32 C
Willemstad
• donderdag 18 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

AD | Curoil: Meer deviezen land

HomeNieuwsAD | Curoil: Meer deviezen land
Curoil - Yamil Lasten
Curoil – Yamil Lasten | Foto Jeu Olimpio

Willemstad – Met de uitbreiding van de diensten op het internationale vlak is Curoil erin geslaagd om meer en meer deviezen voor het land te genereren.

Dat heeft directeur Yamil Lasten van Curoil gisteren tijdens een speech ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van de overheids-nv naar voren gebracht.

,,Door de visie te wijzigen waarbij wij ons meer richten op uitbreiding op de internationale markt, is het mogelijk dat Curoil blijft produceren, het bedrijf blijft daardoor stabiel, in ontwikkeling en solide en heeft een stralende toekomst voor zich”, aldus Lasten in zijn toespraak.

De overheids-nv wil een solide fundament leggen voor de internationale groei waarbij tegelijkertijd de stabiliteit op lokaal niveau gegarandeerd wordt. In december 2013 werd Curoil Aruba Freezone operationeel. De marktwaarde heeft zichzelf bewezen met de winst die er in 2014 werd geboekt.

,,De vooruitzichten zien er voor het jaar 2015 nog beter uit en dit is allemaal te danken aan de inspanningen van de werknemers en de ruimte die de aandeelhouder en de Raad van Commissarissen aan het bedrijf bieden.”

In zijn toespraak memoreerde Lasten hoe Curoil in 1985 begon, toen de Shell de Nederlandse Antillen Verkoopmaatschappij sloot. Curoil begon toen met de distributie van aardolieproducten.

,,In de afgelopen jaren is Curoil enorm gegroeid en heeft naam gemaakt als een prestigieus en betrouwbaar bedrijf dat de lokale en de internationale markt van producten voorziet en voor de distributie zorgt.”

Bron: Antilliaans Dagblad

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties