25 C
Willemstad
• woensdag 29 juni 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | UTS belooft verbetering

UTS/Liberty: ,,Je hebt gesproken en we hebben geluisterd”

Willemstad – In advertenties op sociale media belooft telecommunicatiebedrijf UTS haar klanten plechtig de dienstverlening te verbeteren.

De klachten rijzen de laatste tijd de pan uit over de service van zowel UTS als Flow – die nu beiden onder Liberty Global vallen – aan de Curaçaose gemeenschap.

- Advertentie -

,,Je hebt gesproken en we hebben geluisterd”, begint de boodschap van Danny Macaya, de countrymanager van UTS in de bekendmaking op sociale media.

,,We compromitteren ons om de Curaçaose bevolking een betere verbinding, ervaring bij de dienstverlening en waarde te leveren en zijn tegelijkertijd toegewijd om duidelijkheid, transparantie en verantwoording te geven aan onze klanten.”

Macaya vervolgt door te zeggen ernaar te verlangen ‘de UTS-klanten de tools te geven voor verbinding en de mogelijkheden voor continu succes’. ,,We weten dat de diensten die we leveren van groot belang zijn en we werken hard om ervoor te zorgen dat we voldoen in de behoefte en zelfs de verwachtingen overtreffen. Het is ons uiteindelijke doel onze gemeenschap verbonden te houden met wat voor hen het belangrijkste is; dat is ons doel voor vandaag en later.”

In een andere advertentie wordt voor zowel UTS als Flow een nieuw gratis telefoonnummer aangekondigd waarop klanten de klantenservice kunnen bereiken: 9363.

Op de beloftes van het telecommunicatiebedrijf wordt met de nodige scepsis gereageerd door klanten die naar eigen zeggen het ‘eerst moeten zien en dan pas kunnen geloven’. ,,Praatjes vullen geen gaatjes”, zegt een andere klant, terwijl anderen gebruik maken van de gelegenheid om te klagen over het feit dat ze al dagen, weken of maanden wachten op een of andere service van UTS en Flow. Vooral de slechte beeldkwaliteit van UTS en de internetverbinding van Flow die regelmatig uitvalt, komen hierbij regelmatig aan bod.

Eerder hebben ook verschillende Statenleden zich negatief uitgelaten over de service van UTS en Flow. ,,De nieuwe eigenaar heeft een monopolie en doet met ons wat hij wil”, zei parlementariër Eugene Cleopa (MAN) eerder, die verwees naar Liberty Global. In plaats van beter, is de dienstverlening van het bedrijf volgens hem slechter geworden. En lid van het parlement Jacinta Constancia (MFK) noemde de internetservice na overname door Liberty Global ‘desastreus’.

Bron: Antilliaans Dagblad

- Advertentie -

Artikel delen

3 reacties

  1. This is still.Liberty Global, mixed with UTS incompetence and service level. They have done this before, they will do this again. This crap is standard practice.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Automatische concepten

Nu.cw | Storm heftiger en eerder dan verwacht, avondklok vervroegd

De avondklok die de overheid heeft ingesteld in verband met de naderende tropische storm is vervroegd. Dat heeft premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) bekendgemaakt. De Toke...

Nu.cw | Vlucht KL-735 naar Curaçao vertrekt pas morgen

De KLM-vlucht KL735 naar Curaçao wordt verder vertraagt. Dat meldt KLM-regiomanager Dirk Buitelaar tegenover Nu.cw. De vlucht stond oorspronkelijk gepland om rond 15.00 uur Nederlandse tijd...

Nu.cw | TUI-vlucht naar Curaçao wijkt uit naar Punta Cana

TUI zal vlucht OR351 naar Curaçao vandaag laten uitwijken naar Punta Cana op de Dominicaanse Republiek. Dat meldt een woordvoerder van TUI aan Nu.cw. “Aanvankelijk leek het er...

NU | Tropische storm ABC-eilanden landt begin van de middag als eerste op Bonaire

De tropische storm die Aruba, Bonaire en Curaçao mogelijk zal treffen, komt waarschijnlijk woensdag rond 16.00 uur (plaatselijke tijd) als eerste aan land op Bonaire. Dat zegt...

RTL | Orkaanseizoen belooft weer zwaar te worden

Ook dit jaar belooft het opnieuw een hevig orkaanseizoen te worden. De spits is al afgebeten in Mexico en komende nacht wordt de tweede grote storm van...
- Advertentie -
- Advertentie -