31 C
Willemstad
• zondag 17 oktober 2021 18:53

Laatste reacties

- Advertentie -

AD | Werner Wiels biedt excuses aan

Ik heb onnodig een groep joden genoemd en dit was niet op zijn plaats | Persbureau

Willemstad – Werner Wiels, de voormalige voorzitter van het MDPT, heeft in een schriftelijke verklaring zijn excuses aangeboden voor een uitlating tijdens een persconferentie jegens een bepaalde groep in de samenleving.

,,Op 16 maart is er een inval bij mij thuis gehouden om documenten te zoeken die al in het bezit waren van RdK (overheids-nv Refineria di Kòrsou, red.) en de regering. De inval was zwaar traumatisch voor mij en mijn zieke echtgenote. Mijn vrouw is door het gebeuren nog zieker geworden”, aldus de schriftelijke verklaring.

,,Tijdens een persconferentie op 4 juni deze week heb ik uitspraken over een groep in onze samenleving gedaan die ongepast zijn. Ik heb onnodig een groep joden genoemd en dit was niet op zijn plaats.”

- Advertentie -

Bron: Antilliaans Dagblad

- Advertisement -

Artikel delen

12 reacties

 1. Als ik een jood was zal ik jouw excuses niet aanvaarden,want je meent er niks van.Je hebt gewoon de boel geflest moeten wij nog medelijden met jouw hebben?vrouwtje is ziek vindt je het gek wie weet wat zij allemaal moet doormaken om met zo’n schurft als jouw getrouwd te zijn ik zou onmiddelijk een scheiding aanvragen.

 2. 3 jaar later;
  17 miljoen later;
  17 milj armer;
  Vele schandallen later;

  En wij hebben nog steeds geen rafinaderij.
  In feite hebben wij niets.
  Dus 17 miljoen guldens later heeft niets geproduceerd.
  Niet eens een document, strategie, richting, nada. niks, nakes, njet, nothing.

  Wat we nu hebben in een leeg doos met lucht erin.

  Nou mijn vraag is waar is dat geld naar toe gegaan ?
  Hoeveel mensen waren in dienst van de MDT ?
  Wat deed men dagelijks ? internetten , naar porn kijken , krantje lezen, koffie drinken , broodje , waren zij op kantoor , aftrekken , pijpen, etc etc.

  Dus het is mij een raadsel hoe een klein team 17 milj kan spenderen.

  Kan de SOAB ( die ik ook niet vertrouw) de jaarekeningen publiceren ?
  Het is eigenlijk belastingeld. Dus moet het volk ook weten waar hun geld naartoe is gegaan ?

  En wat doen wij met Wiels, Maria Liberia Peters etc ?
  Gaan die naar het gevang ?

 3. Een zieke vrouw hebben en ondertussen rollebollen met Latinas bysides. Man heeft echt geen kennis van normen en waarden!

 4. Beste Werner,

  Velen op dit eiland moeten nu iedere dag lijden omdat jij het nodig vond 17 miljoen NAF achterover te drukken of feestjes mee te gaan vieren.
  Alvorens je gaat klagen over je zieke vrouw, denk je eens in hoeveel zieken niet geholpen hadden kunnen worden met dat geld ? Of hoeveel ouderen niet een betere oude dag zouden hebben kunnen hebben ?

  Berouw komt vaak na de zonde, maar het berouw bij jou is heel ver te zoeken. Je vindt het waarschijnlijk nog het ergste dat jouw praktijken openbaar zijn gemaakt, want leren doe je er niet van. In het verleden heb je al vaker gemeenschapsgeld gestolen en ook dat is uitgekomen. Daar heb je je nooit voor geschaamd, je hebt het ook niet terugbetaald, sterker nog, je bent gewoon verder gegaan met geld stelen.

  Dus wat mij betreft krijg je morgen een hartaanval en sterft je hele familie ook een pijnlijke dood, ik zal er niet om huilen, wellicht dat we dan nog een deel van het gestolen geld terug kunnen krijgen en kunnen geven aan de mensen die het echt nodig hebben. Jouw familie heeft alleen maar ellende, openlijke discriminatie, racisme, fraude, corruptie, diefstal etc voortgebracht. Laat ik het anders stellen: ‘ik kan geen enkele positieve bijdrage aan het land Curacao bedenken’ en die constatering is wel triest. Ondertussen verwijt je alles en iedereen dat zij tegen Curacao zijn, want jij bent in jouw ogen een Bon YdK. Wanneer jouw definitie van een Bon YdK is dat je de lessen van andere fraudeurs goed hebt geleerd en dat je andere eilandbewoners besteelt, dan ben je inderdaad een bon YdK.

 5. Rens schrijft: Werner Wiels nodigt de pers uit omdat hij wat te zeggen heeft. Dat betekent dat Werner Wiels dus heeft nagedacht over wat hij ging zeggen.

  Ik schrijf: je hebt mijn gedachten kunnen lezen.
  E payaso ey don nadie Wiels heeft zijn persconferentie niet eerst hardop gelezen en door iemand anders laten lezen ?
  Is die man zooooo dom ?

  Had die man een partner ofwel oplossing voor de Isla moeten vinden ?
  Neen toch.
  Ik ksn het veel beter dan die stupid guy.

 6. Werner Wiels nodigt de pers uit omdat hij wat te zeggen heeft. Dat betekent dat Werner Wiels dus heeft nagedacht over wat hij ging zeggen. Om daar achteraf dan excuses voor te gaan aanbieden is uitermate laf. Werner Wiels heeft zijn ware discriminerende aard laten zien.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | PCR- en antigeentest vanaf maandag verplicht voor reizigers Bonaire naar Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Reizigers uit Bonaire moeten vanaf maandag een negatieve PCR-test voor vertrek tonen en drie dagen na aankomst op Hato een antigeentest ondergaan. Reden is...

PBC | 2.000 deelnemers uit 34 landen bij KLM Curaçao Marathon

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De organisatie van de KLM Curaçao Marathon verwacht op zaterdag 27 en zondag 28 november 2.000 deelnemers vanuit 34 landen. Zestig procent van hen...

PBC | De top 8 mooiste stranden van Curaçao

Persbureau Curacao Curaçao is een heerlijk vakantie-eiland in de Caribische Zee. Het staat bekend om zijn prachtige baaien, dito zandstranden en kraakheldere zee. Ga je op vakantie naar...

NOS | Drukte op Schiphol, meer herfstvakanties geboekt dan voor corona

Waar het coronavirus tot voor kort een dikke streep zette door vakantieplannen, wordt er deze herfstvakantie weer volop gereisd. Reisorganisaties spreken van een 'inhaaleffect': "Het vertrouwen van...

Parool | Duits tijdschrift veegt vloer aan met Nederlands drugsbeleid

Bob van Huet Nederland is door een buitensporig drugsbeleid tot een maffiaparadijs verworden, vindt Der Spiegel. Het Duitse weekblad wijdt een opmerkelijke coverstory aan het buurland. Nadat eerder de...

PBC | Daling zet door, dodental loopt op

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Twee personen die besmet waren met het coronavirus zijn afgelopen dag in een verzorgingstehuis overleden. Het aantal coronadoden komt daarmee op 171 te staan. Het...
- Advertentie -