AD | APC wint gevecht om ‘KPMG-pand’

Binnenkort mag Algemeen Pensioenfonds Curaçao (APC) zich de nieuwe eigenaar noemen van het voormalige KPMG-gebouw aan de Emancipatie Boulevard Dominico F. ‘Don’ Martina | Antilliaans Dagblad

Willemstad – De eigenaren van het ‘KPMG-gebouw’ hebben eergisteren een rechtszaak tegen pensioenfonds APC verloren.

Ook al kregen zij later een hoger bod van Vidanova Pensioenfonds, de rechter oordeelt dat er met APC al wilsovereenstemming was bereikt en daardoor een koopovereenkomst.

Met een oproepingstermijn van minimaal drie werkdagen moeten de eigenaren van het kantoorpand – negen voormalige KPMG/Meijburg-partners – meewerken aan het laten passeren van de notariële akte. Dit onder verbeurte van een dwangsom van 100.000 gulden per dag met een maximum van 5 miljoen.

Met andere woorden: binnenkort mag Algemeen Pensioenfonds Curaçao (APC) zich de nieuwe eigenaar noemen van het voormalige KPMG-gebouw aan de Emancipatie Boulevard Dominico F. ‘Don’ Martina.

Stichting Vidanova Pensioen Fonds, die blijkbaar méér geld had geboden, krijgt het pand niet. Het is niet bekend of Vidanova Pensioenfonds zich hierbij neerlegt.

Bron: Antilliaans Dagblad

2 Reacties op “AD | APC wint gevecht om ‘KPMG-pand’

  1. Schaamteloze zakkenvuller, Ralph Palm, een van de vele exen van Anuschka Cova, de siliconen en botox dame die aan het begrip ‘follow the money’ haar eigen invulling geeft.

    Vraag me af wat APC met dat pand doet, ze hebben recent zelf al een groot kantoorpand gebouwd terwijl er overal leegstand is.

    Lijkt wel of Eric Garcia en Stephen Capella bij APC de directie voeren, geen duimbreed in de weg gelegd door Neysa Amnesia.

    Als ambtenaar zou ik me zorgen gaan maken over mijn APC pensioen.

  2. Ralph ‘Bentley’ Palm heeft meer geld nodig voor zijn Venezuelaanse hoeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *