26.5 C
Willemstad
• maandag 14 juni 2021 06:58

Laatste reacties

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | UTS belooft verbetering

UTS/Liberty: ,,Je hebt gesproken en we hebben geluisterd”

Willemstad – In advertenties op sociale media belooft telecommunicatiebedrijf UTS haar klanten plechtig de dienstverlening te verbeteren.

De klachten rijzen de laatste tijd de pan uit over de service van zowel UTS als Flow – die nu beiden onder Liberty Global vallen – aan de Curaçaose gemeenschap.

,,Je hebt gesproken en we hebben geluisterd”, begint de boodschap van Danny Macaya, de countrymanager van UTS in de bekendmaking op sociale media.

- Advertentie -

,,We compromitteren ons om de Curaçaose bevolking een betere verbinding, ervaring bij de dienstverlening en waarde te leveren en zijn tegelijkertijd toegewijd om duidelijkheid, transparantie en verantwoording te geven aan onze klanten.”

Macaya vervolgt door te zeggen ernaar te verlangen ‘de UTS-klanten de tools te geven voor verbinding en de mogelijkheden voor continu succes’. ,,We weten dat de diensten die we leveren van groot belang zijn en we werken hard om ervoor te zorgen dat we voldoen in de behoefte en zelfs de verwachtingen overtreffen. Het is ons uiteindelijke doel onze gemeenschap verbonden te houden met wat voor hen het belangrijkste is; dat is ons doel voor vandaag en later.”

In een andere advertentie wordt voor zowel UTS als Flow een nieuw gratis telefoonnummer aangekondigd waarop klanten de klantenservice kunnen bereiken: 9363.

Op de beloftes van het telecommunicatiebedrijf wordt met de nodige scepsis gereageerd door klanten die naar eigen zeggen het ‘eerst moeten zien en dan pas kunnen geloven’. ,,Praatjes vullen geen gaatjes”, zegt een andere klant, terwijl anderen gebruik maken van de gelegenheid om te klagen over het feit dat ze al dagen, weken of maanden wachten op een of andere service van UTS en Flow. Vooral de slechte beeldkwaliteit van UTS en de internetverbinding van Flow die regelmatig uitvalt, komen hierbij regelmatig aan bod.

Eerder hebben ook verschillende Statenleden zich negatief uitgelaten over de service van UTS en Flow. ,,De nieuwe eigenaar heeft een monopolie en doet met ons wat hij wil”, zei parlementariër Eugene Cleopa (MAN) eerder, die verwees naar Liberty Global. In plaats van beter, is de dienstverlening van het bedrijf volgens hem slechter geworden. En lid van het parlement Jacinta Constancia (MFK) noemde de internetservice na overname door Liberty Global ‘desastreus’.

Bron: Antilliaans Dagblad

Artikel delen

3 reacties

  1. This is still.Liberty Global, mixed with UTS incompetence and service level. They have done this before, they will do this again. This crap is standard practice.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Bicentini wint met Canada eerste wedstrijd tegen Haïti

Persbureau Curacao Canada heeft in de tweede ronde van de kwalificatiefase voor het WK van 2022 in Qatar gewonnen van Haïti: 0-1. Het team met assistent-bondscoach Remko Bicentini...

Telegraaf | Nieuwe premier Curaçao Gilmar Pisas zet relatie op scherp: ’Minder Koninkrijk’

’Nederlandse belastingbetaler draait niet op voor onze bekostiging’ | Edwin Timmer Willemstad - Duwt de nieuwe MFK-regering, die maandag wordt beëdigd, Curaçao opnieuw in politieke chaos en wrevel met...

Column Youp | Ruig van de richel

Begrijp ik nou dat de nieuwe dierenwet in eerste instantie voorschreef dat geen enkel beest de mogelijkheid mag worden ontnomen om natuurlijk gedrag te vertonen? Inmiddels is...

Column Hessels | Haleluja!

Door Armand Hessels In verschillende gelegenheden gaven zowel de regering als de beoogde nieuwe beheerder (Quanten) van het immense industrieterrein te San Nicolaas te kennen dat er halverwege...

PBC | Wie graaft in de grond van Sint-Eustatius vindt geschiedenis

Persbureau Curacao “Als je graaft in de grond van Sint-Eustatius, graaf je geschiedenis”. Sherees Timber is enthousiast over de ontdekking van een 17e eeuwse begraafplaats op het terrein...

NU | Curaçao begint tweede ronde WK-kwalificatie met kleine nederlaag

Curaçao is de play-offs in de tweede ronde van de WK-kwalificatie zaterdag (lokale tijd) begonnen met een 2-1-nederlaag tegen Panama. Dinsdag is de return in Willemstad. De ploeg...
- Advertentie -