28 C
Willemstad
• zaterdag 13 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Amigoe | Veel volk op Dia di Bándabou

HomeMediaAmigoe | Veel volk op Dia di Bándabou

door Xavora Ricardo-van der Biest

Veel volk op Dia di Bándabou
Veel volk op Dia di Bándabou

BÁNDABOU — Bewoners van Bándabou hebben genoten van de Dia di Bándabou gisteren, net als veel mensen van elders op het eiland die naar Bándabou waren gekomen. Overal was er eten en drinken en er traden diverse bandjes op.

In de buurt van Tera Kòrá kwamen mensen thuis samen om met muziek wat te eten. Bij veel huishoudens zaten de bewoners buiten op de stoep of onder een boom.

Bij Barber waren er in Hòfi Popo Rojer verschillende tentjes met souvenirs, eten en drinken. Iedereen zat gezellig samen een praatje met elkaar te maken en verschillende bandjes kwamen optreden.

Op Westpunt was er bij Playa Piskado ook muziek, onder andere ERA trad er op. Ook langs de Weg naar Westpunt hadden mensen kleine tentjes opgezet om hun lekkernijen te verkopen.

Bij Soto was de straat afgesloten en er waren verschillende tentjes met kleren, schoenen en accessoires. Een medewerkster van een tentje van Extura gaf aan dat iedereen met familie kwam. Ook gaf ze aan dat veel mensen pas rond een uur of vier waren gekomen. Zij stond er zelf al om negen uur ‘s ochtends. Ze wijt het aan de hitte dat een en ander wat later op gang kwam.

Bron: Amigoe

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

  1. Leuk dat de terroristische vriendelijke moter club familie van het eiland er ook bij waren, de leider van de club Gerrit de Raaf ontbrak zoals zo vaak bij dit soort vertoningen. Alex Rosario wanneer zet u eens uw MvJ aan het werk tegen dit ongedierte in plaats van een rook verbod uit te vaardigen??? Loser eerste klas!.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties