27 C
Willemstad
• vrijdag 12 augustus 2022

Laatste reacties

Blog Arthur Donker | Mensen die in glazen huizen wonen moeten niet met stenen gooien

Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao
Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao

Voor het eerst in de geschiedenis van Curaçao begint de Openbare Ministerie een civiele zaak tegen een burger.
De reden heel simpel, de man, Norbert George, beweerde op de radio en op Facebook dat Yves Cooper, de journalist, een enveloppe met geld heeft aangenomen van de Openbare Ministerie om alleen maar positieve berichten over hen te publiceren.
Nou hier is iemand die zelf jarenlang, zichzelf heeft uitgegeven als ambtenaar, wat later niet waar bleek te zijn, die 18.000 gulden per maand verdiende, die kantoor hield in “De Tropen” en die tijdens een interview op Dolfijn FM zelf zei dat hij 4 rapporten van een A-4 formaat per jaar moest overhandigen over wat hij zoal de hele dag deed.

Wat hij deed bleek later wat schimmig te zijn en kon hij niet precies zeggen wat zijn taak nou precies inhield behalve de minderbedeelde vrouwen aan projecten helpen.

Toen later bleek dat hij noch ambtenaar was, noch in opdracht van een minister projecten voor minderbedeelden moest ondersteunen viel zijn masker.

Als hij stil was gebleven zou hij tot vandaag nog steeds kantoor hebben gehouden in “De Tropen” maar meneer was gepikeerd dat ze hem ontdekt hadden en dat zijn masker was afgevallen en zou en moest op de radio uitleg gaan geven.
Daaruit kwam het onderzoek op gang en werd meneer zijn inkomsten stopgezet en viel hij in het grijze anonimiteit.

Niet leuk daar in zombie land want niemand die je daar kent, of wil kennen, of ziet zitten en erger nog, in jou gelooft.

Bovendien, als ik mij niet vergis moest hij dat geld wat hij heeft ontvangen voor zijn “werk” ook nog terugbetalen. Dat was de kers op de taart.

Dus kwam hij met de zware beschuldiging dat de O.M. journalisten betaalde om alleen maar positieve berichten de wereld in te sturen.

Natuurlijk laat de O.M. het daar niet bij zitten omdat het een van de pilaren is van elk democratie en integer moeten blijven.

Dus moest meneer George met bewijzen komen en heeft hij zich in allerlei kronkels en bochten gedraaid en kwam hij met verhalen over “ons cultuur” dat beschuldigingen “normaal” zijn hier en dat het allemaal met een korreltje zout genomen moet worden.

Bewijs had meneer niet en zelfs degene die hij als getuige wilde oproepen heeft hem voor leugenaar uit gemaakt. Oops, daar gaat hij weer, meneer zijn geloofwaardigheid ligt weer in het Annabaai en gaat hij weer af als een gieter.

Ik hoop dat de rechter deze man een flinke straf geeft omdat hij dacht de meeste integere instantie die de belangrijkste pilaar van ons eiland vormt, proberen zwart te maken met zijn loze beschuldigingen.

Ik durf te wedden dat hij weer de hele media circuit gaat aflopen om uitleg te geven over zijn stomme daad want narcisten zijn nu eenmaal zo, die vinden de zombieland van anonimiteit niet leuk en willen steeds in de spotlight staan.

Ik blijf lachen op deze klip want mensen die in glazen huizen wonen moeten niet met stenen gooien want tegenwoordig gebruiken ze “huricaneproof” beglazing van Vermaas en dan stuiteren die stenen terug en dat is nou met Norbert George, de spookambtenaar, gebeurd.

Arthur Donker

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

  1. Ook wel tijd om de mensen aan te pakken die deze situaties creeeren van spookambtenaren die 18.000 per maand verdienen. En er zijn meer Norbert George, Giovanni Atalita, Menki Rojers op de loonlijst die niets doen!

  2. ‘Als hij stil was gebleven zou hij tot vandaag nog steeds kantoor hebben gehouden in “De Tropen” ‘
    Nee dat kan al een jaar niet meer, misschien is dat ook wel zijn probleem.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...