ArubaNieuws | Lintjesregen 2018 Aruba

De lintjes werden uitgereikt door Zijne Excellentie Alfonso Boekhoudt

Vandaag zal de Gouverneur van Aruba, Zijne Excellentie Alfonso Boekhoudt de Koninklijke onderscheidingen op Aruba uitreiken tijdens de jaarlijkse Lintjesregen. Dit jaar worden aan 8 Arubanen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving onderscheide.

De plechtigheid zal door Telearuba worden uitgezonden op donderdag 26 april om 14.37 uur en op vrijdag 27 april om 16:46 uur.

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen worden Koninklijke onderscheidingen in de Orde van de Nederlandse Leeuw en in de Orde van Oranje-Nassau uitgereikt ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning.

Dit jaar is er ter gelegenheid van Koningsdag in totaal aan 2.908 personen een Koninklijke onderscheiding verleend. In de Orde van de Nederlandse Leeuw zijn 18 personen gedecoreerd en in de Orde van Oranje-Nassau 2.890 personen. In de Caribische delen van het Koninkrijk hebben 23 personen een Koninklijke onderscheiding ontvangen.

Op Aruba is aan 8 personen een Koninklijke onderscheiding toegekend, op Curacao aan 11 personen en op Bonaire aan 4 personen.

Voor Aruba zijn de gedecoreerden en hun gedecoreerden:

Officier in de Orde van Oranje-Nassau, bij bevordering: E. de Veer, wonende te Aruba

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw X.E. Caciano, wonende te Aruba, D.A. Kelly, wonende te Aruba. mevrouw A.M. Koolman-Chirino, wonende te Aruba, mevrouw S. Lopez Henriquez-Orman, wonende te Aruba, mevrouw A.M. Richardson-Peters, wonende te Aruba, mevrouw I.J. Simon-Hernandez, wonende te Aruba, A.E. Toppenberg, wonende te Aruba

Bron: ArubaNieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *