Amigoe | Gouverneursoverleg op Curaçao

Gouverneursoverleg op Curaçao

Gouverneursoverleg op Curaçao

WILLEMSTAD — Het overleg tussen de gouverneurs van Aruba, Curaçao en St. Maarten, dat elk halfjaar in een van de drie landen wordt gehouden, vond dit keer plaats op Curaçao.

“Tijdens het overleg worden aangelegenheden waarbij het belang van het Koninkrijk is betrokken, besproken”, laat het Kabinet van de Gouverneur van Curaçao weten.

Op de foto, vlnr: directeur van het gouverneurskabinet van Aruba Rajen Budhu Lall, directeur van het gouverneurskabinet van Curaçao Peter Benschop, gouverneur van St. Maarten Eugene Holiday, gouverneur van Curaçao Lucille George-Wout, gouverneur van Aruba Fredis Refunjol, juridisch medewerker van het gouverneurskabinet van St. Maarten Sabine Leijten en plaatsvervangend directeur van het gouverneurskabinet van Curaçao Ronald de Kort.

Bron: Amigoe

4 Reacties op “Amigoe | Gouverneursoverleg op Curaçao

 1. Abraham Mossel

  de mesthoop heeft ook weer geblaft.

 2. Volgens wikipedia, Neger is een aanduiding voor de oorspronkelijke, donkerhuidige bewoners van Afrika.

 3. jij mag zeker wel het woord neger gebruiken?
  Als ik dat doe ben ik een racist.
  jij niet natuurlijk…..maar ik vind je toch misselijkmakend.
  want jij bent wel een racist…en echte racisten zoal jij zijn misselijkmakend.

 4. Deze negers hebben blijkbaar geen moeite mee met hun banen uit het koloniale tijdperk. Door een of andere reden doet het mij aan de Ashanti bevolking denken die mensen uit Afrikaanse landen gevangen namen en verkochten aan Europese slavenhandelaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *