Saliña heeft in de nacht van woensdag op donderdag brand gewoed. Dat meldt het Korps Politie Curaçao. Bij aankomst van de...

Nu.cw | Slachtoffer ontvoeringszaak dezelfde avond nog naar huis

Het slachtoffer van de ontvoering aan de Veerisweg woensdagavond is dezelfde avond nog terug naar huis gekeerd. Dat meldt het Korps Politie Curaçao. Informatie over de identiteit...
- Advertisement -spot_img

‘Boeing mogelijk in lucht uiteen gevallen

HomeMedia'Boeing mogelijk in lucht uiteen gevallen

zoektocht boeing 777Het onderzoek naar de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines spitst zich toe op het uiteenvallen van het vliegtuig in de lucht.
Dat meldt persbureau Reuters.

Advertentie

Een bron zegt dat als het vliegtuig van een hoogte van 10 kilometer in zee was gevallen, er wel brokstukken zouden zijn gevonden.
Verder onderzoeken de Maleisische autoriteiten, bijgestaan door de FBI, een mogelijk gat in de beveiliging van de internationale luchthaven van Kuala Lumpur.

Eerder werd bekend dat zeker twee gestolen paspoorten zijn gebruikt om aan boord te komen van de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines.
De onderzoekers bestuderen nu beelden van de beveiligingscamera’s en ondervragen immigratieambtenaren en bewakers.

Interpol heeft zondag bevestigd dat zeker twee gestolen paspoorten zijn gebruikt om aan boord te komen van de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines.
Volgens de politieorganisatie stonden de Italiaanse en Oostenrijkse identiteitsbewijzen in de database met gestolen paspoorten, maar is die niet geraadpleegd.

Gestolen
Interpol meldde dat de twee paspoorten in 2012 en 2013 zijn gestolen in Thailand.
In de tijd tussen de diefstal en het moment van inchecken op vlucht MH370 zijn de identiteitsbewijzen door geen enkel land gecontroleerd in de database, aldus Interpol. De dienst denkt dat er meerdere verdachte paspoorten aan boord waren.
De politieorganisatie onderzoekt nog of meer gestolen paspoorten zijn gebruikt bij het inchecken door passagiers op vlucht MH370.
Dat meldden Maleisische functionarissen.

bron: NU.nl

Advertentie

back home

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties