Advocaat Sulvaran wil Schotte direct vrij

Advocaat Eldon 'Peppie' Sulvaran wil Gerrit Schotte direct vrij

Advocaat Eldon ‘Peppie’ Sulvaran wil Gerrit Schotte direct vrij

WILLEMSTAD – Advocaat Eldon ‘Peppie’ Sulvaran heeft een verzoek ingediend bij de rechtbank om zijn cliënt Gerrit Schotte onmiddellijk vrij te laten. Afgelopen donderdag werd de voorlopige hechtenis van ex-premier en MFK-leider Schotte verlengd.

De behandeling van het verzoek is vanmiddag om 15.00 uur. Sulvaran heeft niet gezegd op welke gronden hij de voormalige premier denkt vrij te krijgen.

Schotte en zijn vriendin Cicely van der Dijs werden vorige week dinsdag aangehouden op verdenking van valsheid in geschrifte en het witwassen van geld. Van der Dijs werd twee dagen later vrijgelaten, maar blijft nog wel verdachte in de zaak-Babel.

Gisteren bepaalde de rechter-commissaris dat Schotte zijn voorlopige hechtenis van acht dagen moet uitzitten. Dat houdt in dat de ex-premier tot en met vrijdag in bewaring is gesteld.

Bron: NIeuws360

2 Reacties op “Advocaat Sulvaran wil Schotte direct vrij

 1. Schotte is schuldig.
  en niet alleen aan witwassen en fraude.
  hij heeft veel meer ellende veroorzaakt, waar nu even geen bewijzen voor zijn.
  maar iedereen met een gezond verstand weet dat hij zo fout is als maar mogelijk is.
  En deze maffia advokaten, zijn zelf net zo fout….en zouden ook eens goed door de mangel gehaalt moeten worden.
  Ze deugen niet…nooit gedaan ook…

 2. Abraham Mossel

  R!advocaat Sulvaran van het duo peppie&Kokkie, schreeuwt moord en brand, eerst komt hij met het lul verhaal”te laat verlenging in gedient” en nu noemt hij geen gronden.Gerrit de Raaf blijft gewoon vast zitten zolang hij geen duidelijkheid verschaft over hoe en waar voor hij is betaald “lees MOT meldingen” met duidelijke inschrijving KvK van zijn advies bureau,rekeningen en tegen rekeningen, OB en IB belastingbetalingen over 800.000,00 incl zijn salaris van 2005 t/m 2012. Na tien jaar pas verjaard?. Zolang deze feiten niet duidelijk zijn kan het nog wel ff duren voor dat de Raaf buiten het hek staat. Zo denk ik er over, meneer Sulvaran & co.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *